Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
-
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
-
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
-
Какви са мненията за програмата Son-Rise и има ли някой личен опит с нея?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите на деца с аутизъм?

, особено му харесаха ритмите на Старите градски песни 
.

, тръскането на ръчичките (чак се чува как и пукат костите, ужас), онзи кикот, за който пишеш и ти (ей така без причина). А за игри с деца още не смея и да си мечтая. (Освен когато тичат и се гонят). Даже напоследък, когато извеждат групичката на двора в ДГ, тя остава сама в стаята.
Не иска да излезе с децата и това е. И понеже също като теб се старая да гледам на Мими като на едно съвсем здраво дете, ми се случва да избухна и да и кажа това, което мисля за поведението и (примерно, че физиономиите, които прави са грозни и отблъскващи и т.н.). Независимо че не ме разбира напълно. Обикновено в такъв момент ми казва "Мамо ще слушам вече". И ми става толкова мъчно... Не е напреднала достатъчно с речта, за да разбира като Марти какво точно не е добре да прави.
.
.