Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 11!

• 37 349
  • 909
  •   1
Отговори
# 570
  • E-CLM & CH-VD
Значи трябва да взема личната карта на майка ми за да сменят данните в акаунта на нейно име, а не да изпращам мойта ЛК така ли ?

Ако си го регистрирал/а на Петър Генов не може да пратиш лична карта на друго име, още повече женско - ще ти кажат, че попълвайки си данните при регистрирането, гарантираш, че са верни. С лична карта можеш да искаш само поправяне на буква от името, но не и смяна на цялото име.

Трябвало е да проучиш предварително за регистрациите, или поне да беше писал/а 3-4 различни имена, дори и с един и същ адрес. 

Сега единствено можеш да им пратиш копие от личната карта на Петър Генов и да помолиш да ти възстановят поне главния акаунт, като им кажеш, че не разбираш езика и не си знаел/а за регламента. Но и това могат да го направят само от добра воля, не са задължени.

# 571
И аз да се оплача! На 14.03 пишеше че ми е изпратена раничката и все още нищо не съм получила! Вече загубих надежда. Писах им а те ми отговориха, че е изпратена и да почакам до 3 месеца от изпращането и ако все още не съм я получила тогава да им пиша и те щели да проверят какво се е случило. Честно казано си мисля че нещо се случва в нашата пощи. Преди няколко дена спечелих и детския комплект с ножичката, телбода и т.н., но дали ще го получа не зная. Някой имал ли като моя случай да не си получи спечеленото или да го е получил след 2 месеца чак?
Искам и да попитам дали някой би имал желание да ми потвърждава опашките 4 дена тъй като ще пътуваме до провинцията, а там няма нет? Става дума за 2.05,3.05,4.05 и 5.05  Praynig!

Да имам няколко подаръка дето не пристигнаха въобще. Имам и такива дето получих празни пликове, и такива със объркани подаръци. Редовно получвам с отворени пликове  #Cussing out и после пак лепнати. Мамицата им и на тия от пощите  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 572
  • Плевен
Искам и да попитам дали някой би имал желание да ми потвърждава опашките 4 дена тъй като ще пътуваме до провинцията, а там няма нет? Става дума за 2.05,3.05,4.05 и 5.05  Praynig!
Ако не си намерила кой да ти потвърждава, давай, пиши ми на лични потр.име и парола  Hug

# 573
Hello,

I have taken note of your inquiry about changing your personal details. As a safety measure, please send us a photocopy of your different identities (Identity card...), without forgetting to note your user name. Here is our address:

PRIZEE.COM SAS
22 allée Alan Turing
63000 Clermont-Ferrand
FRANCE

Fax : +33 4 26 23 90 11

Така, ето това ми пратиха те.Не пише ли че трябва да пратя друга лична карта за да сменят данните в акаунта с данните на новата лична карта за да няма 4 акаунта с еднакви имена ?

# 574
  • София
Eдин въпрос, че забравих къде писахте и не мога да го намеря....
Продадох един код в codes-discount, но не ми слагат оценка....кода при мен работеше (в смисъл друг от този сайт) та се надявам всичко да е наред.... но ако се наложи да върна парите как става?? от къде? и става ли при не поставена оценка или само при негативна такава? А ако човека забрави и изобщо не ми сложи оценка какво става????

Супер писа ми положителна...ама аз пусто нетърпение да си купя макс пак...и паника Wink

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 17:07 от Angel_Dust

# 575
  • варна
имате ли случай на два спечелени подаръка и да дойде първо този, който е изпратен втори? Rolling Eyes При мен така се случи и се чудя дали изобщо ще дойде първият.

# 576
имате ли случай на два спечелени подаръка и да дойде първо този, който е изпратен втори? Rolling Eyes При мен така се случи и се чудя дали изобщо ще дойде първият.

За имане имала съм такъв случай. Втория дойде за 20 дни, а първия за 40! Мистериите и зоните на здрача на бг.пощите Twisted Evil. Дано дойде все пак  Peace

# 577
  • варна
Благодаря Hug, не губя надежда.

# 578
  • София
Аз имам две загубени ранички... Първата защото бях писала служебен адрес, а втората не дойде, тя беше за спонсора, демек мъжа ми, а в същия ден пратиха една на акаунта на майка ми, и тя дойде, даже вече си я ползваме.

Преди няколко дни спечлих детското несесерче с ножичката и острилката, та се чудя ще дойде ли изобщо...

Аз пък се чудя дали изобщо да им пиша за загубените подаръци, защото пък игаря с хака, и ако обърнат внимание на това ще стане тъпо.. нищо няма да получа.

# 579
Аз пък се чудя дали изобщо да им пиша за загубените подаръци, защото пък игаря с хака, и ако обърнат внимание на това ще стане тъпо.. нищо няма да получа.

Я по-добре не рискувай, че да не стане някой фал Peace

# 580
Здравейте.Изпратих им копие от личната ми карта.Горе долу колко чакахте докато оправят нещата ?

# 581
kajete mi kak se potvarjdava 4akaneto na opa6ka i kak da se otkaja ako sam se naredila za ne6to koeto ve4e ne iskam

# 582
  • София
Отваря ли ви се призето???

# 583
da otvarq se bez problem.a bi li kazala kak se potvarjdava 4akaneto na opa6kata

# 584
  • София
Да видях, англиската версия не се отваря.
А потвдърждаването - всяка сутрин ти свети едно писамце над игрите (където ти мига като имаш ново ЛС), но поше dont' forget your queue или нещо подобно.  цъкаш там и си готова - отваря ти подаръка на кое място си на опашката, има бутонче там leave the queue където може да напуснеш опашката, има и да видиш подаръка...
Ако не ти се чака до утре може да напуснеш опашка като отидеш на съответния подарък и от там най-отдолу също има такъв бутон.....на френски не знам как са аз си играя на англ версия....

Общи условия

Активация на акаунт