Родители, дали болните си деца за отглеждане - тема 2

• 37 949
  • 447
  •   1
Отговори
# 405
  • София и там където не се пуши
Апък да ви кажа, на моя позната в Швейцария ли беше и нарисували едно цвете лекарите там, че много лесно се получавало от него забременяване, когато няма причина вече, а не се забременява - сутрин нагладно 1 суп лъжица сок от ЦЕЛИНА (се оказало). Тя ми каза и двата пъти от раз забременях с това, ама се раждат момчета - да са живи и здрави.

# 406
 Hug По-важно е да си спокоен и да не пребързваш.Когато си под психическо напрежение е по-малко вероятно да се получи.

# 407
ЕЛИ 79 , АЗ СЪМ ТВЪРДО ОБЕДЕНА , ЧЕ ТОВА КОЕТО ЖЕЛАЕШ ЩЕ СЕ СЛУЧИ !!! ЩЕ СЕ УБЕДИШ , ИМАЙ ТЪРПЕНИЕ И ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ !!!
АЗ СЪМ С ТЕБ И ТИ СТИСКАМ ПАЛЦИ!!!
ПРЕГРЪЩАМ Т Е Hug Hug Hug

# 408
         Ели 79, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТВОЕТО СЛАДКО МОМЧЕНЦЕ - АНДИ!!!
 smile3525
        АЗ МНОГО МНОГО СИЛНО ВИ ПРЕГРЪЩАМ И ВИ ПОЖЕЛАВАМ ПОВЕЧЕ ПРИЯТНИ МОМЕНТИ !!!

ПРИЯТЕН ДЕН И ЗНАЙ , ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ , КАКТО ТИ ГО ЖЕЛАЕШ!!!
        Hug Hug Hug

# 409
  • Варна
Честит имен ден на Анди! Да е здраво момчето, да е силно и да расте! Честито и на дядо Анди!

# 410
Благодаря ви мили мои за пожеланията.
Искам да ви кажа,че моя свъкър дойде тази събота при малкия.Беше голяма изненада за мен.Бях ви казвала,че не е идвал от повече от година.Наистина съм му благодарна ,че го направи.Това беше голяма болка за мен,че толкова време мина без да го види.Въпреки,че го нащипа едно хубаво,а това е много погрешно ,тъй като малкия се превъзбужда и може да получи гърч.Но въпреки всичко тактично му казах ,че трябва малко по-спокойно да го закача и той ме разбра.Беше хубав момент.Ами това е.Лека вечер на всички.

# 411
Здравейте мили мой !!!
Искам само да Ви кажа , че моето малко момиченце  Радост на 02.12.2008г. стана Ангелче. Надявам се , че там горе тя ще е по-добре, само това ме крепи .
Целувам Ви всички и обещавам , че ще продължавам да бъда с всички Вас , защото през тези дни сила ми даваше Вашата подкрепа!!!
 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 15:08 от eva79

# 412
Много съжалявам  Cry. Моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose
Наистина е вече ангелче.

# 413
  • София и там където не се пуши
Ева моите съболезнования .

# 414
 съжалявам   Cry

# 415
Немога да спра да плача, чета и невярвам, още едно ангелче. Cry
Мила Ева, моля се да имаш сили да продължиш! Praynig
Моите съболезнования. 

# 416
Ева , мила , много съжалявам.  Cry
Вярвам , че сега Радост е в детският рай
и си играе с другите ангелчета.
 Hug

# 417
  • Варна
Ева, много съжалявам, че сте останали без вашето малко момиченце... Дано вече й е леко и хубаво, далеч от ограниченията и мъките на земното й тяло!
Много кураж и подкрепа ви изпращам, за да преживеете тази огромна загуба.
Почивай в мир, мъничка Радост!  Flowers Rose Flowers Rose

# 418
 Sad много съжалявам  Cry
Моите съболезнования  Hug

# 419
  • София / Пловдив
 Cry  Cry  Cry
Почивай в мир, мъничка Радост...  Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт