Март дойде и отмина и расте си ДЕКЕМВРИЙСКАТА дружина!

• 17 719
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • Vaudreuil Canada
Благодаря Simple Smile
Ето и тортата за повода - много е зелена и набързо направена - важното е че дребното я уважи Simple Smile

# 226
Честит имен ден на Шеметния Марти!
Да расте здрав и умен мъж!
Целувки от мен и Вики Simple Smile

Тортата е страхотна!
Вики яде с метална лъжичка, задължително и двете държим по една.  Rolling Eyes
От месец спи сама в стая без да се буди и без дори да става за кърмене.  Party Peace

# 227
  • София
Честит Имен Ден на Марти!! Да е жив и здрав и мама до го доведе да го видим наживо пак Hug

Май това време на всички ни действа депресиращо newsm78 Преди толкова обичах да вали, но сега като сме затворени вкъщи откачам. Пак отправям покана за клубчето Фъни, ако на някоя мама й се разкарва.

# 228
Шемет, цял ден си блъскам главата как не ми се връзваш нещо като Марта и Мартина ....   hahaha hahaha
smile3555
Да ти е живо и здраво момчето, името му  и да е все толкова сладко колкото си почерпила и все сладост да ти носи  Grinning Peace

Разглеждах младежи и девойки досега в албумите на декемврийчетата ....  Hug ..... страхотна банда , нямам думи ! Peace Grinning
Да не изброявам поименно, големи сладури ! Най-много ме смая мома Калина на ЕлиБг , как се е навряла / или са я наврели  Wink/ в чекмеджето  thumbsup
Жалко , че големи перипети преминаха те ...  Confused , дано скоро мама Ели се обади с добри новини  Peace

# 229
  • Торонто/София
Момичета здравейте! Аз от няколко дена не съм се обаждала ама ей така се изнизаха... newsm78
шеметче - и от нас Честит Имен Ден на Марти - то нашия вуйчо се казва така ама хич и не се сетихме че има имен ден... ooooh!
да ви кажа по въпроса със спането - Дани от първия ден като се прибрахме в къщи го сложихме да спи във собственото си легло и стая....и досега така.... иначе почна да спи по цяла нощ от едномесечен и без да се буди...обикновенно ляга към 22-22,30 и се събужда около 10-12 часа по късно Mr. Green
 при нас най накрая се оправи времето ... слънчево и топло   Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny ...че последните няколко дена толкова дъжд се изля... Wear Umbrella
айде толкова от мен - до скоро! Hug

# 230
Момичета, хайде да се видим другата седмица. Тази явно няма да стане, с тия дъждове. Пак предлагам сряда или четвъртък, по обяд някъде. Какво ще кажете?

# 231
Шемет, супер торта!Да ви е здраво детенце и с късмет да носи името си!Малко на патерици поздрава, ама аз все съм заспала по поводи... Embarassed

# 232
Шемет, супер торта!Да ви е здраво детенце и с късмет да носи името си!Малко на патерици поздрава, ама аз все съм заспала по поводи... Embarassed

То и само по поводи да беше... ooooh! Ей, на -двоен пост... ooooh! Извинете! Rolling Eyes Embarassed

# 233
Страхотна торта Шеметче, да ти е живо и здраво съкровището.Много да те радва  bouquet

# 234
  • София
Честит имен ден на Марти и на всички именници на патерица Hug
Да сте здрави и щастливи Heart Eyes

Ние от три дни сме закотвени в къщи, Евка хвана стомашно-чревния вирус дето върлува, колко перални изпрах Sick
На диетка е сега и е добре, но апетита никакъв го няма...нещо не обичам да пиша когато сме болни, ама този път ми доскуча само да чета.

За среща другата седмица сме на линия, тази ще стоим по-далеч от бебковците Wink

# 235
  • София
честит имен ден и то нас на патерици  bouquet
за спането - ние тримцата спим в братска прегръдка нощ след нощ.  Peace и като гледам няма изгледи за промяна. напоследък даже сме и четирима в кревата, защото ния влачи една мечка с нея. добре, че поне е мека, защото редовно й спя отгоре Thinking леглото й е склад за играчки. язък, че и то заема място в нашата малокалибрена къща.
вчера си освобождавах старото работно място и довлякохме 9 торби с книги и папки, които днес сутринта трябваше да оправя - кое за боклука, кое за друго място. честно ви казвам, ако я нямаше ния, щях да се оправя за час, а така ми отне 3. аз прибирам, тя вади. пълня торба с хартия за боклука, докато се обърна, торбата е разпиляна навсякъде, аз влача книги към спалнята, тя ги връща в кухнята.
направо откачих #Crazy но се оправихме някакси. сега спи каталясала, а аз ще се опитам да се изкъпя тихомълком newsm78

# 236
... сега спи каталясала, а аз ще се опитам да се изкъпя тихомълком newsm78

A inache kak se kypesh ? ... predstaviam si kak se razpiavash kato za Music Idol ...  Mr. Green

# 237
  • София
... сега спи каталясала, а аз ще се опитам да се изкъпя тихомълком newsm78

A inache kak se kypesh ? ... predstaviam si kak se razpiavash kato za Music Idol ...  Mr. Green
hahaha
иначе се къпя на отворена врата, за 0. 000008 секунди, крещейки на ния, която виси в стола си пред вратата на банята и се опитва да се измъкне Mr. Green

# 238
Здравейте и от нас със Зори. Аз напоследък се покрих като Левски, обаче нещо много задачки ми се струпаха. Надявам се до ден-два да се поосвободя и да разкажа.  Laughing
Сърдечни поздрави на всички, които сме пропуснали със Зори и най-добри пожелания.
И една новина от нашия лагер. В неделя направихме най-сетне прощъпулника на Зори. То времето му беше в началото на март, но се затуткахме здраво. Както и да е. Мина събитието. Обаче диването ни направи на маймуни. Гледа тя всички я зяпат и очакват да си вземе нещо от масата. И тя реши, че това е подходящ момент да се позабавлява с нас. Сума ти време само се разхождаше до масата и обратно в другата посока. Оглеждаше предметите, пипаше това-онова, но.... нищичко не си взимаше. А всички чакаме  Joy Накрая след като решихме да отидем в другата стая, че тя на спокойствие да се наумува реши, че е време да спре да ни разиграва. И взе паричките. Та така. Банкерче ще ми става гарджето.  hahaha Ще гледам и малко снимки да покажа. Сега ще ви казвам чао, че пак хуквам по задачки-закачки. Hug

# 239
  • София
Цитат
A inache kak se kypesh ? ... predstaviam si kak se razpiavash kato za Music Idol ...   

Joy

Гледам полъх на добро настроение в замрялата ни темичка...само така Party

vmitkova, браво на бъдещата шефка на банка Hug

macko, целувки на Евето и бързо да се оправя Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт