Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 11!

• 37 348
  • 909
  •   1
Отговори
# 375
Мами имам едно въпросче. От тайните игри аз имам бъбли тикет, вип силвър, лоун рейнджър и стак ем хай, остават още две. Кои са и как да ги отворя?
Дай инфо за един начинаещ тези тайни игри как ги отвори? Или кажи къде да прочета. Thinking  Знам само за лоун рейнджър как става.

# 376
А сега като са сменени игрите как се отварят тайните игри?
 Rolling Eyes

# 377
Моля за превод Code valable sur Toilokdo en crédit automatique sur votre compte de 100 jetons + 1 partie spéciale + 1 crédit VIP. (Pour les VIP Or, 120 jetons et les VIP Diamant, 150 jetons.)
Les Jetons donnent le même résultat qu'un byncode. Les Jetons sont crédités automatiquement sur votre compte, c'est la seule différence.
  Praynig

Код, валиден за Тоилокдо, дава кредит във вашата сметка от 100 жетона + 1 специална партия + 1 кредит ВИП. (За ВИП Злато, 120 жетона и ВИП Диамант, 150 жетона).
Жетоните дават същия резултат като един бинкод. Жетоните се зареждат автоматично във вашата сметка, това е единствената разлика.
   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 378
  • в реалността
sladko_izkushenie, ще обясниш ли малко повече за GENIOCADOS. Аз се регистрирах там и имам 60 Geniz и 60 Gen'pts. За какво са едните точки и за какво другите? И нещо не мога да разбера как точно се купуват кодовете newsm78

Eми тези Geniz ти трябват за закупуване на кодове. Другите са за конкурс, но не зная с точност какъв. Кликай и на бонус линковете. Ако купуваш от там кодове за продажба, направо си вземи код за Codes discount. В сайта струва 800 Geniz и ти дава кредит от 0.25 евро Simple Smile

Къде са тези бонус линкове?
Намерих ги Wink
Аз ако на ден правя по толкова точки, бързо ще събирам за код за код дисконт. А този код как точно се казва?
Като влезеш в бутика на кодовете то си пише всеки код за кой сайт е. Този мисля че се казва Minicodisc или нещо от сорта. Сравнително бързичко се събират там точките  Hug
Моля ви помагайте, не мога да разбера колко точки трябва да имам за да си купя код за прайз.

За Geniekados ли става въпрос или за codes-discount?
За Geniekados, за този сайт става въпрос то ми трупа Geniz, а на кода за прайз пише нещо друго.Ще бъда благодарна ако някой обясни

# 379
Да, кажа за супата на зайчето  Mr. Green
Играе се на Angel garden - трябва да се съберат - домат, праз и карфиол. Само тези трите! После се отива във комиксите - третия комикс 3rd Episode: Snuggy's Attic и се щраква върху картинката където зайчето пие супа - по-точно върху купичката. Това е, но пак да кажа незнам какво дава при изпълнението - билетче или нещо друго  Hug
elid - бъбли тикет се отваря с един линк, наскоро го пускаха в темата или като изловиш билетче в играта с храненето на рибите (тук си е на късмет);
 вип силвър (вип голд) се отваря като стигнеш ранг - силвър и съответно голд;
лоун ренджъра - с намирането на 3-те подкови, което в момента обсъждаме в темата;
и стак ем хай - 1, 2 или 3 в зависимост от бубсовете. 1 - когато събереш 10 бубс. 2 - при 20 бубс и 3 - при 50 бубс.

# 380
Една от другите тайни игри е абракадабра - тя се отваря при 7,77 бубс и трябва да имаш играта Коктейл.
За другата тайна игра незнам.

# 381
wel   bouquet

Успях с подковите  newsm44 ... след 4 дена борба. Става с генератора и няколко бързи рефреша  Peace Спечелих цели 0.01 бубс  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 13:39 от elid

# 382
Angel_Dust, къде се намира този генератор?

# 383
# 384
  • София
Последната тайна игра е голдън вип,т.е. когато тя се отвори, не заема мястото на силвър вип, а остават и двете Wink
Поне така пише в другия форум....

# 385
Аз пак с един тъп въпрос - за какво е този генератор?
Като кликна и ми излиза само един баннер  Embarassed

# 386
sladko_izkushenie, ще обясниш ли малко повече за GENIOCADOS. Аз се регистрирах там и имам 60 Geniz и 60 Gen'pts. За какво са едните точки и за какво другите? И нещо не мога да разбера как точно се купуват кодовете newsm78

Eми тези Geniz ти трябват за закупуване на кодове. Другите са за конкурс, но не зная с точност какъв. Кликай и на бонус линковете. Ако купуваш от там кодове за продажба, направо си вземи код за Codes discount. В сайта струва 800 Geniz и ти дава кредит от 0.25 евро Simple Smile

Къде са тези бонус линкове?
Намерих ги Wink
Аз ако на ден правя по толкова точки, бързо ще събирам за код за код дисконт. А този код как точно се казва?
Като влезеш в бутика на кодовете то си пише всеки код за кой сайт е. Този мисля че се казва Minicodisc или нещо от сорта. Сравнително бързичко се събират там точките  Hug
Моля ви помагайте, не мога да разбера колко точки трябва да имам за да си купя код за прайз.

За Geniekados ли става въпрос или за codes-discount?
За Geniekados, за този сайт става въпрос то ми трупа Geniz, а на кода за прайз пише нещо друго.Ще бъда благодарна ако някой обясни

Напротив отново е с тях 2550 geniz Pack+. Не знам какво те е объркало. Но моят съвет е да не чакаш за макспак от там защото изключително рядко зареждат. Съветът ми е- купувай си други кодове и ги продавай.

# 387
  • варна
Благодаря ви момичета  bouquet
Elid видях, че са ти отговорили по - горе. За съжаление няма да мога да отворя последните две игри, нямам коктейла, а златният ранг мисля, че е платен(така прочетох някъде) Hug

# 388
  • София
не е платен, но май мн макс пакове триабва да изиграше или пък да играеш ужасно мн време.....а коктейла и аз го нямям;)

# 389
elid - бъбли тикет се отваря с един линк, наскоро го пускаха в темата или като изловиш билетче в играта с храненето на рибите (тук си е на късмет);

Аз такава игра май нямам  Thinking, може би е от по-старите игри  newsm78
В тази тема ли е линка за отваряне или в предната?

Една от другите тайни игри е абракадабра - тя се отваря при 7,77 бубс и трябва да имаш играта Коктейл.
А играта Коктейл също я нямам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт