Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 853
  • 464
  •   1
Отговори
# 285
Поръчах си днес коректора на ХР, дано и на мен ми хареса както на повечето от вас Simple Smile
За околоочен най-накрая избрах -   рич-а на Клиник

# 286
Относно маската Търнараунд...слагам я,стоя 15-20 мин. и свалям с топла влажна кърпа.Този вариант по ми харесва а и резултата е според мен по добър Peace

П.С. За тези,които се чудят относно миналите ми постове-изтрих ги,защото не бяха писани от мен а от синчето ми.ами не е съгласен с нашите мнение и е искал да изкаже своето Mr. Green

Често се случва Embarassed Всеки път като седне на компютъра уж да играе игрички,пък драсва тук по някой ред,че да ходя след него да редактирам.Сори Blush

# 287
Здравейте.Прочетох отзивите Ви за коректора на НR.Искам да попитам каква е ролята на коректора, ако нямаме тъмни или сини кръгове под очите.И в този случай необходим ли е той за по-добър грим.Коректора на HR прикрива ли тънките линийки под очите.

# 288
Някой беше споменал че използването на кремове с висока защита крие разни рискове - може ли някой да ми обясни какви, защото се чудя кой СитиБлок да си поръчам - с фактор 25 или 40?
Аз съм с 25ти фактор - реално не прекарвам толкова време да се пека на слънце през деня, за да се налага 40ти според мен, а и ме притеснява, че 40ти е с по-вече химически филтри. Не знам, но за градски условия все ми се струва, че 25ти си е направо идеален newsm78. Ако искаш прочети в темата за евтината и скъпата козметика беше обяснявано за различните фактори и филтри.  bouquet

# 289
Момичета,да повдигна пак въпроса за All About Eyes Rich на Клиник.Няколко страници назад стана въпрос,че тези които са го купуиле без опаковка са недоволни и че се съмняват. Аз също го поръчах без опаковка и си го ползвам...нямам оплаквания,но днес поведох приятелката ми в магазина да си го купи (имаше 25% намаление на Клиник) и преди малко като се прибрахме и го разпечатахме с ужас установих,че няма нищо общо с моя  Shocked
Нейния е бяло-кремав на цвят а моя жълтее,нейния е мноого гъст крем,почти не може да се бръкне в него а моя е воднист и по скоро гелообразен.Като го разнеса моя попива веднага и не оставя следа а нейният стои перлено на кожата и мазничко.Писах им веднага,също и за втората стъпка в която се съмнявах че страшно много мирише на спирт и получих отговор с оправдания и предложение да ми върнат парите ако искам.Не искам да вдигам патардия за нищо,затова моля който го ползва да погледне и да сподели как е неговото кремче,моля и за снимки ако има възможност.Предварително благодаря  bouquet
Не ми се иска да вярвам,че е истина или да наплашвам и вас но толкова очевадна разлика не мога да подмина....а и ако са 100% сигурни че продуктите им са наред няма на секундата да се съгласяват да ми върнат парите.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 21:45 от мими23

# 290
Момичета,да повдигна пак въпроса за All About Eyes Rich на Клиник.Няколко страници назад стана въпрос,че тези които са го купуиле без опаковка са недоволни и че се съмняват. Аз също го поръчах без опаковка и си го ползвам...нямам оплаквания,но днес поведох приятелката ми в магазина да си го купи (имаше 25% намаление на Клиник) и преди малко като се прибрахме и го разпечатахме с ужас установих,че няма нищо общо с моя  Shocked
Нейния е бяло-кремав на цвят а моя жълтее,нейния е мноого гъст крем,поцхти не мойе да се бръкне в него а моя е воднист и по скоро гелообразен.Като го разнеса моя попива веднага и не оставя следа а нейният стои перлено на кожата и мазничко.Писах им веднага,също и за втората стъпка в която се съмнявах че страшно много мирише на спирт и получих отгоор с оправдания и предложение да ми върнат парите ако искам.Не искам да вдигам патардия за нищо,затова моля който го ползва да погледне и да сподели как е неговото кремче,моля и за снимки ако има възможност.Предварително благодаря  bouquet
Не ми се иска да вярвам,че е истина или да наплашвам и вас но толкова очевадна разлика не мога да подмина....

Когато го ползвах по описание съвсем прилича на този, който си е взела приятелката ти, за съжаление няма снимка, за да ти го покажа - за протокола е взиман от оторизиран магазин /ама не у нас/. Пиши им на гадовете - прекаляват!!! #Cussing out

# 291
мими23 и моя е без опаковка,внимателно го огледах-жълтеникъв,гъстичък и доста мазен.Като го слагам,ако нанеса по голямо количество стой точно по начина който описваш.
А и още нещо,Емел беше споменала,че крема и не е цял.Моя си беше до края на бурканчето.

# 292
Аз си взех същия крем без опаковка от намалението.
На цвят отговаря на твоето описание - леко жълтеникав, но пък иначе е гъст и като го нанеса по кожата стои блестящо и мазничко.... Друго не мога да кажа, преди 3-4 ми дойде и нямам оплаквания....
Мога да го снимам моя ако искаш?

# 293
  • София
И моят крем на Клиник е жълт и не особено мазен.  ooooh! Ох, омръзна ми да се занимавам. Поръчвам от началото на годината и вече се каня да им пиша за пети път. Close

# 294
Моя е цял,но жълтее много повече от този който купихме днес и е мнооого по рядък.Днешния е много гъст,почти твърд,а моя по гелообазен.Ще се радвам на снимки.Сложих моята камера да се зарежда и утре ще го снимам и ще сложа снимка.Сега ще се съмнявам всеки път като поръчвам Cry

# 295
Относно маската 15 минутната на Клиник и аз да споделя, че ми харесва но най-необичам момента на свалянето и. Просто ми е много неприятно. Смятам да пробвам с влажна топла хавлия варианта, но си мисля че ефекта няма да е същият.

# 296
 Утре ще пробвам с влажната кърпа,дано е по лесно.
А колко пъти седмично я ползваш?

# 297
Нейния е бяло-кремав на цвят а моя жълтее,нейния е мноого гъст крем,почти не може да се бръкне в него а моя е воднист и по скоро гелообразен.Като го разнеса моя попива веднага и не оставя следа а нейният стои перлено на кожата и мазничко.Писах им веднага,също и за втората стъпка в която се съмнявах че страшно много мирише на спирт и получих отговор с оправдания и предложение да ми върнат парите ако искам.Не искам да вдигам патардия за нищо,затова моля който го ползва да погледне и да сподели как е неговото кремче,моля и за снимки ако има възможност.Предварително благодаря  bouquet
Не ми се иска да вярвам,че е истина или да наплашвам и вас но толкова очевадна разлика не мога да подмина....а и ако са 100% сигурни че продуктите им са наред няма на секундата да се съгласяват да ми върнат парите.

ооо, ужас...Моят съвет е да избягвате всичко без опаковка, що се отнася до кремове и мазила, а също и козметиката от Спешъл пърчейз  и топ 20...Тия почват много да ме дразнят вече, жълтите ягодовци Thinking

Кръци, с нетърпение чакам отзиви за коректора на ХР. Някой бе питал дали е задължителен и каква е функцията му. На мнение съм, че е абсолютно необходим при всяко гримиране, защото освен, че прикрива и уеднаквява, придава сияен вид на окото, отваря го и го подчертава. Peace

# 298
Утре ще пробвам с влажната кърпа,дано е по лесно.
А колко пъти седмично я ползваш?
веднъж седмично Peace

# 299
  • София
До днес мислех, че проблемът с Ягодка е само с намалените продукти. Не мога да си представя как пълнят бурканчета с някакво подобие на крем. Безкрайно съм разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт