Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 11!

• 37 349
  • 909
  •   1
Отговори
# 705
Верче мерси .Ще ти пратя паролите на лични за всеки случай и на тебе,че ги пратих и на vasipan.Понеже е нова ако можеш и ти жлез за всеки случай. искрено благодаряв предваритеолно и на двете.

# 706
Някой да има идея как се отваря Hocus Pocus.Прочетох че трябва да напиша на рибката :Can you tell me more about The Magician Quest .Написах и а тя ми отговори :Ah... The Magician's Quest!
Hmm, yes, I have a little tip
for you: "A jackpot in your treasure
chest makes you thirsty! "
Good Luck
.Нещо да търся ама къде да го търся нищо не ми е ясно.Търсих но не намерих да е обсъждано някуде.А ако съм пропуснала извинете Embarassed

# 707
  • E-CLM & CH-VD
Някой да има идея как се отваря Hocus Pocus.Прочетох че трябва да напиша на рибката :Can you tell me more about The Magician Quest .Написах и а тя ми отговори :Ah... The Magician's Quest!
Hmm, yes, I have a little tip
for you: "A jackpot in your treasure
chest makes you thirsty! "
Good Luck
.Нещо да търся ама къде да го търся нищо не ми е ясно.Търсих но не намерих да е обсъждано някуде.А ако съм пропуснала извинете Embarassed

За този куест трябва да имаш в сандъчето с бубите 7,77 или 27,77 -да има три седмици в сумата, както и  триещото се билетче Коктейл, ако го нямаш, не може да го направиш.

# 708
Аз реших че има и друг начин защото доста хора нямат коктейла вече Tired.Ама съм се заблудила значи Crazy.Иска ми се...

# 709
  • Плевен
Аз много се ядосвам, защото съм от по-скоро в играта, а 3-4 от куестовете включват онзи Снъги Пилот  #2gunfire #Cussing out
Ами да измислят нови, а не само да ни дразнят! И абракадабра нямам, абе въобще...

# 710
  • Враца
Браво, много ми харесаха гъбите, че  и аз съм там наредена и до два, три дена ще ми дойде реда Laughing
Днес ми пристигна  ключодържателя, който го спечелих от триещите се билетчета. Много е сладък. Аз си мислех, че е по невзрачен, ама той се оказа  по-масивен Joy

Все да питам къде са тези триещи билетчета... и къде се играеше на лотария..търся назад в страниците,но не мога да намеря сайта..?И ако знаете тънкости за  малко... по- "задръстени"....хи..хи..хи..така ми казва щерката като взема да я питам нещо... нещо по-лесничко..че като пишете за разни неща... ooooh! въобще не ми ги побира главата...Аз си играя безлатните игрички..наредя си се на опашкатата и си чакам..  Sad

# 711
margi_vr  заповядай http://4o4ka.blogspot.com/ тук можеш да прочетеш

# 712
Аз много се ядосвам, защото съм от по-скоро в играта, а 3-4 от куестовете включват онзи Снъги Пилот  #2gunfire #Cussing out
Ами да измислят нови, а не само да ни дразнят! И абракадабра нямам, абе въобще...

Здравей, пиши им да ти я върнат. Пратих им писмо с моя развален англииски и те ми върнаха играта, по-напред в темата съм го пейстнала, ако искаш го използвай и/или го преправи малко, за да ти пасне.
Успех и пиши какво си направила после.  Hug

# 713
Може ли да ми преведете следният текст.Знам ,че не се отнася за призе ,но ще ви бъда много благодарна.

Bonjour,

Dans la boutique, chaque cadeau indique dans quel lieu il peut кtre envoyй. De nombreux lots peuvent кtre envoyйs dans tous les pays. Et il n'y aucun frais d'envoie Simple Smile

A bientфt sur Binbango.
Laйtitia, Chargйe de clientиle.

A noter : Merci de conserver le numйro de rйfйrence ajoutй au sujet en cas de rйponse а ce message pour permettre une rйponse rapide de nos services.

# 714
Здравейте!

Днес се регистрирах в един нов сайт.За един ден спечелих 1000 точки.Има кодове за по 6000 точки, които ако продавате в codes-discount ще можете да съберете за Maxpack много бързи.

В този сайт също има и Maxpack-ове като цената им е 20 000 точки. Иначе чрез другите кодове по 6000 можете да съберете за 5 кода на месец.

ето и сайта: http://www.boomat.fr/V3/inscription.php?parrain=lemoncho

Приятна игра

# 715
  • E-CLM & CH-VD
Може ли да ми преведете следният текст.Знам ,че не се отнася за призе ,но ще ви бъда много благодарна.

Bonjour,
Dans la boutique, chaque cadeau indique dans quel lieu il peut кtre envoyй. De nombreux lots peuvent кtre envoyйs dans tous les pays. Et il n'y aucun frais d'envoie Simple Smile
A bientфt sur Binbango.
Laйtitia, Chargйe de clientиle.
A noter : Merci de conserver le numйro de rйfйrence ajoutй au sujet en cas de rйponse а ce message pour permettre une rйponse rapide de nos services.

Превода:
Добър ден, в бутика, при всеки подарък пише къде може да бъде изпратен. Много подаръци могат да бъдат изпратени във всички страни. И без никакви пощенски разходи.
До скоро в Бинбанго
Летисиа, отговорна за клиентите
Забележка: Добре ще е да запазите номера на референция, добавен в събджект (това как се превежда на бг, идея нямам  Laughing) в случай на отговор на това съобщение, за да може да ви се отговори по-бързо от нас.

# 716
lemoncho  аз там имам от 2-3 седмици 22 000 точки ама кодове откакто съм почнала да играя няма  Sad  /специално за макспака говоря / Peace
Иначе бързо става събирането за няколко месеца  Crazy 

# 717
  • Плевен
Здравей, пиши им да ти я върнат. Пратих им писмо с моя развален англииски и те ми върнаха играта, по-напред в темата съм го пейстнала, ако искаш го използвай и/или го преправи малко, за да ти пасне.
Здравей, ами няма как да ми я върнат, защото изобщо не съм я имала, аз се включих преди месец и половина. новите играчи я нямат като игра този пилот. Затова ме е яд, че повечето куестове включват и нея, а пък няма как да ги изпълним заради липсата и. Гадни французчета  smile3512

# 718
Здравей, ами няма как да ми я върнат, защото изобщо не съм я имала, аз се включих преди месец и половина. новите играчи я нямат като игра този пилот. Затова ме е яд, че повечето куестове включват и нея, а пък няма как да ги изпълним заради липсата и. Гадни французчета  smile3512
Пиши им, няма значение имала ли си я или не  Wink

# 719
разкажете повече за чековете ако може

Общи условия

Активация на акаунт