Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 11!

• 37 349
  • 909
  •   1
Отговори
# 600
Аз имам две загубени ранички... Първата защото бях писала служебен адрес
Не може ли да се пише служебен адрес  Shocked на два от акаунтите ми съм писала точно служубния адрес  newsm78 естествено с различно име

Моля ви кажете ми, на жабата утре съм на 16 ниво на два от акаунтите ми. Но играя с хака, а там жабата май не потъва  newsm78
Дали ще мога да си изпълня куеста със самоубийството или да не включвам хака за по-сигурно?
А защо искаш да се убиеш?Някой беше писал напред,че е достатъчно само като започне играта да се натисне "P" за пауза,да се щракне на линка и след това играта може да се продължи до края.Аз пробвах и наистина се получава.  Grinning
И при мен се получи, пробвах без хака, натиснах Р и после си продължих да играя, естествено орела ме отнасяше, но си имах цяло бъбсче  Party

# 601
Току що ми дойде първия подарък от Призето - ключодържателчето заек  Party Много е готино, метално цялото
Донесоха ми го на вратата, препоръчано   newsm44 newsm44

# 602
Току що ми дойде първия подарък от Призето - ключодържателчето заек  Party Много е готино, метално цялото
Донесоха ми го на вратата, препоръчано   newsm44 newsm44
  Честито  bouquet

# 603
Донесоха ми го на вратата, препоръчано   newsm44 newsm44
Честито и от мен! smile3501
От колко време го чакаше, че аз си чакам ключодържателя с жабока от 31.03 и още го няма. Cry

# 604
Хм  Thinking ще ме светнете ли за този хак и мен?
И все още 3 от игрите не ми се отварят  #Cussing out

# 605
@ mela изпратен ми е на 2 април. Не се притеснявай и твоя ще дойде  Hug Hug

# 606
Здравейте!

Честит Великден на всички!Желая Ви всичко най-хубаво, съвсем искрено!

Преди малко се регистрирах тук http://www.ouah.fr/?parrain=c713146edf и да ВИ кажа има интересни подаръци.Не дават макспакове и кодове, а просто се събират точки за различни подаръци.Дава да се играе на игрите, България я има в списъка със страните, така, че предполагам, че изпращат поне малките подаръци до България (въпрке, че на томболата дава да се играе само от определени страни може би, защото са големи наградите).

Ако имате въпроси пишете Simple Smile

# 607
Честито възкресение Hug.Искам да попитам някой има ли проблеми с призето днес -не ми се отваря.И в сайта за продаването на кодовете съм пуснала един код за продаване но на другите кодове има Acheter а на моя код няма т.е как никой не може да го купи.Някой да има идея как да го оправя newsm78

# 608
Честито възкресение Hug.Искам да попитам някой има ли проблеми с призето днес -не ми се отваря.И в сайта за продаването на кодовете съм пуснала един код за продаване но на другите кодове има Acheter а на моя код няма т.е как никой не може да го купи.Някой да има идея как да го оправя newsm78
Така е защото го гледаш от твоя профил, съответно не можеш да си купуш собствения код.
Какъв ти е ника там да видя на мен как излиза? Но съм сигурна, че е това, което написах по-горе.

# 609
  • София
 easter
Христос Воскресе!!!!
С призето на английски имам проблем, не се отваря, но на френски е ок Wink

# 610
Така е защото го гледаш от твоя профил, съответно не можеш да си купуш собствения код.
Какъв ти е ника там да видя на мен как излиза? Но съм сигурна, че е това, което написах по-горе.
Vesence111 WioPass.И аз се светнах че от профила ще да е,ама все пак ако не те затруднява виж Embarassed.А в призето ни на анг ни на фр мога да вляза ужас #Cussing out

# 611
Vesence111 WioPass.И аз се светнах че от профила ще да е,ама все пак ако не те затруднява виж Embarassed.А в призето ни на анг ни на фр мога да вляза ужас #Cussing out
Няма проблем, от профила ти е. Всичко е ок. Peace

# 612
Мерси mela   bouquet  bouquet  bouquet

# 613
Не знам скоро дали сте обсъждали, но някой може ли да ми каже какво стана с Якадо, ще върнат ли кодовете за прайзи?

# 614
мамита как да си потвърдя опашката baby_neutral baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт