Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 11!

• 37 328
  • 909
  •   1
Отговори
# 315
А добре де как се събират, като на мен не ми ги пази, на следващия ден все едно не съм взимала зеленчук....
Ами май на един път трябва или с макс пак newsm78.Изчетох темата и до сега никой не е успял да го активира този куест ConfusedНо не знам дали wel говори за това.Тя каза за супата Crazy-аз си направих асоциацията с трите зеленчука в самоубиеца Rolling Eyes (и междо другото пак ми излезе бяло поле за синята подкова Close )

# 316
Да ви се похваля момичета, върнах си 2 от старите игри. Писах им с моя развален англииски  newsm78, че няма как да си мина куестовете

Цитат
Hello The Prizee Team,
I want to back 3 games, because you need me, for go the quests: The Magician Quest, (games Cocktail Ticket rather than Concerto Ticket), The Quest of the Grand Slam (games Food Chain, Secret Garden rather than Snuggy Ticket, Veg Attack)
I thank you in advance for the understanding

Best regards
и ето резултата:

Цитат
Hello,
I have taken note of your inquiry, and am pleased to inform you that your request has been processed accordingly for Food Chain and Secret Garden. However, I inform you that since the 29/05/2007, the game Cocktail has been replaced by the game Taka for all new players. Therefore you cannot play this game and the linked quest.

The Prizee Team wishes you a very nice day.

Party Party Party

# 317
  • София
Да сега четох с макс пак става....имаше един пост за изпълнен куеста

# 318
 newsm44 и аз хванах подкова - зелената.

# 319
Кога ги изписахте толкова страници Crazy
Тея подкови са ви взели акъла. Май само аз не съм хванала нищо досега.  Tired
Има ли някаква тактика или си е на късмет?

# 320
Някой инсталира ли си смартбара? Как вървят при вас точките, бързо ли ги трупате? При мен като че ли много бавно става. А уж за месец се събирали за 2 макспака, а аз не знам дали и за един ще събера Sad
И аз бавничко ги трупам, ама не стоя много пред компютъра.Някои дни изобщо не го отварям дори,други дни се задържам по няколко часа пред компютъра и така за повечко от седмица съм събрала почти 3000.Старая се всеки ден поне на банерите да кликам,че те дават повечко точки,ама са малко банери  Confused
Да попитам-на 15000 ли дава макспак?И в томболата как се участва-като се клика на банерите отдолу под нея ли?И томболата само като съм на френски език ли я има?Като мина на английски език не я виждам...  Rolling Eyes

Еми на томболата се клика пак на банерите ама един по един. В смисъл-той се отваря, минават 25 сек и има опция да се върнеш на сайта и по този начин ти зачита билетчето. Иначе да-на 15 000 дава макспак. И винаги има в наличност. А аз исках да ви попитам къде играете за кодове на Find Jeux и къде се изкарват по-бързичко? Благодаря предварително   bouquet

е тук
http://www.genieokados.com/membrescripthp/inscription.php?par=30118
се изкарват доста бързо за десетина дена че даже и по-бързо
кода струва 750 geniz, които се изкарват за 6-7 дена ако влизаш редовно
има и много банери за цъкане и засега има кодове
за месец вземах 4 кода за Find Jeux

# 321
Някой инсталира ли си смартбара? Как вървят при вас точките, бързо ли ги трупате? При мен като че ли много бавно става. А уж за месец се събирали за 2 макспака, а аз не знам дали и за един ще събера Sad
И аз бавничко ги трупам, ама не стоя много пред компютъра.Някои дни изобщо не го отварям дори,други дни се задържам по няколко часа пред компютъра и така за повечко от седмица съм събрала почти 3000.Старая се всеки ден поне на банерите да кликам,че те дават повечко точки,ама са малко банери  Confused
Да попитам-на 15000 ли дава макспак?И в томболата как се участва-като се клика на банерите отдолу под нея ли?И томболата само като съм на френски език ли я има?Като мина на английски език не я виждам...  Rolling Eyes

Еми на томболата се клика пак на банерите ама един по един. В смисъл-той се отваря, минават 25 сек и има опция да се върнеш на сайта и по този начин ти зачита билетчето. Иначе да-на 15 000 дава макспак. И винаги има в наличност. А аз исках да ви попитам къде играете за кодове на Find Jeux и къде се изкарват по-бързичко? Благодаря предварително   bouquet

е тук
http://www.genieokados.com/membrescripthp/inscription.php?par=30118
се изкарват доста бързо за десетина дена че даже и по-бързо
кода струва 750 geniz, които се изкарват за 6-7 дена ако влизаш редовно
има и много банери за цъкане и засега има кодове
за месец вземах 4 кода за Find Jeux

Мерси, аз играя там, но не си купувам код за Find Jeux, а за самия сайт на Codes Discount, защото дава кредит от 0.25 евро Simple Smile което е мнооого добре за мен. Благодаря все пак за инфото. А някой друг ако има идеи къде да играя съм отворена към предложения Simple Smile

# 322
  • Плевен
Ей, тия подкови ми взеха здравето #Cussing out
Кажете как сте успяли да вземете по някоя - с генератора или чаката, че аз като чакам, понякога въобще не ми се появяват. А пък с генератора, колкото и рано да го натисна, все някой мее изпреварил #Crazy

# 323
Аз с генератора успях, но само една. С другите не успявам  Sad Мисля, че с генератора шанса е по-голям.

# 324
Добре де, като натисна на този линк http://www.generator.yoyo.pl/
 ми показва старите часове, които са били за търсене, нали така  newsm78. Извинете ме, но не мога да разбера как трябва да стане магията. Моля който има желание, да обясни малко за незнаещите  Praynig

# 325
Angel_Dust беше обяснила за генератора на предната страница. Следвай инструкциите и ще стане...все някой път  Peace
Иначе не знам за какви стари часове говориш  newsm78
Аз на страницата на генератора освен линковете друго не търся.

# 326
Еми, ето като отворя линка и ми дава ето това:

Czerwona godzina pojawienia sie: 13:19
Zielona godzina pojawienia sie: 13:27
Niebieska godzina pojawienia sie: 13:34

Това не са ли стари часове?

# 327
  • София
Сменят се на кръгъл час. С час назад са от нашето време, както и призето, защото сме в различни часови зони...всъщност са настроени към часовника и времетона призе

# 328
Сменят се на кръгъл час. С час назад са от нашето време, както и призето, защото сме в различни часови зони...всъщност са настроени към часовника и времетона призе
  bouquet  bouquet  bouquet
Сега разбрах Hug

# 329
sladko_izkushenie, ще обясниш ли малко повече за GENIOCADOS. Аз се регистрирах там и имам 60 Geniz и 60 Gen'pts. За какво са едните точки и за какво другите? И нещо не мога да разбера как точно се купуват кодовете newsm78

Общи условия

Активация на акаунт