Март дойде и отмина и расте си ДЕКЕМВРИЙСКАТА дружина!

• 17 828
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • Торонто/София
Здравейте - ние още ядем с пластмасова лъжица която цялата има дупчици - помага за задържането на храната върху нея - страшно съм доволна, но иначе използвам и метална лъжичка понякога когато той държи пластмасовата - вода, сок, мляко пием от Авент с твърд накрайник, опитваме и с чаша ама се олива целия ....

# 152
Забравих да кажа, че Венета пие сокчета и със сламка. Но най-любимо й е да хване кутийката и да я стисне, което довежда до заливането със сок на всичко!
Явно днес няма да идвам на срещата. Останахме си на село, а мъжото си замина на работа. Освен това ни каза, че няма да може да ни вози до зоологическата така или иначе. Затова днес не ни бройте Sad. Но - следващата седмица ТРЯБВА да направим още една среща. В по-централните райони на София по възможност! Тъкмо имаше още една мама, която днес не можеше, а и други, на които зоопаркът не им е удобно като място. Така че, не се отпускайте, ами давайте предложения - понеделник, сряда или четвъртък - и къде?
Хубава среща днес и чакаме снимки!

# 153
Добро утро !
Бети, жалко  Sad
Мен за сега ако не ливне до 1 ч. .... нищо не може да ме спре да отидем на зологическа  Peace
Вероятното време за нас 14ч.-14.30 ч.
Пишете с кои други ще се видим днес, да се търсим там ! Peace

# 154
  • София
Бети  Cry за другата седмица съм твърдо ЗА - може на Народния театър Hug

Magesta, айде за два часа - казаха, че ще повалява...ама ако не завали до 1 и 30, ще дойдем.

Искам да попитам - правите ли още някакви масажи на дечицата?

# 155
И аз много съжалявам, че няма да видя младежта! Hug
Хайде, тогава на Народния другата седмица, само деня ще уточним.
Понтес, аз не правя масажи. Дори като беше бебе Венета рядко й правех. Embarassed И с баткото бях така, което не им попречи и на двамата да проходят рано и да са такива пакостници!

# 156
  • София
и аз няма да дойда, защото ме накараха да върша една работа баш днес #Cussing out
дано другата успеем да се съберем някъде.

# 157
  • София

Ей това ми хвана окото, до 36 кг е и го дават за 159лв., как мислите?Гледам да има облегалка зад вратлето и странични облегалки, колани и позиция за спане, нещо друго дали да гледам при избора?А и тапицерията да бъде светла и да се пере и да има евро сертификат за безопастност Thinking
Поли мн благодаря за инфо-то, но Рьомер ми идват скъпички, аз тъкмо за Алекс се сетих, но марката е над бюджета ми Wink
И ние живот и здраве ще дойдем на среща другата седмица, а днес ви пожелаваме мн слънце и забавление в зоо-то, вземете си фотките Heart Eyes
Ние ядем със всяка лъжичка, която е измита (метална или пластмасова), пием чай и вода от една чаша с твърд накрайник- неразливен, млякото с биберон, сокчета със сламка Peace

# 158
Ако остово ЗОО-то днес ще се класирам и аз, къде да се търсим и по кое време?

Ние сме със столче на Brevi-240 лв. мисля беше, има 4+1 положения на гръбчето и се захваща доста стабилно на 4 места с коланите на колата. Когато е в максимално легнало положение даже ми се струва, че минава кошницата. 0-18 кг, но е доста широко и ще се ползва поне до 4 години според мен, светло е, не бих казала че няма да запарва през лятото обаче.

Ето го:
http://www.brevi.eu/public/page.jsp?sez=349&pag=805

Още съм с пластмасовите прибори, не ми беше хрумнало да купувам нови, вода и сок пие още от шише, прави го само за да ме ядосва....имам сто вида чаши и накрайници, иначе може от обикновено чаша, но е мазало и избягвам.

# 159
елееазар , аз писах ... сега дЗвера спи, става, яде , тъкмим се и гааааз ..към зоото  Peace
Пращам ти моб.тел. на лични за всеки случай ....
мацко , от мен съвет за стола ... гледай тапицерията да е промазана  Peace
Уж запарвали , ама аз съжалявам , че нашия не го взехме такъв ..... уж хубав верно и скъп , ама за 3-4 месеца целия стана на топчета....  Confused
А за размазините бисквити по време на пътуване по него ... не ми се споделя  Crazy
Общо взето в празно  състояние непосредствено след употреба на хранилка за гълъби прилича  Confused
Този дето го показваш , зависи как ще го ползвате ... ако не пътувате много , за градски условия ... става  Peace
За спане, предполагам че няма да е много удобен ... при дълги пътувания .... доста изправен ми се вижда гърба  Thinking
Понтес, ти масаж на жив петел можеш ли да направиш ?!  Wink
Отдавна съм се отказала от този вид екстри .... просто е невъзможно в нашия случай .
Може би си оправдавам и гузната съвест с това , че вече се движат много младежите и не е толкова наложително ...

# 160
  • Русе
macko гледай материята на гръбчето да не е  изкуствена или  кожена ,че много ще се изпотява.Аз за нашето столче ,не ти бях писала ,че то ни е подарък и е цифромания,но недостатъка е че има кожа по него и Бойко много се поти.
 За накрайницете питах ,щото си мисля  newsm78че заради зъбите newsm78за да не се развалят, трябва да махам биберони и силикони.Но пък той млякото обича да си го цока newsm78.Купих му чашка с твър накрайник потича само ,ако се смуче.Обаче него не го изкефи.Махнах клапата,която спира водната струя,няма проблеми пие на гълтоци.От стъклена чаша му давам ,ама се оливаме здраво .Трябва да пробвам и с сламка.Благодаря! Hug Аз бях забравила ,че е опитвал и му беше харесало.
ПС:По река Елба е много красиво!Страхотни къщи и природа!

# 161
  • София
И ние ще дойдем в зоологическата, ако не завали докато тръгнем и ако не заспи Нели, че тя спи по това време.
Та сега хапваме, стягаме багажа и тръгваме.
Magesta ще пратиш ли един тел. и на мен Simple Smile

# 162
Ние имаме гости и няма да можем да дойдем, но другата седмица се надявам пак да има среща и да ви видим.  Heart Eyes  Hug

# 163
  • София
Понтес масажи отдавна не правя Embarassedто памперса два часа го гоня да му го сложа,кой ще ти седи мирно за масаж ooooh!Поли ще се радвам като се прибера да дойда и аз най накрая на някоя срещичка с наборчетата PartyНашето столче е такова,купих го от Хиполенд,не помня колко струваше,ама ми хареса дамаската,отива ми на цвета на колата Crazy има и полегнало положение и ми се струва че му е удобен на Алекс

# 164
Мацко, ние сме с такова столче, не мога да се оплача... няколко пъти се беше изпотила, обаче май заради по дебелите дрехи, пък в колата е топло... Нашето обаче има и едно допълнително вътрешно като... подплънка нещо, когато го взимахме ни казаха че било да уплътнява малките бебенца. До тука добре, обаче взе да и отеснява с него, а не знам как да го махна - ако изнижа коланите, после как да ги сложа облратно... Някой да има идея? Отдавна мисля просто да го срежа, ама нали все пазя да дам на някого и не ми се ще по дърварския метод...

С метална лъжичка яде, пласмасовите нещо не ги тачи мойта мома. От чаша пие отдавна - научи се доста бързо, още преди да проходи. Водата - с преходен накрайник от 7-8 месеца, ама вече изгриза два, та ще търся нещо по стабилно. Масажи от пролетта не сме правили, тя си се движи много и май не е необходимо, пък и ще трябва с пълна упойка да я катурна!
Новото умение е да пие със сламка от кутийка и после да вади и слага сламката в дупчицата... Не знам дали за вас е ново, де, ама тя се научи вчера и е много горда от себе си. Друго имаме подарък една кола дето с най различни движения се задвижват разни неща, та пианото - ясно, знае го отдавна, клаксона и пр. лесноти също, но едното от сложните е да се натисне едно борче, а се задвижва съвсем друга част и беше малко трудно за асимилация - е от 2 дни го прави... А самото борче е с доста остър връх та си е бая концентрация да го нацелиш... То и аз го обясних....  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт