Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е играта на френския уебсайт Binbango и кои са най-добрите игри за печелене на точки?
Как мога да разреша проблема, когато играта Crazy Memo замръзне и започнат да се появяват блестящи звезди?
Как мога да разреша проблема, когато играта на заека във френски сайт спре?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е играта на френския уебсайт Binbango и кои са най-добрите игри за печелене на точки?
-
Как мога да разреша проблема, когато играта Crazy Memo замръзне и започнат да се появяват блестящи звезди?
-
Как мога да разреша проблема, когато играта на заека във френски сайт спре?
-
Как мога да разреша проблема, когато играта на заека във френски уебсайт се заключи в грешната посока?
-
Как мога да разреша проблема, когато играта на уебсайта на Binbango във френски не се зарежда?
.Изчетох темата и до сега никой не е успял да го активира този куест
-аз си направих асоциацията с трите зеленчука в самоубиеца
)
и аз хванах подкова - зелената. 

което е мнооого добре за мен. Благодаря все пак за инфото. А някой друг ако има идеи къде да играя съм отворена към предложения