Списък на добрите учители в държ. у-ща

• 212 437
  • 470
  •   2
Отговори
# 375
Здравейте, интересувам се от мнения за г-жа Симеонова от 51 соу

# 376
И аз търся учител в 138 за първи клас
Основен критерий- да е спокоен човек, да е търпелива и да предразполага децата
Останалото се учи
Засега съм чела добри мнения за Кирчева и Василиаду, които водят в момента 4 клас. Ако някой сподели мнение ще е от голяма полза

За Кирчева нямам впечатления, но относно Василиаду отзивите са отлични.

# 377
И аз чакам отзиви за 2СОУ и 5 ОУ. Наистина критериите на всеки са различни, затова освен посочване на име и съответното училище е добре да се споменава по нещо за метода на работа и темперамента на учителя. Примерно има такива, дето говорят високо, крещят, наказват, назидават, докъто децата свикнат да изпълняват всичко за да не бъдат увикани. Има и такива, които са винаги усмихнати, не крещят, не обиждат, но децата са като залепени за тях, не се налага да се повтаря по сто пъти едно и също, не се крещи и децата са дисциплинирани като войници и т. н. и т. н. Всеки родител да прецени от какъв вид темперамент има нужда неговото дете. Нека си признаем, че има дечица, дето без да им се кресне изобщо не ти обръщат внимание. А има и по-чувствителни, деликатни, лесно раними, за които всяка забележка ги връща в изходна позиция вместо да ги мотивира и имат нужда от повече поощряване...

Съжалявам, ако съм многословна!
Очаквам да се включат мами на четвъртокласници!
Присъединявам се към горното питане, както и евентуално за учители, поемащи първи клас в 5 ОУ.

Госпожа Джорджия Атанасова поема първи клас през следващата учебна година. Тя е учителка в пето у-ще. Нея препоръчвам.

# 378
  • София
klementina, детето Ви с г-жа Таня Вутова ли започна в първи клас? До колкото разбрах на нея и предстои връщане от майчинство и също ми я препоръчаха. Ще се радвам на малко повече подробности за г-жа Атанасова.

# 379
Здравейте!

Синът ми през 2013 ще бъде първокласник. Спряла съм се на две училища от квартала Дерубжа 1 - 4 ОУ и 108 СОУ.
Търся отзиви за две от госпожите в 108-мо- Д.Стоянова и Д.Пенева.
За 4 -то нямам никаква информация за госпжите.
Ще бъда благодарна, ако някой сподели мнение.

# 380
Здравейте. И аз се включвам в темата.
Търся препоръки за 34-то или 36-то училище в Борово за първи клас, есента на 2013. Има ли майки на четвъртокласници от тези училища, които да похвалят учителките на децата си?

# 381
Здравейте, моят син също ще е първокласник през 2013. Най-близкото до вкъщи училище е 112 СОУ "Стоян Заимов". За съжаление, нямам никакви идеи към кой учител да се насоча. Ще съм благодарна да получа препоръки и коментари.

# 382
Здравейте, мами!

Моля ви за отзиви за добър учител за 1ви клас за 104СОУ и 36 СОУ. Нашият малък господин ще бъде първи клас и търся отзиви.

Благодаря предварително!

# 383
  • София
Някой да има мнение за 144соу в Младост-3, специално за учителките:
Катя Димитрова - "Изобразително изкуство".

Петя Иванова -"Изобразително изкуство" .

Даниела Андонова- "Хореография".

Десислава Евтимова"Хореография".

Сега те водят 4 класове и сигурно ще поемат 1-те през септември...

# 384
  • софия
Моля за мнение за учители, които ще поемат 1 клас в 133то и 6то.

# 385
  • Някъде във Вселената :)
Здравейте, някой има ли отзиви за г-жа Логозарова - начален учител от 47-мо СОУ в кв. "Иван Вазов"?

# 386
Здравейте и от мен! Събирам мнения за учителите, които ще поемат първокласниците през 2013 год. в ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", гр. Варна.
Благодаря предварително Simple Smile

# 387
Здравейте,
Преподавам в частна езикова школа в района на Борово. Водя групи от втори до пети клас от различни училища в района. Според това, което ми казват децата и родителите, 36-то води класацията за най-добро - с най-сериозните и взискателни учители.

# 388
  • София
Здравейте. И аз се включвам в темата.
Търся препоръки за 34-то или 36-то училище в Борово за първи клас, есента на 2013. Има ли майки на четвъртокласници от тези училища, които да похвалят учителките на децата си?

Присъединявам се към тази молба, но ще имам първокласник през есента на 2014 г.

Kusala, а имена на конкретни начални учители споменават ли се? Ще съм благодарна, ако споделиш такива  Hug

# 389
Моля препоръчайте ми учители от 81-во, които ще поемат 1 клас есента на 2013!
Ще следя за учителите в 144, ккато и в 125-то.
Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт