Март дойде и отмина и расте си ДЕКЕМВРИЙСКАТА дружина!

• 17 723
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
smile3525 Честит рожден ден!!! Пожелавам много щастие и любов.Репертоара ни е мама, тати, Тети това значи Пепи на сестра ми бебока, бабе - бате, баба, ало, дай дай, не, тао- чао, дати-здрасти и т.н. Отделно си разговарят помежду си и то доста разгорещено. В момента единият е оздравяващ, а другият горкият се бори с вирусче, което го мъчи много вечер. Аз искам да попитам мамите, които са кръщавали своите деца да ми дадът идеи за заведение, ресторантче в което може да се почерпим след кръщавка. А също и да споделят мнения за манастири или църкви в които са кръщавали дечицата или са ходили на кръщанета. Защото аз мисля да кръстя моите мъжлета на 06.05.08 г, така съм го решила още от миналата година да е на тази дата. Но още не съм ориентирана къде. А времето минава и ей го на дошъл шести. ooooh! 

# 61
  • Бургас
Запис чак на четвърта страница  Embarassed Пак ви изтървах  Shocked

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИНЧЕ! ПРИЕМИ МОИТЕ СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ. БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА.

Моят Пеши не казва никакви думи, освен разбира се: мам-мам /когато е гладен/, мама /много рядко/ и не /за всичко останало/. Другите са бебешки неразбираеми поне за мен.

# 62
БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИЧКИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!!!

# 63
Айде и аз да се цопна тук!
При нас много нови неща, бърборим с пълна сила, кам/крем/, тити/часовник/,баба,мама,тате,бати,кака,на-на/за шамарчета/,бау-бау/куче, иси/котка/,ам-ам,казваме и името на мама "атя"/Катя/, и името на приятелчето му Гого. "Г" за гълъбките, отговаря с да на всичко което го питам. И така у нас едни ремонти, едно чудо, то шпакловки, то боядисване с латекс, днес гипскартон лепиха, сменяхме врати и прозорц, още не са подмазани, тераса предстои да се прави, банята също, абе направо нов апартамент ще си имаме. Детето от 01.04. е на детска ясла малииии какви ревове има, за сега е за 1,5часа от другата седмица почва по 2часа и така лека по лека после цял предиобяд и после ще се учи там да спи, да са им яки ушите на лелите, от рев. Той в къщи не заспива добре пък там незнам #Crazy Надявам се тази седмица да свикне там и да не реве толкова. Преди това беше командирован една седмица в свеки, защото от този ремонт няма къде аз да спя, пък какво остава за него, аууууу какъв е сега толкова е лигав да го настъпиш ще се хлъзнеш и ще паднеш.Едно тръшкане тропане, викане, каране, размахване на пръст абе ще има превъзспитание smile3508
Та това!

# 64
Инче,
честит рожден ден!
Бъди много щаслива и обичана !
Весел празник!

bouquet bouquet  bouquet

# 65
Добро утро ! Grinning
Обрат някакъв във времето има май навън  newsm44
Дано да не сънувам още  Wink , че ей сега ставам от леглото !

# 66

А тук още се мъчи да дойде обрата на времето, но много му е трудно...ама и ние ще се класираме за разходка.
Хайде, слънчева седмица и весело настроение!

# 67
Честит Рожден Ден на ina_nk  newsm59

Честит празник на всички медицински работници!  newsm51

# 68
Да си жива и здрава, Инче!  bouquet
Никой нищо не казва за срещата.... Thinking, пък то времето си върви....

# 69
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ, МАКАР И СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ    bouquet  bouquet  bouquet
Нашият тати имаше ден ден в сабота и вместо подарък, Ниа му сервира температура 39  #Crazy Вчера трябваше да гласим трапези и софри, че и вас да почерпя, но уви откарахме 4 часа в болницата и пак добре че ни пуснаха да си ходим. Отидохме с 39,6 цял час не могат да смъкнат температурата, тя не иска да пие, за да дадем урина, на края се стерисаха, че не сваля, и бум на система, кръв от вената, стрес, рев, само да види бяла престилка и изпада в див ужас. На края с 300 зора от мораво червена придоби човешки цвят и смъкна на 36,6. Оказа се, че има инфекция на пикочните канали и сега сме на АБ, температура все още висока, снощи стигна 40, но сега вече започна да се поти и се моля скоро да започне да се подобрява, че и разстройство имаме, което смърди на развалени яйце, че да не ни е скучно....
Та така мили момичета и ние да не останем по назад от болните дечица, та нали са ни приятелчета  Hug
Сори, ако съм ви оттекчила, но ако на някой му залипсваме, да знае, защо ни няма  Hug Hug Hug
Много цунки и гуши от нас с Нини   bouquet

# 70
Никой нищо не казва за срещата.... Thinking, пък то времето си върви....

Абе как да не казва ?!!
Аз казвам ...... ЧЕТВЪРТЪК /ТОЗИ/ НА ЗОЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА / НА ХЛАДИЛНИКА/
                                           ЧАС ..... ЗА ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ПО-РАНО, АКО ИСКАТ НАЧАЛЕН ЧАС 12ч.
                                           НИЕ С ГЕОРГИ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ СМЕ НА ЛИНИЯ СЛЕД 14 ч.

Давайте коментари, ако на някой не му е удобно  .... да мислим по въпроса уВреме  Peace

Eui, бързо оздравяване за вас ! Peace

# 71
  • сто акровата гора
Честит рожден ден, Ина! Макар и със закъснение от сърце ти пожелаваме със Соня здраве, любов и много радост! Hug  bouquet
За срещата този път мисля и аз да се включа, тук ни е близо, само да успея да се откача от университета  Peace че все пропускаме ама крайно време е да се видим, ще направя всичко възможно  Grinning
Eui дано ви минава по бързо Praynig и да нямате повече такива стресови ситуации  Hug

# 72
Оффф, ние няма да дойдем - аз съм на зъболекар, а и тати ни взема колата постоянно, та май- май другия път.
Аз сега стоя и се чудя  Thinking дали да наемем един апартамент, който гледах сутринта, хем ми е с локация- мечта- срещу парка Заимов, хем нещо му се чудя.
Направо ми иде да си легна до Дани и да не му мисля хич ...  тея резки смени във времето ще ми побъркат и двете мозъчни клетки дето са ми останали  Crazy

Дани не казва нищо. Голям напредък беше оня ден с разпознаването на как прави патето- па-па, и с вече целенасоченото мама. Иначе разбира страшно много и изпълнява вече молби- често да подаде дистанционото  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 14:23 от poli.jekova

# 73
  • Бургас
Тук времето все още е мрачно, но вече взе да проблясва слънчице и предполагам утре вече ще е супер.
Иначе при нас новини много и все лоши. Нашия тати нали на 02.04 имаше ден ден, е, явно Пеши е решил да се почерпи като за последно  Mr. Green и от тогава ми отказва да суче. Всъщност аз снощи не му и предложих. Та вече си нямам кърмаче, а едно голямо порастнало момче. Хубавато е, че стана по негово желание, без аз изобщо да настоявам. Днес обаче следобяд за първи път ще го приспивам в къщи без моце и незнам как ще мине. Надявам се добре. А, лошото е, че се отби по време, по което по всички правила не трябва да го прави - не е напълно здрав. Т.е. вече незнаем какво му е, детето е по вече от жизнено и енергично, няма Т, няма хрема, има страхотен апетит. Само дето го мъчи една ужасна кашлица вече трета седмица. Следобед пак сме на лекар и дано този път се установи от какво е. Щото до сега всички ми заявяват, че детето ми е здраво, а аз не мога да разбера как е здрав пък кашля така сякаш всеки момент ще си повърне белите дробове. Ей, от това най-много ме е страх, да незнам какво му е. Според мен най-вероятно не е излекувана кашлицата на първия етап и се е доразвила, но също така може да е алергия, бронхит и какво ли още не.
На ей, такива работи ме тревожат мене, та даже не успях поне мъничко да се зарадвам на "свободата си" и мъничко да си потъгувам за "близостта".
Та мисълта ми беше, че който ви казва детето не трябва да се отбива лятото, или пък когато е болно или когато се местите и т.н. не му вярвайте. То като си реши - спиране нема.

# 74
Никки, на твое място бих настоявала за снимка на гърдичките.Имам лош опит, който не искам да споделям, за да не те стресирам излишно.Може да съм съвсем неправа и дано!

Общи условия

Активация на акаунт