Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общественото мнение за предимплантационната диагностика в България?
Какви са мненията относно гъвкавото работно време и дистанционната работа в България?
Какво представлява Хашимто?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общественото мнение за предимплантационната диагностика в България?
Хората изразяват недоволство от високите разходи за предимплантационна диагностика в България, като посочват, че тя се използва предимно за определяне на пола на ембрионите и че това е нередно. Освен това се споменава, че тази диагностика се извършва с цел предотвратяване на наследствени заболявания, а не за избор на пола на бебето. В резултат поставя под въпрос законността и моралността на използването й.
-
Какви са мненията относно гъвкавото работно време и дистанционната работа в България?
Форумът изразява недоволство от липсата на гъвкаво работно време и възможности за дистанционна работа в България. Участниците споделят, че биха предпочели възможността да работят от вкъщи, което би повишило тяхната ефективност. Също така се посочва, че жените все още получават по-ниски заплати от мъжете за същата работа, което може да бъде компенсирано с по-гъвкави работни условия.
-
Какво представлява Хашимто?
-
Какви са симптомите на Хашимото и какви са възможностите за лечение?
-
Какви са възможностите на генетиката?

аз чак сега успявам да се включа че днес много задачки
Да ти е жив и здрав и много да ви слуша и глези
и мерси за почерпката
а ти мезонет искаш, но щом е за теб и това ще направим
ох днес хич не ме слушат близначетата
пак не спаха и в момента пак се бият за играчки
аз ходя при една доцентка в Ендокринологията, а хормоните си правя в Бодимет на Позитано, ако искаш подробности за нещо питай
за килограмите не съм сигурна дали е от значение, и аз съм била винаги слаба, но си мисля че при нас е ген, цялото ми семейство са слаби , а за бременоста е от значение и то голямо, преди да срещна мъж ми ми казаха че сигурно няма да мога да имам деца, но за мой късмет точно в момент в който не очаквах изобщо аз бременна, че и с две бебчета
наистина както е писала Ясмин се получава от стрес, нерви, напрежение....... ей сега като се притесня за нещо и се задушавам , трябва и аз пак да правя изследвания че все отлагам.

Косопад предизвиква ли се от нещо друго?Знам,че и безапетитие и повръщане са страничните ефекти...Дано да не е това или ако е да е едно успешно лечение,млада е още жената.Знай,че когато се грижиш за болен правиш нещо много добро и Алла(СУТ) те благославя!
Боулинг не съм играла, но като дете имах пластмасови кегли и постоянно играехме с татко в дългия ни коридор.
Взела съм едно съндъче, земя и ще си ги насадя в работата, че е повече слънце. Их, че съм романтична 
Сега мъжа не знае какво да я прави ситърката..Е това като го чух такива сцени ми минаха пред очите,че се отказах и от работа и от помощници...
Следващия път ще си правя виртуален план,а и консултациите с проф.декоратори са безплатни на местата от които купувахме мебелите,ама аз нали много зная