Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 11!

• 37 349
  • 909
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • Плевен
Моля ви кажете ми, на жабата утре съм на 16 ниво на два от акаунтите ми. Но играя с хака, а там жабата май не потъва  newsm78
Дали ще мога да си изпълня куеста със самоубийството или да не включвам хака за по-сигурно?

# 587
  • E-CLM & CH-VD
Моля ви кажете ми, на жабата утре съм на 16 ниво на два от акаунтите ми. Но играя с хака, а там жабата май не потъва  newsm78
Дали ще мога да си изпълня куеста със самоубийството или да не включвам хака за по-сигурно?

Потъва, потъва  Laughing, аз вече проверих всички възможни начини да се самоубиеш на игрите с хак Laughing. За тази, която питаш, след 3 път падане във водата, умираш  Laughing. За самолета - като се блъснеш в боса накрая - умираш. За дяволчето тип Марио - ако скочиш по-нависоко преди да влезеш в зоната, където се биеш с ледения бос, отиваш отгоре и не можеш да слезеш долу. За тайната градина - като ти свършат топчетата, а имаш още оставащи опити - пак умираш. Май само за дяволчето-тетрис няма, или поне още не съм открила  Laughing

# 588
  • Плевен
А ти защо си го правила това? Нещо умишлено искаш да се самоунищожиш ли  Joy или има куестове и за тези игри  newsm78

# 589
  • E-CLM & CH-VD
А ти защо си го правила това? Нещо умишлено искаш да се самоунищожиш ли  Joy или има куестове и за тези игри  newsm78

За да пробвам просто,  Laughing на тези акаунти, на които чакам подаръците, за да ги изтрия Laughing. Освен този куест за самоубийството на 16 ниво, не знам да има други newsm78 Mr. Green

# 590
Joy Joy Joy Може да иска да подобри хака Wink

# 591
Да се похваля и на вас  bowuu - получих раничката и дигиталния часовник.Раничката е хубава, ама е малко по-малка от това, което очаквах.Часовника е хубав, но неизползваем на практика.

# 592
Защо е неизползваем Надето?
Аз днес получих известие от пощата за пратка на мое име - сигурно е втората раничка дето чакам - за племенника. Не знам дали утре работят, ако не - във вторник съм първа пушка там  Wink

# 593
ВерчИтУ, дисплея на часовника е прозрачен и само цифрите се виждат, като на старите електронни часовници.В момента цифрите не ги виждам, може би трябва да сложа нещо от зад, за да се виждат  newsm78 или всеки път да ходя до него  Mr. Green

# 594
  • Русе
И аз си взех раничката днес,харесвам я  Wink

# 595
Брех, аз толко да вися за него, пък на края... Може да го сложа на рафт някой с фон зад него newsm78 Като/ако дойде, де  Mr. Green

# 596
някой знае ли нещо относно чековете могат ли да се осребрят в България?

# 597
отваря ли ви се сайта... аз от обяд не мога да го отворя  Confused

# 598
  • Бургас
На мен ми се отваря

# 599
А защо искаш да се убиеш?Някой беше писал напред,че е достатъчно само като започне играта да се натисне "P" за пауза,да се щракне на линка и след това играта може да се продължи до края.Аз пробвах и наистина се получава.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт