Март дойде и отмина и расте си ДЕКЕМВРИЙСКАТА дружина!

• 17 705
  • 302
  •   1
Отговори
# 15
  • сто акровата гора
mama-shushi аз реших че се притесняваш че не говори  Embarassed разбрала недоразбрала  Heart Eyes

# 16
  • sofia
Няма нещо, миличка, просто когато аз отговорих анкетата беше друга, така че проблема не е в теб Hug Изобщо - няма проблем  bouquet

# 17
алексаторче,   bouquet

# 18
  • София
mama-shushi аз реших че се притесняваш че не говори  Embarassed разбрала недоразбрала  Heart Eyes
Няма нещо, миличка, просто когато аз отговорих анкетата беше друга, така че проблема не е в теб Hug Изобщо - няма проблем  bouquet
абе аз оплесках работата и затова стана малко като развален телефон Blush

# 19
  • София
Големи приказливци имате бе, Евка само мама,тате и Ита(Рита-кучето) казва смислено, другото са бебешорски звуци и имитиране на животни,което не го броя за думи Wink
Алексатор браво за темичката, тъкмо се чудех как понякога по две теми имаме,а сега никой не се престрашава и ти ни изненада Hug
Знам,че дълго разисквахме гърнето, но пак имам една чуденка newsm78Когато детето отказва да го ползва продължавате ли да настоявате и да го слагате или скривате гърнето и го вадите след известно време Thinking

# 20
# 21
здравейте и от нас +  Hug за всички,загрижили се за мен.Нямам проблем с очите поне засега.Не можете да скриете нещо от мен,щото ще го видя. Wink  ходих на лекар и след всичките разпити и опипвания,мерене на кръвно и подобни-доктора ми взе първо заключение,че това се нежелателните реакции на любимите ми противозачатъчни.Почти не се съмнявам,защото доказаха че нямам синузит.А моето главоболие почна преди точно шест месеца.Все си мислехме че ме е надухало и съм настинала.Но сега няма носов секрет и това директо отхвърли диагнозата синузит.Сега ще ги спра,и другата седмица ще ходя да ми предпишат други/ от моя АГ/,ако тези дни почувствам подобрение-ще съм сигурна за себе си,че е от това.Ако ли не,отивам при невролог,пък нататък ще видим.

Чибураторче
,евала за стореното,много ме кефи.

Мацко,и аз това се чудех... newsm78,само дето в момента го язди като конче.

За думичките:правим много близки опити към истинските думи,но най точно казва:Мама и Тате!
Всички останали са бау-бау,ам-ам,па па,пи пи,опа/ топка,мето/ мечо/....и така нататък.

# 22
Ето ме и мен.
Апатия, лека нервна криза и малко мързел....поради тези причини не съм се вясвала от 100 години.
Ще гледам да наваксам, но не обещавам защото съм още лабилна Simple Smile

Големи истории със зъбите. Но и това мина, поне за момента. Алекс е обзаведен с цели 4 зъба Simple Smile
От вчера е с температура - 38-39С -8 дни след ваксината.
Лекарства не ще, само с борба и насилие постигам някакъв резултат.

Виждам коментирате гърнетата. Алекс не знае какво е това чудо. Мисля да изчакам, той сам ще си покаже кога е готов. Аз така си действам за всичко, никога не го насилвам, просто следвам сигналите на детето.

Иначе плямпа, знае доста думи - български и гръцки.....и английски знае Simple Smile хай, бай и но-но-но Simple Smile

Другото го знаете, общо взето ме върти на малкия си пръст Simple Smile "Ударих" го 2 пъти леееко по ръката, днес цял ден върши бели, казва "ми" (недей на гръцки) и се шляпа сам Simple Smile Ей такива работи с моето възпитание Simple Smile

# 23
Ей, браво бе Чебураторче  smile3501
Неподозирани възможности  Laughing .... хайде уреди се за 1 резерва на Никки и Шемет Wink
Шемет да оздравява  Peace , че намаляха скритите потребители  Wink
Георги не говори, според мен  Crossing Arms ..... , но по повод коментара на soceress за соченето и искането на нещата, съм го дресирала моя да казва "моля, моля" .... в такива случаи  Laughing
То неговото "моля, моля" звучи като "мъна, мъна" ....., но със сигурност значи това  Wink Peace
Абе разбираме се иначе  Sunglasses Laughing
Гърне не ползваме, пък му се радваме .... ама то защото го вадя епизодично , отказала съм се на този етап от  опити всякакви в тая връзка .... като се затопли времето, започваме сериозните упражнения  Peace
shrew, надявяме се , че с този си пост не се отчиташ за следващото хилядолетие  Wink Laughing

Вярно хубаво време се задава .... значи понеделник или четвъртък ...
Аз пак прокарвам едната си идея за Южния парк  Sunglasses , Театъра също става и Борисовата  Peace
Наумила съм си да идем тия дни и до зологическата , Георги много иска  Praynig .... ако искате пък там ?

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 17:31 от Magesta

# 24
Здрасти! Hug
За гърнетата.Митко не искаше да сяда на гърне.Пищеше и ставаше.Скрех го.След време пак го извадих.Същото.Купихме ново гърне-по -простичко от другото.Предложих му го.Получи се.Просто не хареса старото гърне, което беше с кучешка глава и върху тялото на кучето беше дупката...как го обясних само.... Embarassed Rolling Eyes дано ме разберете.

# 25
...Просто не хареса старото гърне, което беше с кучешка глава и върху тялото на кучето беше дупката...как го обясних само.... Embarassed Rolling Eyes дано ме разберете.

Били аз поне те разбрах  Wink .... ние си имаме хипопотам с  "дупка в гърба "  Laughing , освен другото гърне ....

# 26
  • Под Сините камъни
Запис и от нас в новата тема.Аз гласувах за пет думи ама може и повече да знаем не съм ги броила.Иначе и ние бръщолевим постоянно ,но само той си разбира.Да се отчетем и от днешната консултация килограми-13.300 височина 85см.Лека вечер на всички от нас.На Чебураторчето  bouquet за прекрасната темичка.

# 27
алексатор-4е  Peace

# 28
  • Варна
-ние казваме доста повече от 10 думи , и постоянно запълва библиотеката с нови, като попивателна е  Rolling Eyes
като почнеш от разните там животни - писи, куче, конче, пипи, пате и т.н. дай, моля, мокро, гола,папам...ко беше още...  мляко, дичка (водичка)хляб, чорап, обувка и други предмети че и частични изречения свързваме вече, като "ей там" "къде е" "кой е"
и новото възклицание Боже, Боже  Joy
-на гърне не ходим  Rolling Eyes
-иначе честичко падаме или си праскаме главата по ръбове и ъгли, ще кажеш че норматив изпълнява  ooooh!

# 29
-ние казваме доста повече от 10 думи , и постоянно запълва библиотеката с нови, като попивателна е  Rolling Eyes
като почнеш от разните там животни - писи, куче, конче, пипи, пате и т.н. дай, моля, мокро, гола,папам...ко беше още...  мляко, дичка (водичка)хляб, чорап, обувка и други предмети че и частични изречения свързваме вече, като "ей там" "къде е" "кой е"
и новото възклицание Боже, Боже  Joy
E-eee, Вержи ! Недей така  Laughing
Тук пишем и четем и майки на момчета  Sunglasses Wink
Пощади ни малко майчинските сърца  Praynig
Иначе , браво на Лорка  Grinning Hug .... така е , това ни чака ..... аз не бързам за изреченията , че ще почнат едни философии, наслаждавам се на момента , още може да се излъже келеша му с келеш  Mr. Green
Абе научи се на АМ и иска да пие и сутрин и вечер, а мен бюджетно  Wink по ми се връзва вечер да е на кисело мляко, а сутрин на Фризолак....
Та тази вечер почва обичайното протягане на шишето с млякото с недвусмисленото ъъъ-ъъ .... демек това не става.
Питам аз : нова "наня" ли ?
Казва : ДА
Отивам аз в кухнята и тактично сменям биберона на шишето с другия / с по-малка дупка/ .... мисля си : може да ми мине номера.....
Да, ама мина колко за 2 глътки, така че се принудих да ида за 2 ри път и чинно да направя Фризолак  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт