Вродени сърдечни малформации - тема 2

• 42 274
  • 332
  •   1
Отговори
# 315
Моите съболезнования
 Flowers Rose Flowers Rose

# 316
  • на дъното
 smile3518 smile3518
За Пепи

# 317
Съболезнования мама Деси .
Мир за невинната душичка!

# 318
Защо господи ?
Защо толкова мъка?
Мила Деси, толкова съжалявам за Пепи .  newsm45
Приемете  нашите  най-искрени съболезнования .
Почивай в мир,малко ангелче.  Flowers Rose Flowers Rose

# 319
Деси, моите съболезнования. Ужасно тежко е знам го, защото и аз съм мама на ангелче което загубих точно от вродена сърдечна малформация .Вече измина почти година, но болката не стихва .Цял живот ще живеем с този толкова красив и толкова тъжен спомен .
=
                там където си сега няма болка, мило дете. Спи спокойно .

# 320
Приеми  най-искрените ни съболезнования Мама Деси.
Почивай в мир малко ангелче.

# 321
Благодаря за подкрепата на всички много ми е мъчно не мога оште да се премеря с тази раздяла,знаете ли може да прозвучи грозно за едно ми е леко заштото тои се мъчеше много а за друго ме боли че не е при мен и тази болка е като чели някои те яде от вътре.Изчака да се роди братчето му на 24август штеше да прави 6 години а сега на 25 август ште правим 40 дни.Не знам сега не знам как ште го караме нататък мислила съм много варианти но знаете ли спираме едно малко съштество  ylinfant за което трябва да да се боря в живота много трудно без Пепчо smile3518ние бях ме постоянно заедно и все се гушкаме и ми казваше "Обичам те от земята до небето и обратно по гъз"обичаме но не се връшта  newsm45не мога да стоя на едно място все го търся с поглед болката е ужасна зашто е толкоз страшен този живот и къде същност е моето момченце много ме болееше като го свалиха там доло в 3грацка сам сами чак на едно студено и тъмно место не съм събрала оште дрешките му и играчките не съм готова оште за това Weary  спирам до тук  че много се разстроих  newsm45

# 322
Мила Деси,
Приеми нашите съболезнования,толкова ми е мъчно за Пепчо,не успяхме да го видим и да го изпратим в последния му път.Думите засядат в гърлото ми,силна прегръдка за теб,иди и гушни Божидар.Сигурна съм,че ще бъде добро дете като батко си!
Почивай в мир,Пепчо! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 323
  • София
Деси, съжалявам... Cry
Пепчо е около вас, в полъха... в светлината...
Най-вече в твоето сърце. От там никой не ще ти го отнеме! Praynig
 Flowers Rose Flowers Rose

# 324
Моите съболезнования Деси!Каквото и да кажа ще е излишно.
Почивай в мир малко ангелче!

# 325
Боже защо? ЗАЩОООО????
Милото детенце. Милата мама Деси!!!
Не бях влизала отдавна и като прочетох само последния постинг и сърцето ми спря да бие за миг. Не е справедливо така. Толкова много невинни душици. Вече започвам да губя вяра и надежда......  Cry Cry Cry
МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ МИЛА ДЕСИ!!!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 326
Моите най-искрени съболезнования на мама Деси и таткото на Пепи !
Почивай в мир  малко ангелче newsm17, Ти вече си на едно по-добро място, без болка и скръб !

# 327
Благодаря за подкрепата влизам само прочитам но незнам какво да ви пиша.

# 328
Деси , мила ,ужасно съжалявам за загубата.  newsm45
Спинкай спокойно , Пепчо.  Flowers Rose Flowers Rose

# 329
Здравей Деси,
Много дълго време само чета това, което пишат другите и просто не намирах сили да пиша. Ако си спомняш проведохме с теб един разговор, в който споменаваше, че ако той си отиде ще намериш високо място, за да го последваш..... Тогава ти казах и сега пак ще го повторя - това няма да промени фактът, че него го няма, само ще стане още по-лошо. Другото ти дете също има нужда от теб и то повярвай ми много голяма. Съсредоточи цялата си обич към него, защото само то ще успее да те задържи да не се удавиш в мъката си. Сигурна съм, че нямам и бегла представа колко голяма е болката ти, но зная едно - животът продължава, колкото и да не ни се иска и не можем да върнем времето назад и да променим обстоятелствата. Може и малко късно да е, но ти изказвам моите най-искренни съболезнования за загубата. Надявам се като всички Пепи да е на по-добро място. Единственното което знам със сигурност е, че вече не страда и нищо не го боли. Още веднаж съболезнования. Бъди силна и не се предавай.

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 00:31 от rogeste

Общи условия

Активация на акаунт