Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 905
  • 464
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, понеже прочетох , че се двуумите дали да ползвате избистрящи тена и прочие съдържащи гликолови, плодови киселитни и други излющващи и ексфолииращи вещества кремове и маски - да ви напомня, че от фирмите-произвдителки и търговците винаги ще чуете, че няма проблем да ги използвате целогодишно. Не се подлъгвайте - това не е така и не е безопасно. Появяват се и петна и бръчици. Крем с висок фактор изобщо няма да ви спаси - както знаете високият фактор не е безопасен и може да утежни даже положението Peace

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 14:55 от Bastet

# 181
Здравейте, не мога де си избера крем за около очите. На 28, с нормална към мазна кожа, не сух контур около очите, с тъмно кръгове  и тънки линийки.
За тези какво ще кажете:
 - Clinique - All About Eyes

- Christian Dior - HydrAction Visible Defense Hydra Protective Eye Cream

- Christian Dior - Capture R60/80 Bi-Skin Wrinkle Eye Cream

Не съм експерт в Клиник-а, но с Диор съм доста наясно. До около 33 години се препоръчва серията Хидракшън, а това последното е противобръчков крем, за след около 40 години. По принцип Диор имат 2 серии Каптюр 60/80- едната е при първи бръчки (Premieres Rides, Прьомиер Рид) с изглаждащо действие за след около 33-35 години. Другата серия Каптюр 60/80 е противобръчкова - Anti- Wrinkle или Anti-Rides . Ползвала съм такъв миналото лято и изобщо не е за теб.

# 182
  • София
Сега видях в сайта на Клиник, че Тотала се препоръчва при 1 и 2 тип кожа.

Концентрата е за всеки тип кожа  Peace

# 183
Ще попитам нещо за продукт от серията L'Oreal - Kerastase Reflection - Hair Care.
Знам, че е за боядисана коса.
Как се използва, изплаква ли се? http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=58409&goChar=L
И по какво се различава  Kerastase Reflection Chroma Perfect 1 от Kerastase Reflection Chroma Perfect 2

Благодаря предварително  bouquet

# 184
  • София
За Керастаз попитай в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271551.380;topicseen
 Hug

# 185
Вивиан, ок Simple Smile

# 186
Не знам дали въпросът ми е много за тук,но бих искала да разбера трите стъпки на Клиник за мазна кожа ли са предназначени? А можете ли да ми препоръчате нещо за обновяване ли как да го кажа кожата на лицето,нещо като пилинг на лицето,но не във вид на скраб? Ползвала съм досега гомажа на Dr.Renaud с ензими и съм доволна,хем все едно съм ходила на кзометик,хем не е агресивно(нещо в тая ценова листа).
да побутна въпроса

# 187
Бях чела, някой казваше, че е ползвал марката Murad.
Майка ми, ми е пратила този крем,http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=36851&goChar=M може ли някакви отзиви, моля!Дали е подходящ за мен?Кожа - нормална, години - 30+

# 188
  • Berlin
Не знам дали въпросът ми е много за тук,но бих искала да разбера трите стъпки на Клиник за мазна кожа ли са предназначени?
3те стъпки са за всеки тип кожа (4 типа според клиник), на сайта на клиник си определи какъв е твоят тип - 1ви, 2ри 3ти или 4ти. в съответствие с него  ще ти покажат кои точно сапун, лосион и овлажнител са за теб.

# 189
Не знам дали въпросът ми е много за тук,но бих искала да разбера трите стъпки на Клиник за мазна кожа ли са предназначени? А можете ли да ми препоръчате нещо за обновяване ли как да го кажа кожата на лицето,нещо като пилинг на лицето,но не във вид на скраб? Ползвала съм досега гомажа на Dr.Renaud с ензими и съм доволна,хем все едно съм ходила на кзометик,хем не е агресивно(нещо в тая ценова листа).
да побутна въпроса

На първа страница ма линк към теста на Клиник, с който да определиш с какъв тип кожа си  кои продукт да ползваш.
Ако не знаеш английски отиди в някоя Бюти зоун ли в магазина на Клиник, там ще ти направят теста и ще ти дадат тестери, ако си поискаш де  Wink

# 190
red shoe,Бюти зоун нямаме в нашия град,тъй като не съм от Сф и по-скоро искам нещо,което обновява кожата,а не просто сапун и тоник Peace

# 191
Снощи имаше спиралата на Клиник,която от много време чакам...днес пак я няма. #Crazy #2gunfire

# 192
Снощи имаше спиралата на Клиник,която от много време чакам...днес пак я няма. #Crazy #2gunfire

Тези спирали на Клиник и аз все ги дебна. Peace

# 193

Тези спирали на Клиник и аз все ги дебна. Peace
Не е честно. Cry

# 194
  • София
red shoe,Бюти зоун нямаме в нашия град,тъй като не съм от Сф и по-скоро искам нещо,което обновява кожата,а не просто сапун и тоник Peace

За обновяване на кожата е кремчето Тотал търнараунд на Клиник:
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=69521&goChar=C
От същата серия има концентрат и маска.

За обновяване също можеш да си вземеш и от много коментираните в момента гликолови продукти на DDF, но за тях е по-добре да се използват през есента и зимата.

Общи условия

Активация на акаунт