Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 256
  • 951
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета!
Вече повече от час ви чета и цвиля през зъби от смях, чак колегите ми правят забележка... rotfImao
Големи сте сладурки!
За съжаление на компа ми явно нещо не му е наред и не ще да отваря сайта със снимките    hit, та да ви се порадвам и аз.
Честито на всички с минусчета, месечинки и хубави неща от тоя род! smile3501 newsm10

И искам да ви питам нещо - снощи си мислех дали да не си спретна две "забулени" яйца на очи с кисело мляко и чесънче, м-м-м-ммммм
Ама реших първо да питам дали е режимно
Да поясня - "забулено" казвам на яйце, което не пържа в мазнина, а варя (счупено, естествено) в леко подсолена вода, може някой да го знае с друго име...

Да се похваля - и аз аках днес...  smile3550, сигурно затова съм още -1 кг, ура!

# 511
Mi_Lady, може, аз му казвам яйца по панагюрски  Peace

# 512
дано не досаждам но понеже живея в чужбина и не мога да си купя продуктите за кито пишете се налага да ги търся тук някаде но трябва да знам с каква масленост да е сухото мляко,какаото и сиренето.МЕРСИ МОМИЧЕТА И ЛЕК ДЕН  Grinning
0% по възможност. Щом си в чужбина почти сигурно е, че има. За какаото - остави го за 3-та фаза Peace
Mi_Lady Joy Браво, на това му се вика наистина геройство Hug За яйцата - може разбира се. Peace

# 513
  • София
След като добре се набухах с едни "вредни" храни, та едва гледам, исках да пиша в любимият ми средно хумористичен и доста заядлив тон, ама се отказах. Вие сте казали, каквото е трябвало. Само се чудя, преди да се появи този хитрушко, правещ милиони Дюкан /дай боже всеки му/, нашите праотци, първобитните ни баба и дядо, като са лапкали само месце, и то сурово /не за друго ама са нямали микровеле  Joy/,, некви плодни и кореноплодни, па как са оставили толкоз милиарди поколения /само до толкова мога да броя, може и повече да са/?  newsm78 Много са знаели те за кръвно, кръвна захар и т.н.
Що не беше верно драстична тази диета ден-килограм, а не 10-20-30 дни - килограм. Егати си му...
Милейди не само режимно, ами и много вкусно.

# 514
newsm78 аз ще се въздържа от изкушението, щото............. направо няма да спра с една доза............. Embarassed
Бачи, ама той изобщо не е хубав бе, душа. Понеже какаото е нискомаслено и черно - горчи. Понеже няма масло - не става достойно гъст. Така че, не му се изкушавай. Ако пък трябва, ш'ти направя една паЧаЛинка с пр. мляко, ш'ти я донеса утре сутрин да закусиш и да се убедиш сама к'ъв е гаден.  Hug

Фоли  Joy Joy Joy Невероятна си!  Hug

Милейди, какаото е за трета фаза. Аз просто трябваше да се спася от погълването на един cote d'or и... спасих се, де.  Simple Smile

Халеева  Wink Видях те на снимка от срещата. С глава. Номер едно си!  Hug

Ели, козунакът още не е изпипан. А млякото... ми не помня точно. Ще погледна и ще ти пиша.

Славе и Марини   Hug

Уф, девойки, изпитвам угризения с тоз' течен шоколад. То, вярно, че е въпрос на личен избор, ама ви изкуших... а вече не мога да редактирам поста си в темата с рецепти...  Sad

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 16:06 от Abrakadabra

# 515
Благодаря на Катя * и Присила за поздравите! - newsm51 newsm51
Сънче - и на теб душицо сладка!  Hug Пък тортичката ще я подюканстваме няма начин! Мерси за линка! -  newsm51
КатеДжан - благодаря ти и честито ти малко минусче!  Hug А дано стане голямо още утре!  newsm51 Пък аз утре май ще закръгля тройката с Дюки, и какъв подарък съм си приготвилаааа - ти знаеш! Wink
Даниа - честит юбилей с Дюки! Браво на теб! -  newsm51
Фолиnewsm51 - за минусите! Много са точни, хвърли ме в смях! Joy Joy Joy
Аби, не се тревожи за шоколада!   bouquet  Ще го правя - няма начин! Само да не ме скастрят, но край - ти ми върна насладата, с която мислех че ще се срещна чак към август!И чакам козуначето ти, давай!  В новата книга с рецепти на Дюки, има десерти с какао за П -дните,  така че аз ще си правя от време на време с чиста съвест!  chef Че даже някакво "Шоколадово суфле" ме привлече с 60г. какао! Wink
Mi_Lady , давай с яйцата! Няма проблем!  bouquet

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 15:29 от Mimi_Georgieva

# 516
  • София
Брех, поядосах се и аз, какво остава, за вас, дето извадихте тежката артилерия....Да убедите човек, който дори не си е направил труда да попрочете това-онова от Протал..
Момичета, не се поддавайте на провокации-подкрепям Орелия
Цвети, възможно е да съм объркала нещо ник със лице Embarassed , на софийската среща обърках Теси, с друг ник Embarassed за което се извинявам!Ще отида пак да погледна албума Peace
Моите изследвания са другата седмица - уверена съм, че всичко ще е наред, просто, защото се чувствам чудесно.
Много  Hug на всички!
Сега видях - От пловдивската среща е  Peace
Аби, освен да добавиш едно редче, че е подходящ за трета фаза Thinking

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 15:27 от pilito

# 517
  • София
Иаз не исках да се заяждам,ама...
както си ядях риба тон от консерва се замислих ... дали ако я изсипя в чинийка ще е режимна  newsm78
и дали да се хваля всеки ден,че посещавам тоалетната  newsm78 ...

# 518
здравейте момиченца кокиченца!не съм писала отдавна ама гледам че не е голяма загуба Joy.аз си държа килцата.уж бях свалила 1 кило ама те дойдоха ПЗ дните и айде пак нагоре.иначе ме е подгонил един глад и то не за друго ами за сладко!забъркала съм си едно кремче ама сега като видях шоколада лигите ми изтекоха.успех на всички!  bouquet

# 519
извинявайте за двойния пост ама нещо се обърка.и не ще и да се изтрие.

# 520
Аби не се тревожи! Всеки има глава на раменете да решава кога ще го прави!
Ха, кажете тогава защо в книгата на Дюки с рецепти има десерти с какао за чистите протеинови дни! newsm78
Който има книгата да погледне страници:129,133,150,151! Мисля, че ако не прекаляваме - няма проблем! Аз ще си го правя!  chef

# 521
Цитат на: foli link=topic=281099.msg7076710#msg7076710  [smilie=smile3521.gif

Аз съм много притеснена, щипки ми растат, досега незнаех от какво са, но вече се светнах. Joy
newsm78 Пак нещо не мога да вдяна  newsm78

Как  за се изразя по-деликатно, вечер все по-рядко ме боли главата. Joy

Ахааа  Laughing Laughing Laughing  В това отношение с мъжо сте на 1 мнение, то и аз  Joy Joy Joy

# 522
Добър ви ден! Heart Eyes
Признавам,че не изчетах всичко,но след като видях снимките на Старозагорки-бързам да пиша.
Много сте хубави и имате страхотно излъчване!
Фанси,направо си се стопила от януари-пак казвам френско гадже!
На Преличка,със закъснение
И да благодаря за милите думи на КатяДжин,Мими Г.,Ики,Славе,Цвети(супер визия),Пилито,Елена Hug,Марини-честита 3-та фаза.
Фанси,много мило че попита.Още се трудя над новия дом,но с това висене на ком-па,няма да го подредя скоро.
На теб да ти е честита новата работа и да ти носи много удоволствие и парички.

# 523
La Fornarina : Рибата  тон в чинийка,губи магическите си отслабващи свойства. Съприкосновението с кислорода, фосфора светва и се изпаряват ценни вещества. hahaha hahaha Hug Hug
Монн, не гледай към шоколада,горчиво-кисел е Hug
Аби, внесе смут в редиците. На освирепели от глад, шоколад предлагаш Joy Joy Joy Hug
ШОКОЛАДОВОТО ИЗКУШЕНИЕ НА АБИ Е  ЗА ПРОВЕРКА НА ВОЛЯТА!!!

# 524
Момичета, може ли да пия зелен чай за разхлабване Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт