Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 296
  • 951
  •   1
Отговори
# 870
Варненки, чудесни сте!
Дори, Креми и Джини - само вас познах от снимките, всъщност с Дори и на живо сме се виждали.
Не зная какво става, това е втората тема, която почти приключва и не съм я чела, дано всичко с всички да е наред и да е имало много минусчета.

# 871
Приси, bouquet страхотно си се справила със снимките  bouquet

# 872
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=232040
Ами, докато чакаме снимки от срещата във Варна, да ви се представя и аз с "преди и след"  Embarassed
Страхотна промяна. Това ме стимулира.

Момичета страхотни сте на снимката. Не го казвам ей така. Ама много сте слаби бе. Да не ни мамите нещо и да сте снимали някой друг в ресторанта? Брях!

Цвети благодаря за животоспасяващотото   bouquet  bouquet  bouquet

# 873
Zdraveto,браво!Истинска Дюканка.Разликата ти е огромна Hug
Приси,справила си се чудесно!Ама я да те попитам:Ти от хубави хора какво очакваш да излезе ,а? NaughtyНа всички варненски и шуменси момичета Hug Hug  smile3501 smile3501smile3501 smile3501

# 874
Видях снимките. Много сте красиви момичета!     newsm51

# 875
цитат на gergacka: Момичета не съм писала при вас ,но от месец януари съм на диета с изключително малко прегрешения и съм 10 килограма надолу.Трябва да сваля още 3 ,но нещо от 1 месец не съм мръднала нито грам.Та сега съм си дала една седмица почивка само на смесен режим и продължавам пак.Вие имали ли сте такива периоди?

Здравей, какво е смесен режим ?

# 876
Извинявайте, че ми се повтаря поста, но нещо ми се блокна компютъра и аз реших, че не съм успяла да публикувам поста и като се оправи компютъра го публикувах пак, но сега виждам, че първия  път е успял. Съжалявам, не исках да се повтаря поста.

# 877
Здравето, браво! Страхотна разлика!  bouquet

# 878
  • Варна
Здраве, страхотна си!

На Катя й пишем неизвинено  Joy

Кате  Hug

# 879
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ето ме!  bowuuВикали сте ме, чакали сте ме  Mr. Green Сега ги поопрвям /просветлявам/ и ги качвам в Нашите сбирки! Сега ще кача повечко, но после ще сваля, да не стават много снимките! Моя милост и Бейби Дол, няма да видите добре, защото сме срещу светлината... Embarassed Twisted Evil Но ви уверявам, че сме хубави и заслабнали!  Whistling
Страхотно беше, чакам Старо загорските бани и месец Юли с нетърпение!!!
А иначе, само дето ходихме до Метро!!  #Crazy ooooh! Ролцата от раци- свършили, изварата -кашкавалена! Мляко само Верея.... С две думи - разходка! Mr. Green

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 22:00 от katyadjin

# 880
На Катя й пишем неизвинено  Joy
Кате  Hug
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Много ме е срам и съм си за неизвинено за другия път обещавам, че съм на линия.
Ама много сте готини, всичките едни слабушки и лъчезарни!  Hug

Зравето страхотна промяна браво!   bouquet

# 881
Момичета за триците - днес най-после ги намерих в цяла София. На Столетов 104, в аптеката в блока срещу 5-та градска болница. Между другото и аз търсих в ц-ра, ама нямаше Twisted Evil
Зеленко Hug
Изобщо нямам идея гдее е 5-та градска, но bgmaps каза, че е до сливница. Посока Захарна фабрика? Там ли е? Ще е добре да е там, че всеки ден джиткам по Сливница и околия.

# 882
  • София
Фатално ли е да се ползват пшеничени ?

bibi  Peace не е фатално- има 2 минуса:
 - може да ти се подуе корема, ако имаш склонност към това  Shocked;/така пише Дюкан/
 - не са вкусни  Sad /на мен не са ми де Wink/
мерси. купих си пшеничени и ленено семе - ще правя бъркочи, ако не намеря овесени, докато ми свърши пакета. отивам да чета, явно в книгата всичко пише, ама съм на 38 стр  Crazy  

# 883
  • my own world....
Малиии видях снимките на Zdraveto.....е това се казва разлика Simple Smile БРАВО! Мотивира ни да те настигнем Simple Smile

Искам съвет, искам да сваля 20 кг, колко да си продължа ударната фаза? Може би 7 дни звучи разумно?
Днес ми е 4ти успешен ден - ура!

За вечеря си сготвих следното измислено гюведже: варено пилешко, 4 лъжички бульон на дъното; 1  парченце сирене пак на дъното, отгоре месото посипано с чесън на прах, и някаква подправка "Барбекю", а най-отгоре 3 перца пресен лук (само зелената част от 1 лук), като се поизпече...така де...задуши, му чукнах едно яйце + червен пипер. Идея нямах какво ще се получи, но останах приятно изненадана Simple Smile

Казвайте колко да си седя на първата фаза Simple Smile

# 884
  • София
Много ви благодаря момичета. Hug
Наистина е много приятно да се вижда разликата, първите 2 снимки си ги направих с много голямо НЕжелание. Не исках да се гледам, но сега се радвам, че ги направих. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт