Отговори
# 210
  • БГ
Честита първа годинка на
Белослава, Владимир, Аделина, Борислав, Теодора, Никола, Теодора!!! 

newsm51 smile3525 newsm51

# 211
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИ АПРИЛЧЕТА   bouquet

Не бях поглеждала темата  Embarassed от много време. Оформлението е страхотно. Браво  Hug
Тъкмо се осаферих от емоциите покрай рожденния ден на Рая и пак ме разчувствахте  Blush
Колко много радост ми носят малките слънчица....
Сега прехвърлям темата и разглеждам снимки... страхотни са. Подредила съм тук още няколко албумчета, но ако продължавам така ще си изпусна кухнята  Mr. Green  Като се върна продължавам.

Сърдечни благодарности за поздравленията  Heart Eyes Hug
Не успях на време да ви благодаря и почерпя newsm38 ама такъв екшън беше покрай нас...  Mr. Green
Ето ги и нашите снимки http://benitka.multiply.com/

ей, дайте пак линка на горичката, че като спря да работи го загубих  Mr. Green

# 212
Честит рожден ден на днешните "годиняци"!

Клер, кетъринга на Smooth не ти го препоръчвам. Отговарям вместо Радито, но мнението ни е едно и също. Най - добре поръчай от Камелия, качеството е гарантирано, цената е същата, вкусът е невероятен. Ние ще сме в сладкарница ГЕС, които също имат кетъринг - вкусно е, но на Камелия нещата са най - атрактивни.

Smooth, дано бързо се оправяте Hug! Горкия Томи, дано да е за ден - два. Пиши как е днес.

Mama_na_kiki, как сте днес? Имате ли все още температура?

Варненска среща в понеделник: на мен 13 часа ми е възможно най - неудобно, защото около 11.30 - 12 часа отивам на работа и трябва да си "избачкам" четирите часа. Ако е преди обяд, ще дойда. Мога да закъснея зая работа са 1/2 - 1 час, ама не върви да излизам посредата... newsm78

Бенита, много хубави снимки. Рая изглежда по - голяма от възрастта си. А ти изглеждаш страхотно Peace!

# 213
  • Чехия

ЧРД сладурчета Белослава, Аделина, Теодора на мамче памукла ,Владимир, Борислав, Никола, и другата Теодора на мама deny1104 .
Щастливо детство мили дечица.

ЧРД и на мама _evve_ с най-сърдечни пожелания за щастие и късмет.

# 214
Светле, и на мен 13ч.ми е неудобно, защото предпочитам сутрин да излизам, по-приятно е. Нека си кажат и другите мами и ако ги устройва 10 ч.ще е чудесно!

Томи тази нощ доста си порева + напълно събуждане, което отдавна не се е случвало. Дадох му нурофен и се успокои.Сутринта като пишка в гърнето нямаше реакция, затова си мисля, че вече отшумява болката. Утре баба Сокол пак ще го намаже с дефламол и ще ми покаже как аз да продължа с мазането.До 4-5 дни трябва да заздравее и вече да се мием като мъжете всяка вечер. Peace

kler,  кетъринга е от "За приятели", но наистина от 6-те вида храни, които бях поръчала /уж най-добрите/, само 2 -3 горе долу ставаха. Аз и мама на Кики предупредих, но късно, вече беше поръчала. Съжалявам, че аз не си ги направих хапките, щеше да е по-интересно и вкусно, но пусто време не остава....

# 215
  • Варна
Здравейте момичета,

Честита рожден ден на Белослава, Владимир, Аделина, Борислав, Теодора, Никола, Теодора!!!   

Лина и теб те чакаме с тортата за Галенка  Hug

Стига да стане ще я покажа. Peace

# 216
  • гр.Варна
Здравейте!
Честито на празнуващите днес дечица!
Кико днес е малко по-добре.Темпа спадна.Ака доста често и дупето му отново се зачерви.Може би е някакъв чревен вирус или пък е от пробиващите горни 2 зъба.
За кетеринга,аз не съм го пробвала,но почти всичко се изяде!!Или е било добре или хората са били много гладни:)Жената в "За Приятели"ни е позната и преди работеше у тях.Всичко беше страхотно.Нямам представа защо се е получило така....Но и при мен нямаше време както при Радито и затова си поръчах:)
За срещата,ние определено ще сме в Морскат следобед.Ние ставаме и без това в 9:30-10,докато се натуткаме и слезам до там+вземане на храната преди това,и то става обяд,така че ние ще се класираме по-късно.Това не ви пречи да се срещнете по-рано:)
Успешен ден ви желая  bouquet  bouquet

# 217
И НА ДНЕШНАТА ГРУПИЧКА ПОРАСНАЛИ МЪНИЧЕТА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
ronq, Слънце,  Hug!
Ара, Бенита, много хубави деца и атмосфера!
Smooth, много полезна инфо за забелването! Може би и на нас няма да ни се размине! Бързо да му минава на Томи!
Хриси, дано да е от зъби, а не вирус!
Софиянки, приятна среща! Ние, изгнаниците, чакаме снимки, нали знаете?!

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 11:50 от marini

# 218
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ НИ МИЛИ РОЖДЕНИЧЕТА! Heart Eyes

Поли, срещата почва в 13ч и продължава до късния следобед, че даже и до привечер, така че може да се включите по-късно. Времето, гледам, е тихо, малко облачно, но топло и не изглежда валежливо. Peace А не че ако запръска няма къде да идем де... особено пък поогладнели. Mr. Green Мис Каприз е наблизо, Дървеното също. И двете стават за колички. Peace

Марини, и аз да кажа за аватара ти - страхотна снимка! Heart Eyes А малкият е страшен сладур!

Бенита, Рая е вече голямо момиче! Hug

# 219
Мая и Бебе Айнщайн - Мая знае как се пуска ДВД-то и вече сама отива и си пуска филмчето, което е вътре на диск  Laughing Мислех си, че е без да иска, но днес си го прави целенасочено : питам я къде е тъгърчо ? и тя отива и натиска копчето Heart Eyes

# 220
Честит Рожден Ден, мили деца! Желая ви цялото щастие на света!
Нека и всички, които съм пропуснала тези дни се чувстват поздравени. При мен имаше някаква грешка и не можех да пиша тук, интересното е, че за други теми не беше така....
Ние вече си имаме първата бойна рана, тип "тротоарна екзема" Joy, Криси си обели носа, по-точно под носа.....изглежда беше решила да тича преди да се научи да върви спокойно и хоп....вече зараства, но е много смешна милата, като малък Хитлер е. Явно не й беше ден, защото същата нощ падна и от леглото.
Много целувки от нас! Heart Eyes

# 221
Честит Рожден Ден на Белослава, Владимир, Аделина, Борислав, Теодора, Никола, Теодора

# 222
Кетъринга - мерси момичета, ние ще бъдем в ресторант Камелия, и се чудех дали да е със хапки или който каквото иска да поръчва, но все пак е детски рожден дени, затова ти благодря Светле , че ги похвали така ще съм по спокойна, но и на съпруга ми вуйна му е управител там така че ще съм спокойна !

Ние спинкаме! Заспа самичка и бързо, явно е по добре дано !

Варненки така искам да ви видя, но ми е толкова невъзможно, защото хранат ме бърка и превоза, нашия тати все работи през деня и  е на път постоянно ! А и сега сме болнички !

Хриси - и на Дани дупето така се зачервява, минава и пак ! Опиши ми го как точно е при вас !

Страхотни снимки !

# 223
sissi, как така падна от леглото? да не би да сте махнали преградата вече? Дими така се върти, че я намирам набутана в невероятни ъгли и пози, та си мисля, че сигурно още дълго ще сме с преграда?!

# 224
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!  newsm38 newsm59 Да са здравички, усмихнати и много да радват мама и тати!

Раде, дано бързо съвсем да спре да го боли малкото Томинце!

За срещата - за 10 ч. ще ми бъде много, много трудно да дойда, за 12-13 ч. ще успея. Просто като една идея, която може и да не ви хареса изобщо - ако е хубаво времето защо да не се видим към 4 - 5 ч. следобяд.

Общи условия

Активация на акаунт