редно ли е гей двойки да отглеждат деца?

• 30 166
  • 558
  •   1
Отговори
# 90

И как така децата в домовете само стават повече вместо да намаляват щом хетеросексуалните двойки са се спукали да осиновяват деца? 
newsm78 #Crazy

Как ли? Ами защо според теб се говори да се отнемат родителски права, ако оставените в дом деца не се потърсят от родителите си до 6 месеца. Домовете са пълни с деца не защото няма желаещи да ги осиновят, а защото 90% от тези деца "имат родители" някъде си! Повярвайте ми желаещи да ги осиновят има! Но това е друга тема  Peace

# 91
  • ул. "Мечтание"

И как така децата в домовете само стават повече вместо да намаляват щом хетеросексуалните двойки са се спукали да осиновяват деца? 
newsm78 #Crazy

Как ли? Ами защо според теб се говори да се отнемат родителски права, ако оставените в дом деца не се потърсят от родителите си до 6 месеца. Домовете са пълни с деца не защото няма желаещи да ги осиновят, а защото 90% от тези деца "имат родители" някъде си! Повярвайте ми желаещи да ги осиновят има! Но това е друга тема  Peace

Ами да, това го има... Ама не е само това... Отбий се някой път до някоя социална служба да питаш колко са желаещите за осиновяване (преди време бях ходила да правя материал за това, та да кажем, че имам някаква представа)... Тогава пак ще си говорим!

# 92
Следващата стъпка е да искат да им се разреши да осиновяват деца.
.
.
 Както се вижда и в историята със самата Аксиния, хората вече се сдобили с дете, как точно е станало това също няма яснота  newsm78

Е, това с осиновяването лошо ли е?

А и кое е неясното, как Аксиния се е сдобила с дете? Инсеминация от анонимен донор, много просто. Пък и един куп други начини има.

# 93
добре,а не става ли света някакси "извратен''?не трябва ли да има някакви норми и правила все пак.утре пък може трима човека да искат да са семейство и да сключат брак и едно дете да има най-различни комбинации родители-примерно две майки лесбийки и баща хетеро или др.докъде трябва да се простира толерантността-мисля си,че все пак природата ни е създала по определен начин и не трябва да вървим срещу нея.в смисъл,че щом голямата  част от хората са хетеро-значи така  е редно и правилно...  щом природата събира женски и мъжки индивид за създаване на потомство ,значи това е правилно и така трябва да бъде ...  Thinking

# 94
Аксиния съм я гледала в едно предаване още бременна,с приятелката й.От донор е забременяла.

# 95
Искам да кажа единствено това, че когато желаят да имат дете, те задоволяват основно своите потребности. Не отчитат как това ще се отрази на детето и бъдещото му вписването в обществото.  

По голяма глупост не бях чувала(чела).

Цитат
Макар, че ако трябва да бъдем точни, може би първо трябва да дефинираме що е то "нормално".

За мен нормално е децата да бъдат отглеждани в любов, независимо от пола но човека.
Нормално е, когато детето си ляга спокойно, с усмивка на лице-без значение гей ли е човека, който се грижи за него.
Нормално е за детето да бъдат полагани необходимите грижи,да му бъде осигурен топъл и спокоен дом в който да расте щастливо.
Нормално е всичко, което не вреди на детето.Ако това може да го подсигури една Гей двойка-ще има безброй щастливи деца по света.

# 96
Как мислите,Аксиния дали пише в този форум?Все пак е млада майка....И ако пише,ще ми е интересно да каже нещо за своите отношения с жената до нея.За това,как се справят как живеят,как се борят с предразсъдъците.

# 97
Как мислите,Аксиния дали пише в този форум?Все пак е млада майка....И ако пише,ще ми е интересно да каже нещо за своите отношения с жената до нея.За това,как се справят как живеят,как се борят с предразсъдъците.

стеф, виж в отчетните по месеци.  Grinning
ако знаеш кога е родено бебето....

# 98
  • ул. "Мечтание"
Цитат
Макар, че ако трябва да бъдем точни, може би първо трябва да дефинираме що е то "нормално".

За мен нормално е децата да бъдат отглеждани в любов, независимо от пола но човека.
Нормално е, когато детето си ляга спокойно, с усмивка на лице-без значение гей ли е човека, който се грижи за него.
Нормално е за детето да бъдат полагани необходимите грижи,да му бъде осигурен топъл и спокоен дом в който да расте щастливо.
Нормално е всичко, което не вреди на детето.Ако това може да го подсигури една Гей двойка-ще има безброй щастливи деца по света.

Точно! Аз като съм имала хетеросексуални родители к`во? Майка ми е пълно куку! Съсипаха ми животеца просто... Ей това е по-страшното, а не че двама мъже искат дете!

# 99
  • Варна
Нормално е всичко, което не вреди на детето.
Именно! Сама си го казала. За мен отглеждането на дете от хомо-двойка му вреди, пряко или косвено. Не е най-доброто решение за него.

# 100
добре,а не става ли света някакси "извратен''?не трябва ли да има някакви норми и правила все пак.....
точно заради тези "извратености"са измислени религиите,за да има някакви норми и правила

# 101
Нормално е всичко, което не вреди на детето.
Именно! Сама си го казала. За мен отглеждането на дете от хомо-двойка му вреди, пряко или косвено. Не е най-доброто решение за него.

Обясни ми моля те по-какъв начин точно би могло да се навреди на детето, ако бива отглеждано в гей-семейство?
Мислиш ли, че гейовете, които искат да отгледат дете не са наясно с рисковете?
Мислиш ли, че не биха положили максимум услилия това да не се отрази на детето?
Мислиш ли, че биха се провалили, като родители, само защото са гейове?
Защото аз не смятам така.Смятам, че биха направили всичко възможно детето да израстне, като всички други деца отглеждани в "нормалните" семейства.
И представа си нямаш, човек на какво е способен в желанието си да има и да отгледа поне едно дете.

# 102
Аксиния съм я гледала в едно предаване още бременна,с приятелката й.От донор е забременяла.

Лезби, лезби ама без мъж пак не може, както са казали старите хора. Дори и лезбийка жената без мъж не може.

# 103
  • Варна
Magimon Аз наистина вярвам, че биха се постарали и биха дали всичко според възможностите си. Обаче едно е да възпитаваш с думи, друго е с личен пример.
Много трудно ще е на родител, заклет пушач, да обясни на детето си вредата от тютюна. Може да не е най-удачния пример, но горе-долу ситуацията е подобна.

# 104

Обясни ми моля те по-какъв начин точно би могло да се навреди на детето, ако бива отглеждано в гей-семейство?

В другата тема която бях пуснал се стигна до извода че гейовете не само се раждат такива, но и СТАВАТ такива. Така че има много голяма вероятност дете отгледано от гейове да стане гей. А това едва ли е твърде желателно.

Общи условия

Активация на акаунт