Dress-for-less 2

• 47 290
  • 706
  •   1
Отговори
# 45
Мацки искам да попитам -  ако има желаещи момичета да си поделим доставката от 19,90 евро и да направим поръчка макар не над 400 евро, че като гледам нещата които съм харесала започват да се изчерпват номерата?

аз съм съгласна-дори и да не се съберем за безплатна доставка,ако Chockolina има какво да поръчва да пише... Grinning

# 46
  • Варна
Аз винаги имам какво да поръчвам. Mr. Green Все ще си харесам нещо. Peace

Засега обаче ще сме само ние трите и евентуално bambukita, която ме пита на ЛС дали ще поръчваме. За мен няма проблем нито да си разделим доставката, като я разделим на броя на поръчващите, нито да пусна поръчката като се съберем достатъчно хора за безплатна доставка. Тъй като стана вече сряда следобед и при превод от друга банка парите може и да не постъпят по сметката ми до утре вечер, предлагам да се върнем към първоначалния вариант за поръчка в петък. Party

# 47
Значи утре превеждаме паричките, за поръчка в петък?
Нямам търпение Crazy

# 48
  • Варна
Момичета, я пуснете линкове, да видим докъде сме със сумата. Peace

Аз съм си харесала:

и това, ама май няма номера вече (има само L):

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 09:36 от chockolina

# 49
# 50
# 51
  • Плевен
привет и от мен. Аз си харесах това:
http://www.dress-for-less.com/tmpl/en/detail.tmpl?count_art_sel= … n7PKQhOvQjn_gxhr8
и за съжаление якето което харесах е свършило.

# 52
  • Варна
Още една мама ми писа на ЛС, така че ставаме 5 човека. Не знам ivkapifka за колко пари има поръчка, май няма да съберем 400 Е, така че ще си разделим по 4 евро за доставката Peace.

# 53
chockolina прати ми и на мен номера на сметката. Харесала съм си една рокля за 30 евро, но постоянно изчезва и лилавия потник, но той все няма номера. Ще ги дебна нещата и ако утре сутрин се появят ще ти пратя парите. Дали ако преведа  от друга банка ще ти го отчете до вечерта.

# 54
# 55
И аз ще се включа, но да ми кажете как да си обърна в БГ лева.

# 56
Не може да ги обърнеш.В евро си ги смятай.
Аз прибавям още нещо
http://www.dressforless.de/tmpl/en/detail.tmpl?count_art_sel=43; … gCtkziIiiY5AbTIr8-XXL
Утре ще пусна паричките направо в Алианц Peace

# 57
# 58
# 59
тъкмо преведох, остава само за доставката да се разберем

Общи условия

Активация на акаунт