Отговори
# 225
  • гр.Варна
Клер,пъпчиците са адски ситни и да от по-външната част на бузките(искам да кажа,че не е съвсем до ануса).Има и една малка раничка.Мажа с пиоктанин,а след това с Вита Мефен.Страхотен крем.Предният път,когато му беше зле дупенцето и имаше поне 4-5 панички,го мазах с него и за няколко дни се оправи.

# 226
  • Стара Загора
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ МАЛКИ РОЖДЕННИЦИ!!!!

С нетърпение чакам края на работния ден за да се прибера и нагушкам малкия Cry Той милия сутрин още не осъзнама че няма де ми ема цял ден и не плачка, но вечер като се прибера не ме изпуска и за минута. Снощи като ми е хванал лицето с двете малки ръчички и като се гушка.......направо ме разтапя.

Smooth   - вие на лекар ли ходихте за забелването? Нашето педи каза да почвам лека по лека вечер да го забелвам, но нещо не ми се получава.

Ето малко снимки и от нас:
 http://dariss.multiply.com/photos/album/8

# 227
  • Beyond the Frontiers

# 228
Страчиии много съжалявам ,че не дойдох ,но си заслужявяше защото Александра днес проходи вкъщи.....толкова съм щастлива това беше един от най -вълнуващите моменти в живота ми !!! и сега цял ден щапурка напред назад  #Crazy

mama_na_kiki - вита мерфена наистина е страхотен мъжа ми го "предписва" на клиентите си  след като им направи татуировката за заздравяване аз същто съм го ползвала ,но виж за бебето не се бях сетила thumbsup

# 229
Леле колко рожденици имаме днес! да са здрави и да растат щастливи и весели!!!

момичета, нямам никакво време за форум, а вие пишете ли, пишете! надявам се да няма болни, ако има - бързо да оздравяват!
днес заведох Мията на консултация - резултатът е 74 см. височина и 7500 тегло. Дребосъчка ми е тя, ама не се спира.
от 3 дни сме на детска кухня - много съм доволна. Взимам от частната - ози, носят ми я вкъщи. Направо не мога да повярвам - Мията папка без да е пасирано. Днес яде риба за първи път.

Нашите всенародни тържества продължават тази събота и неделя! като циганите сме, по две седмици купон! открихме къщата за веселби, нищо че не сме се нанесли още и наистина ни е голям кеф! аз много обичам да имам гости и въпреки, че е гигантски чанч (да живее готвачката Билла), купоните си ги бива! снимки се оказа, че нямам подходящи - тази събота ще се постарая заради вас, но филми има достатъчно! Мията получи страхотни подаръци, да видим ще й стигне ли годината да се наиграе с всички играчки, да облече поне по веднъж всички дрешки и да обуе обувчиците!
Честито прохождане на Александра!

целувки от нас!!!
с нетърпение чакам априлската среща - то не остана...

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 18:03 от Ламята Спаскa

# 230
Цитат на: dari stz link=topic=281604.msg7158908#msg7158908

[color=red
Smooth [/color]  - вие на лекар ли ходихте за забелването? Нашето педи каза да почвам лека по лека вечер да го забелвам, но нещо не ми се получава.

Да, ходихме при нашата пед, която е експерт в забелването.Точно по нейна препоръка не сме го пипали досега /само лекичко колкото да се измие/ , за да го направи тя след годинката /а не някоя мацка след години/.

срещата-нямам против и привечер да се срещнем.Решете вие, аз съм лесна, свиркате ми и излизам Peace
Радвам се, че всичко приключи и Томи се чувства по-добре!

# 231
Честит Рожден Ден  на Белослава, Владимир, Аделина, Борислав, Теодора, Никола, Теодора
newsm59 nbirthday newsm67 bdbaloni hbday happy bd baloni baloni

# 232
Момичета подели сме една инициатива за закупуване на два броя коники от сребрист смерч (иглоистни дръвчета със сребристи иглички, които са оформени като конуси), които ще засадим в Априлци на националната среща. Едното дръвче е 100 лв., т.е.200 лв. за двете.
За всички, които желаят да се включат , моля да определим отговорник във всеки град, който да събере паричките и на срещата ще ги дадем на Илит, която от своя страна ще плати сега цялата сума на Све Дим.
За Варна аз ще ги събирам. Предлагам сумите да са по 1,2 или 3 лв. Просто да си ги наречем за здраве на дечицата. Това, което не успеем да съберем, тези които ще присъстваме на срещата ще ги досъберем.

Илит ,нали правилно съм разбрала организацията?

# 233
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз сигурно няма да успея за срещата в Априлци, но съм съгласна да преведа още сега парички за дърветата

# 234
С огромно желание ще дам пари за дръвчето,колкото трябва! Само кажете по какъв начин ще стане събирането. Ние се прибираме на 3.5., но няма да сме в София. Може би да ги преведа на нечия банкова сметка? Казвайте и аз изпълнявам! ИлитHug, може би на твоята сметка?

# 235
Макар че няма да идваме на срещата, имам желание да дадем пари за априлските дръвчета. Кажете колко  и на чия банкова сметка Peace

# 236
  • София
Александра днес проходи вкъщи.....
Честити ходещи крачета!

Ние днес сме в унисон с вашите чуства, защото и Мия вече е Джони-пешеходеца! Следобед ми демонстрира какво е научила и цяла вечер щъка на къси разстояния Mr. Green

Ламичке, от ОЗИ и аз съм супер доволна. Засега само Ида ги хапва, но като вкарам млечните и Мия ще се включи. Само десертите отиват директно в кофата -  не се научи да ги яде...

И аз ще се включа за дръвчетата, но понеже знам колко трудно се организираме за среща - предпочитам да пусна на сметка (да живее е-рау!)

# 237
Здравейте  Hug

Не съм писала мноооого отдавна, но от време на време чета. Благодаря за пожеланията и честито на всички, които вече са навършили годинка, дай Боже да са много здрави и да имат щастливо детство, а как иначе при такива майки   bouquet

Ние ходим за едно пръстче, но не и сами, лази из цялата къща, има 3 зъба, четвъртия ни мъчи в момента. На 10 март се отказа от кърменето, сама, по нейно желание...малко ми стана мъчно, но пък съм доволна, че не се наложи аз да избирам подходящия момент.

Храним се на кухня, Ози доставят вкъщи. Десертите са ми сладки и са само кремчета и не й ги давам, но супите са страхотни, основното почти винаги си го изяжда. Направи реакция към прясното мляко и затова сега ползваме диетичната кухня на Ози.

Задължително ще се включим за засаждането на дръвчетата, само чакам да дадете сметката.

Разхождаме се в Заимов и всеки път се заричам, че ще се обадя на Страчи и  Embarassed не го правя...Но следващия път-задължително  Simple Smile

Весел празник на всички, на които им предстои   bouquet  bouquet  bouquet

# 238
sissi, как така падна от леглото? да не би да сте махнали преградата вече? Дими така се върти, че я намирам набутана в невероятни ъгли и пози, та си мисля, че сигурно още дълго ще сме с преграда?!
Добре дошла при нас! Hug
Ами не сме махнали преградата, но аз нощем я взимам при нас, когато плаче, отидох до тоалетна и тя тупппп, а иначе татито  я гушка  Mr. Green След това го базиках, че е бутнал детето от леглото, но той си ми го върна като каза, че аз пък съм я спънала на улицата  Embarassed
В този ред на мисли, нашето приятелче Ники, днес падна много гадно и си удари главичката, после е повръщал и го водиха в спешен кабинет, ако не се оправи до ден-два го чакат много гадни манипулации. Стискайте му палци! Голям страх бера сега с това прохождане....
Ако знаете как ви завиждам за кухнята.....ние си готвим, детската кухня е в ремонт и вече не зная какво да измислям....
За дръвчето и аз ще преведа парички, колкото трябва.

# 239
  • Варна
Здравейте момичета,

И ние ще се включим в закупуването на дръвчетата. И май ще трябва да се прежаля някой ден и да пропътувам 1 час до морската и после 1 час обратно, че да се видим най-после и с другите мами хем и да дам парички на Smooth.

sissi стискаме палци на Ники дано се оправи бързо и да не стигат до манипулациите. Милото детенце.

Общи условия

Активация на акаунт