Купонджийките спят май още аааа......

Аз днес май няма да мога да изляза че баткото ни е на тренировки/тенис/и ще трябва да го водя......Ама то едно време само да не вземе да завали че.......
)? Аз съм толкова апоетична (май няма такава дума
А и хич не искам да се давам на този гаден дерматит. Последно ходихме при Томов в Кожното. Ами кво да ви кажа - излязох разплакана от кабинета му
Остава ми единствено алерголог и хомеопат. И тази връзка някой преди време беше споменал, че е ходил при добър хомеопат. Можете ли пак да ми го препаръчате? Благодаря предварително 
страхотно си изкарахме снощи
За излизането го решихме много на бързо не е имало кой знае какъв предварителен замисъл
Пийнахме си винце, някой биричка други само водичка хапнахме по салатка и мезенце. А мъжете не сме ги притеснили кой знае колко. Поне аз моя де. Детето изкъпано, нахранено, приспано само трябваше да му мята по едно око. Абе тази музика в това Старо село ме срази многоооооооооооо силна. Днес съм като маносана не толкова от винцето колкото от алармата. Чувала съм, че като започне музиката да ти се струва силна, значи че започваш да остаряваш
Но това не ни попречи да се наприказваме по скоро навикаме
Айде , че дългичко стана, подробности на кафемашината 
поздрави за най - страхотните стихоплетки на целия форум, не на всички форуми 

, но ако искаш ще ти дам телефони на лични/ него ми го препоръча Александър от форума.Ани-бани също ходи при хомеопат
....И аз съм чувала , че лекуват успешно АД
:bouquet:
Засега няма голяма полза от лечението му. Но нека не подвеждам някой. Така беше при нас. Може иначе да е друг.
, но ако искаш ще ти дам телефони на лични

Айде идвай на кафемашината, да преподадеш някой урок по поезия.

аз по принцип с дясното съм малко глуха-ама вчера от таз тонколона ми се продуха ухото напрау...
та днес хем съм прегракнала дето се надвиквахме хем съм углушала хептен
ПАК ИСКАМ
Спи ми се
от сън спомен нЕма....................

изказах ва