Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 853
  • 464
  •   1
Отговори
# 315
Бубка, май ти беше писала, че ползваш Hydra Bright на EL. Моля, дай отзиви. Кремът, който се предлага в англ. сайт под името Revelation същия ли е, т.е. със същите съставки? Моля,  момичета, който е ползвал някой от тези кремове да изкаже мнение.   bouquet

# 316
  • Букурещ
И моят Рич е от неопакованите, ползвам го вече сигурно 3 седмици и съм супер доволна. В никакъв случай не е гелообразен, напротив- гъст, мазничък, определени жълтее. В момента не съм вкъщи и не мога да го снимам, но като гледах вашите, по- скоро е като крема на Емел, на Надя по- гелообразен ми изглежда.

# 317
на мен пък ми се струва, че са еднакви, само качеството на снимката е различно ooooh!  chef

# 318
Maцки,много се втелявате
По-спокойно Peace

Няма никаква гаранция,че ако ги закупите от тук и дадете двойна цена,ще е оригинален
Щом досега не сте имали проблеми,алергии и изринато,значи кремът ви понася. Дали е оригинален,мисля никой не може да бъде сигурен.
Дори и от "завода" на Клиник да си го вземеш, пак незнаеш какво е слагано вътре и как

Така че... щом не мирише на гранясало, не е пресечен и най-важното ви понася - няма проблем според мен
  bouquet

# 319
Еднакви са кремовете  Laughing
Просто в моя още не съм бъркала вътре (обирам от капачето все още)  и изглежда по-странно.

# 320
...

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 19:43 от мими23

# 321
И аз съм на мнение,че ако козметиката понася и няма лош вид няма място за притеснение Laughing
Не знам защо така се получава при вас,аз поръчвам постоянно от ягодка,изключително съм доволна както от продуктите(винаги са в срок),така и от лоялността им и бързината на доставката.И не мисля да спирам.
Относно стила,съм позлвала само този коректор http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=55562&goChar=S, не е лош Hug
Днес ми доиде спиралата Hypnose,харесва ми,много наситено черно стои,на мен ми ги прави кукленски миглите Crazy,А датата на производство е 2008 Wink

# 322
  • Варна,морето ...
И тука продават буклуци колко пъти съм писала  за крем с изтекъл срок да не говорим че съм си купувала крем със смачкана опаковка и отворен -кой знае кой се е мацал от продавачките -сякаш малко са им мострите дето не ги и дават на всичкото от горе.А за това дали са фалшиви -всичката козметика в българия е  много добра имитация внесена от турция или бог знае от къде -продавана на двойни цени.аз ще продължа да си пазарувам от ягодката но за  намаленията винаги ще имам едно на ум

# 323
Не намирам особена разлика в кремовете на Надя и Емел и моят изглежда по същия начин.

Едва ли ще спра да пазарувам от ягода, при положение, че знам колко струват тук същите неща, a и с този нисък долар, цените направо се изравняват с тези на Нивеа  Mr. Green

# 324
Темата става все по-хубава и по-хубава, браво Илиана!

Момичета, вижте какъв търговец намерих в ибей - шипва безплатно от ХК до България, продава доста неща на Ланком в пълен размер по 19.99 долара и има страшно висок рейтинг, което ме навежда на мисълта, че не са ментета. Вие какво мислите?

http://search.ebay.com/_W0QQsassZbody_shopping

Аз съм чувала за българи,които пазаруват дрехи от Илиянци и после ги пускат в ebay,като ги представят за оригинални.И чужденците така кълват....не знам дали можем да се доверим на този сайт.
Ако някой вече е пробвал козметика от там,нека се похвали,моля Simple Smile    bouquet

# 325
Е, и Ягодката продават в ибей. Аз лично досега съм получавала един крем от Щатите - абсолютно оригинален и всичко му е ОК. Но този търговец за Ланком, който бях пуснала - смятам да се въздържа, прекалено е съмнително.

# 326
Не намирам особена разлика в кремовете на Надя и Емел и моят изглежда по същия начин.

Едва ли ще спра да пазарувам от ягода, при положение, че знам колко струват тук същите неща, a и с този нисък долар, цените направо се изравняват с тези на Нивеа  Mr. Green

споделям напълно Blush Mr. Green

# 327
  • София
В случая не е важно дали нашите кремове си приличат  Simple Smile, а е важно Мими да се произнесе дали нашите приличат на този, който нейната приятелка е купила от щанд на Клиник.

Дано и занапред да съм доволна от козметиката на Шисейдо, тъй като продуктите в Саса са на добра цена, пък и пристигат запечатани с онази ми ти златиста лента. Crazy

# 328
В случая не е важно дали нашите кремове си приличат  Simple Smile, а е важно Мими да се произнесе дали нашите приличат на този, който нейната приятелка е купила от щанд на Клиник.

Дано и занапред да съм доволна от козметиката на Шисейдо, тъй като продуктите в Саса са на добра цена, пък и пристигат запечатани с онази ми ти златиста лента. Crazy

Кремовете са ви абсолютно същите като моя,което ще рече много по различни от този,който купихме вчера с моята дружка.Нейния е точно като масло,днес измислих точното определение.По късно ще пусна снимки.Най лошото е,че изобщо не знаем какво има вътре и си се мажем.Вие имате ли някакви оплаквания.При мен единствено дето попива много бързо и след време все едно не съм слагала,ако попадне в окото люти,от време на време ми щипе...Тук има лаборатории които изследват точно в такива случаи но не ми се дават 45 евро за теста.
Ох,момичета и на мен ми се иска да не е толйкова зле положението и да не е истина,но 100% сигурни не може да сме.

# 329
  • sofia
Мими, какъв е смисъла да го изследваш, да видиш,че не е оригинален и от Ягодка да ти кажат,че ще ти върнат парите,ще се набуташ повече Peace
Може би от Я. са толкава `коректни` и винаги се съгласяват да връщат парите,защото знаят,че м/у стоката им има големи боклуци.

Общи условия

Активация на акаунт