ФЕВРУАРЧЕТАТА ни игриви, цял ден мислят лудории!

• 20 496
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Ние се задържаме за известно време тук: www.dechica.com

# 76
  • Sofia
Моят Влад в детската градина основно твори:рисува, апликира.Всеки ден ми пее нови песнички- госпожата каза,че е много музикален bowuu
Ама, буквенка и цифренка newsm78, много са напред тез вашите девойки Rolling EyesАз на лаптопа въобще не го оставям- нито филмчета му пускам, достатъчно е че гледа ТВ и ДВД.

Въобще не смятам да го уча на букви и цифри (писмено) скоро. NaughtyМоже да брои на бълг. и англ. до 20 и си познава неговата буква!
Вкъщи като сме играят с татко си на борба, бой с възглавници, на коли и на баскетбол
А двамата редим пъзели и мемори, играе с едно пластелиново човече, а и на двора ритаме топка!

Днес следобяд водих Влади на цирк, ама след антракта вече се беше отегчил и съкратихме малко представлението! Ама,честно казано и на мен ми доскуча по едно време Confused

# 77
и аз искам цирк та дано дойде и в наше село скоро. иначе Ема познава всички букви и брои с някои пропуски до 20 но на бг н аанглийски не ги знае Simple Smile то всяко дете си има репертоар и се надявам на есен да тръгне на градина та да апликира и рисива там повече че в къщи става страшно мазало. питах в нашат аградина не дават флуорно мляко  Peace

веселка, светлана мерси за линковете  Hug

аз да се похваля започнах от днес народни танци и съм изключително доволна научих 5 хора за 1 път Simple Smile естествено има доста време да ги усъвършенствам но положих началото тъй да се каже  Grinning

# 78
да се включа с още едн адобра новина Simple Smile брат ми ще си имат бебе ноември/декември Simple Smile направо немога да повярвам каквото е психо как се е навил Simple Smile

# 79
Мили дами, деца и господа,   

Работилница за великденски чудеса отново
ще заработи в полза на децата, лишени от родителски грижи

Движение на българските майки ще организира своя традиционен Великденски базар в подкрепа на проект Защитено Жилище „Заедно”. На базара ще се продават ръчно изработени сувенири и украса, направени от десетки привърженици на каузата да помогнем на децата, лишени от родителски грижи.

Проект “Защитено жилище ЗАЕДНО” цели изграждане на сграда, в непосредствена близост до София, която да се превърне в дом за младежи, напуснали институциите поради навършване на пълнолетие. Тези млади хора (в това число и самотни майки) ще имат възможност да пребивават там за период от една година. В това време ще им се осигурят условия за придобиване на професионални и социални умения.
Проект “Защитено жилище ЗАЕДНО” се осъществява на терен, предоставен от община Божурище, на мястото на училището в с. Гурмазово

С всяка изминала година инициативата за благотворителен базар се разраства и все повече градове от цялата страна се включват в това благородно начинание.

Ето и датите и местата на провеждане на базарите в цялата страна:

гр. София - МОЛ City Center Sofia (срещу х-л Хемус) и пред църквата „Св. Неделя”
дати: 19ти и 20ти април, от 10:00 до 18:00 часа

гр. Пазарджик - пл. "К. Величков" / Тортата/
дати: 18ти и 19ти април, от 10:00 часа

гр. Горна Оряховица - на площада
дати: 18ти и 19ти април

гр. Видин - пред Съдебната палата
дати: 16ти и 17ти април, от 10:30-17:00 часа

гр. Бургас - пл. Тройката, района пред Трия Сити Център
дати: 18ти, 19ти и 20ти април, 10 - 19 ч.

Движение на българските майки е инициатор на много дарителски акции, с цел подпомагане на децата в институции в България. Фондацията е също така един от организаторите на инициативата „Гражданска подкрепа за ничиите деца”, както и партньор в проекта Защитено жилище „Заедно”.
Стремежът и на учредителите, и на доброволците към фондацията, е да се работи за преодоляване на социалната изолация на децата в домовете и зависимостта им от институцията. Затова голяма част от проектите и инициативите на Движение на българските майки, са свързани със осигуряване на социални контакти, помощ при развиването на умения и таланти, които да бъдат обществено презентирани и осигуряването на възможности за по-честото организирано излизане на децата извън границите на домовете, което да им даде информация и самочувствие.

Повече информация за Движение на българските майки можете да намерите на:
http://fdbm.org

Повече информация за Защитено жилище Заедно можете да намерите на: www.podslon.org

За въпроси, свързани с Великденския базар, моля, свържете се с: Кристина Николова на тел. 0894 606 173 и Росица Букова на тел. 0888 849 803.

тук можете да видите и 4аст от сувенирите

http://fdbm.org/site2/content/view/405/2/lang,bg/

# 80
да се включа с още едн адобра новина Simple Smile брат ми ще си имат бебе ноември/декември Simple Smile направо немога да повярвам каквото е психо как се е навил Simple Smile

Супер! Честито!

# 81
Здравейте и от нас Simple Smile

Специални най-искрени благопожелания на малката Анди за много много щастие, усмивки и незабравимо детство Simple Smile

Благодаря ви за вашите поздрави. Първият рожден ден на Гери мина скромно и болно Sad, но свала Богу вече всички сме здрави и излизаме сутрин и вечер на разходки. Гергана се е научила да пренаса якетата и докато не я изведем не отстъпва, а напоследък и в количка не иска да стои.... толкова за малката принцеса.

Румена също сънува много и съм сигурна, че е от емоции - страска се на сън, говори, а понякога и сериозно бълнува и естествено цялата история приключва, когато се инсталира в моето легло и сладко сладко заспи върху главата ми Simple Smile
Заниманията ни са сходни с вашите - рисува на компютър (някаква програмна TUX paint, но не знам от къдея я е свалил мъжа ми), буквенка, цифренка и разни сайтчета, каквито ни попаднат. Непременно ще пробваме тези на Веселка, а на на дечицата си ходим. Естествено ДВД-то и песничките също са на дневен ред, както и конструкторите, като любим в момента е един с топчета, който й купихме за РД. От по-материалните игри обичаме да апликираме - купувам гланцови блокчета със самозалепваща се хартия, за да не се мажем с лепило, аз изрязвам, а тя лепи. Е, тя също изрязва, разбира се. Не на последно място е заниманието да следи да не би Гери да си играе с нещо, а тя не и бързо да й го вземе от ръцете Simple Smile
Относно езиците, миналата година и аз се бях запалила сериозно, но групата ми е далече и с израстването на Гери, хич не ми остава време до ходим, пък и ефекта не е сериозен - най-добре си е смесения брак, ама за това е късно вече Simple Smile)).

Тази неделя ще излизате ли някъде по паркове, зоологическа и пр., че да се включим и ние. Ако нище не се организира, ние вероятно ще сме в Борисова градина, макар че е твърде вероятно и на зоологическа да отидем Simple Smile

За сега приятен уикенд и много усмивки Simple Smile

# 82
  • София
И на мен ми се ходи на в Борисовата градина,но за утре имаме планове....
Стайл кажи какви са тези блокчета със самозалепващи се лепенки?По книжарниците ли ги има?

# 83
И на мен ми се ходи на в Борисовата градина,но за утре имаме планове....
Стайл кажи какви са тези блокчета със самозалепващи се лепенки?По книжарниците ли ги има?

Да, от книжерницата срещу нас ги купувам. Прилича си на гланцово блокче, но хартиите са двупластови и се разделят и лепят като стикери. Наистина са много удобни, а дори не бяха скъпи - близо 3 лв 10 цвята, на корицата отгоре пише "Самозалепваща хартия", а в долния край "блокче за апликации"

# 84
  • София
Честит празник момичета !

Стайл благодаря ти за информацията и аз ще потърся такова самозалепващо се блокче,че с това лепило ooooh!

# 85
Честит празник!!! Бъдете живи и здрави!!!  Нека цветята и хубавото пролетно настроение да присъстват във вашите домове !!! Честито и на всички именници!!! baloni

# 86
Да попитам днес боядисахте ли яйчицата?

# 87
  • София
Аз не,утре отиваме за две седмици при майка ми и там ще и боядисваме Simple Smile
Та по случая ви пожелавам весели празници!

# 88
Весели празници на всички и от нас!!!
Аз сега ходих да купя яйца и мисля веднага да ги сваря и когато взема Йоанка от ДГ да ги боядисаме заедно.
Анайс, честита радост!

Много усмивки и весело настроение на всички

# 89
Искам да пожелая на всички ви и на целите ви домове светли Възкресенски празници и да ви поздравя с цитат от моята любима книга - Библията, който отразява точно същността и смисъла на този празник:
Цитат
А Той бе изпоранен за нашите грехове и мъчен за нашите беззакония; наказанието за нашия мир биде върху Него, и чрез Неговите рани ние се изцелихме./Книгата Исая 53:5/

Ние също ще пътуваме. Пожелавам ви весели почивни дни, много усмивки и настроение!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт