Списък на добрите учители в държ. у-ща

• 212 419
  • 470
  •   1
Отговори
# 15
Г-жа ТОРОМАНОВА - 28 у-ще! Красна поляна/София. НЕВЕРОЯТНА. във всяко отношение. Само пример- преди години, когато синът ми беше 2 кл. при нея, стана земетресение. Извела децата в двора. Като квачка стояла до тях, докато някои ги вземат.По едно време я гледам, /аз работя в ДГ/ -води ми детето и още 10 ученичета.- "водя ти го защото знам, че не можеш да дойдеш"Аз: ами тези сладури?!Тя- искаха да ги пусна да се приберат, но ако труса се повтори, а те са сами в къщи?!?Беше въртяла от своя телефон на родители и с децата, които не бяха взети, престоя в парка, докато си ги вземат!Е!

# 16
Г-жа ТОРОМАНОВА - 28 у-ще! Красна поляна/София. НЕВЕРОЯТНА. във всяко отношение. Само пример- преди години, когато синът ми беше 2 кл. при нея, стана земетресение. Извела децата в двора. Като квачка стояла до тях, докато някои ги вземат.По едно време я гледам, /аз работя в ДГ/ -води ми детето и още 10 ученичета.- "водя ти го защото знам, че не можеш да дойдеш"Аз: ами тези сладури?!Тя- искаха да ги пусна да се приберат, но ако труса се повтори, а те са сами в къщи?!?Беше въртяла от своя телефон на родители и с децата, които не бяха взети, престоя в парка, докато си ги вземат!Е!

Дано има повече такива учители  Hug
Затова създадох и тази тема - за да похвалим тези, които го заслужават   bouquet

# 17
г-жа Валя Йорданова - у-ще "Възраждане", гр. Русе
Даде силен старт на дъщеря ми. Винаги ще сме й благодарни!

# 18
Момичета, толкова много теми изчетох в търсене на подходящо училище за моята първокласничка, че след всичко изчетено стигнах до решението да отворя тази тема  Laughing В повечето изказвания съветите на по-опитните майки беше, че за началното образование на детето (1-4 клас) е най-важен учителят, който ще постави основата  Heart Eyes

Нека тук да направим списък с имената на всички учители, от които сме доволни и които заслужават имената им да бъдат споменати като имена на "добри учители"   bouquet Аз не мога да започна с име на учителка, тъй като още нямам личен опит в тази област, но когато натрупам такъв непременно ще го споделя с Вас  Hug

Аз искам да ви предложа г-жа Стаменова от 41 ОУ-София. Добър професионалист !!!

# 19
  • София
Г-жа Гелева и г-жа Цанова - 34-то ОУ "Стою Шишков". Много всеотдайни и неуморими, ерудирани, развиващи се. Аз си мислех, че вече няма такива учители, които така да работят и да се раздават само за "чест и слава"!!! Обичат си работата и децата ни и това се усеща, както от учениците, така и от нас!

# 20
  • София
Г-жа Ели Христова от 21 СОУ, София

# 21
Варна; предучилищна "Найден Геров"
Г-жа Йорданова !!!

# 22
  • София
КАМЕЛИЯ ДИМИТРОВА, 30 СОУ  newsm10
В момента води 3-ти клас, нов випуск ще поеме 2009/2010. С Миланова (похвалена на 1-ва стр. са в един випуск). И двете ми дъщери са нейни възпитанички Simple Smile Много съм доволна!

# 23
Госпожа ВЪЛЕВА, води 1в клас , 74СОУ , Надежда 5, София. Страхотна, усмихната и взискателна.Страшно държи на на дисциплината!!!!Много доволна съм!

# 24
Момичета,бих искала да попитам имате ли някакви отзиви по адрес на началните учители от 118 СОУ Людмил Стоянов-да ми препоръчате някой? Синът ми е ученик наесен е сигурно там ще го записваме.

# 25
Момичета,бих искала да попитам имате ли някакви отзиви по адрес на началните учители от 118 СОУ Людмил Стоянов-да ми препоръчате някой? Синът ми е ученик наесен е сигурно там ще го записваме.
Преди време се интересувах заради Гита Ог и разбрах, че следващата година в 118-то 1 клас поемат Силвия Георгиева, Атанаска Апостолова и Ренета Рельовска (препоръката е в този ред).
Само че нещо се съмнявам, че Начева ще позволи да си избирате.
На Гита Ог писах на лични мнението си по въпроса за трите - попитай я, ако искаш.

# 26
Емилия Стефанова в 133 СОУ "А.С. Пушкин".  Без да я познаваме предварително - случихме на класна и на начален учител. В момента води втори клас, така че ще е "свободна" за първокласниците през 2010 година  Laughing
Справя се отлично  с преподаването, с дисциплината и с извънкласните дейности. Благодарности!  bouquet

# 27
  • гр.София
 Анитка, подкрепям мнението ти Peace .Стефанова е направо шестица от тотото. Синът ми е в съседния клас,при Шопова,харесвам много и нея. Но вашата определено ме впечатли на родителските срещи.Радвам се,че половината ни предмети са при нея.

# 28
  • София
г-жа Борисова - в момента води 3. клас в 22.СОУ - винаги усмихната, спокойна, учителка по призвание с индивидуален подход към децата

# 29
  • София
Аз ще похваля две учителки от 130 СОУ :
г-жа Емилия Ганева - в момента синът ми завършва 4 клас при нея
и г-жа Искра Василева в момента преподава на 2 клас - дъщеря ми беше при нея 1-4 клас преди няколко години.

Много добри учителки, дават солидна основа на децата, взискателни и обичани от децата.

Общи условия

Активация на акаунт