Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 11!

• 37 348
  • 909
  •   1
Отговори
# 90
Запис и от мене и аз чак сега виждам новата тема  Blush

От няколко дена постоянно ми дава грешка призито, вие имате ли проблеми или е от моя нет?

И още един въпрос - на играта със заека, на някой нива е затанал в грешната посока, как мога да го обърна в правилната?

# 91
Аз нямам проблем със сайта.
Заека не можеш да го обръщаш, можеш само да използваш стрелките, за да го насочваш.

# 92
Вие направо ме разбихте с печалбата от La caverne /на бинбангото/  Shocked #Crazy  колко съм се мъчила там и се надявах на нещо ама нъцки  Crossing Arms Tired  или дава по1-2 точки или нищо а какво остава за бонуси  Mr. Green Laughing   
Щом ви върви давайте  Peace  разбийте играта и повече кодове да има  Wink

# 93
Заека не можеш да го обръщаш, можеш само да използваш стрелките, за да го насочваш.
Ами на мен ми се е случвало да е насочен към някой храст, тогава какво правя  newsm78

# 94
  • София
това бинбанго на мен изобщо не ми се отваря....
а някой печел ли е пак от http://www.le8gagnant.com/

# 95
  • E-CLM & CH-VD
Ами на мен ми се е случвало да е насочен към някой храст, тогава какво правя  newsm78

Laughing Toй като се удари в храста, сам тръгва в обратна посока, аз така съм си спестявала стрелки.

# 96
clara  при мен на хака има една кама която слагам пред храста където пречи и така се разчиства пътя на заека . Wink  Но незнам как е при нормалната игра без хак  newsm78  има ли такива екстри. Peace

Angel_Dust  аз пробвам отдавна там ама досега най близо до печалба бях под номер 2 и нищо досега  Tired  ама нищо не пречи да продължаваме да пробваме  Wink

# 97
  • София
e аз от седмица пробвам на лотарията, но пусто нямам късмет...иначе 6 ми се е падало....ама не върши работа Wink

# 98
И аз имам проблеми с този заек  Embarassed Целия път ли трябва да  очертая със стрелки преди да дам GO? Как изобщо да го контролирам? Успявам да сложа 1-2 стрелки, давам GO и той като хукне...няма спирка. Вече доста пъти го давих  ooooh! Сигурно са смешни усилията ми като не знам какво правя  Laughing Помагайте  Praynig

# 99
  • София
стрелките ги слагаш само на стратегически места - където точно трябва да завие или да смени посоката...и да по целия път....
все едно навигираш шофьор...нали му казваш - сега направо, сега завии, сега пък обратен и т.н....

http://prizee.editboard.com/forum-f6/topic-t50.htm виж тук....аз програмата не съм я пробвала но от тук разбрах как да го навигирам зайо...

# 100
  • София
А packbarre за колко враме се натрупват 100% за макс пак?

# 101
Angel_Dust   bouquet

# 102
А packbarre за колко враме се натрупват 100% за макс пак?
На мен на ден ми трупа 1%, а много хора казаха, че събирали 100 % за няма и месец.... не виждам как ще стане
Сега съм на 98 и нямам търпение да станат 100 и го махам това баре, че ме нерви мноооооооого #Cussing out

# 103
  • София
Сега гледам за няма и час съм на 0,42%...ако така върви няма да е мн зле....

# 104
  • София
а преди малко ми искаше пак да въведа от тези разкривените букви-код....т.е. периодично трябва да се подновява лога ли??? иначе спира да ти се трупа процент...или просто ми е бил нещо прекъснал нета?

Общи условия

Активация на акаунт