Отговори
# 240
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН!  newsm59

За дръвчето и аз ще се включа. И в тази връзка имам питане - някой знае ли от къде в София мога да купя такова дръвче или друго иглолистно?

Сиси, моля се всичко да се оправи с Ники и нокое друго детенце да не пада толкова лошо  Praynig Praynig Praynig

# 241
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА ГАЛЕНА, БАТКО БОРИС И ОСТАНАЛИТЕ НИ ХУБАВИ РОЖДЕННИЦИ!
ЧЕСТИТО И НА ВАС МИЛИ РОДИТЕЛИ! НЕКА ДЕЦАТА ВИ РАДВАТ СЪС ЗДРАВЕ, ДА БЪДАТ УЛИСАНИ В ИГРИ И ДА ИЗЖИВЕЯТ НАЙ-ПРЕКРАСНОТО ДЕТСТВО!

Лина, наистина много ще бъде хубаво да се видим, струва си 2 часа пътуване, морската е невероятно красива в момента.

Бяхме решили да не ги събираме по сметка парите, но на тези които им е по-удобно, може Све да предостави сметката си.

# 242

С НАЙ-СТРАХОТНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ПЪРВИЯ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛЕНА, БОРИС, ИВАЙЛО, ДАНИЕЛ, ФИЛИП И ДИМИТРА! А ТОВА Е СПЕЦИАЛНО ЗА lina6.3, Aleksi, Viktoria_27, kamiordanova, Marjo и gabin  
Момичета, непременно искам и аз да участвам в закупуването на дръвчетата въпреки, че няма да дойда на срещата.
Сиси - Силно се надявам всичко да е наред с малкия Ники.  Praynig. И аз като тебе съм нон-стоп на тръни с това прохождане. Нашето съседче Дани като прохождаше имаше такива изпълнение, че ми е спирало сърцето образно казано. На милото челото му е вечно с цицини и "тротоарни екземи". Осъзнавам, че е неизбежно, но понякога е и доста опасно.

# 243
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦАТА ГАЛЕНА, НА БЪДЕЩИЯ БАТКО БОРИС, НА ДИМИТРА, ИВАЙЛО, ДАНИЕЛ И ФИЛИП
За майчетата героини малка китка момини сълзи
Хайде Лина - чакаме да видим каква  чудна торта си сътворила
Sissi - стискам палци Ники да се оправи и да не се стига до манипулации  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed /това гаджето ли е / Ох, настръхва ми косата само като си помисля...  ooooh! Дано всичко да е наред...
Алекс от няколко дни се пуска да ходи сама, но е още доста неуверена....но почти сме си купили крачетата  Heart Eyes
Дайте повече инфо къде да превеждам $ за дръвчето, че и ние да имаме участе ... Praynig

# 244
МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА И ПОЖЕЛАНИЯТА Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ,  bouquet

Ние вчера много се забавлявахме и малката Белослава доста се измори. В един ден й празнувахме рождения ден и я кръстихме - така че имахме двоен празник. Като имам време някой ден ще разкажа по-подробно. Аз по-рядко пиша, защото вече ходя на работа и цялото ми време е запълнено с Белослава и служебните ангажименти. Иначе сме добре и вече почти ходим. Високи сме 82 см. и тежим 11кг.
Целувки на всичи и ви пожелавам един прекрасен ден,

# 245
  • Beyond the Frontiers

# 246
  • Попово

с най- добри пожелания за мъниците
[/color]
за мамите   bouquet и специално за Алекси  Hug и  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 247
  • Чехия

ЧРД мили дечица, много здраве и радвайте мамчетата си.

# 248
Здравейте!
ЧРД на днешните ни рожденици! Да са здравички и весели дечица за радост на своите родители!!!
Все не ми остава време да се включа, но ви чета и с трепет и вълнение следя снимковия материал на вече порасналите априлчета -сладки рожденичета  Heart Eyes
Събирам и ценно инфо относно организацията по този така вълнуващ празник,защото до нашия има още малко време.
Но прочетох за дръвчетата и реших да драсна и аз-задължително ще се включим и в тази връзка се задължаваме и на варненската среща да присъстваме,за да дадем парички на smooth.
Ние трябваше този уикенд  да сме в една къща  до язовир Цонево с приятели , но след като пристигнахме там вчера към 6 часа и Мони започна неистово да плаче и така до 8;30 и се изстреляхме обратно към Варна ,за да си се наспим сладко-сладко в нашия си дом. Simple Smile Моя дом е моята крепост-нали така беше Laughing
Е, днес ще направим една дълга разходка из Варна и ще направим много снимки с новия фотоапарат и после ще ви покажа един пораснал Мони. Simple Smile
Приятни разходки и на вас и весело празнуване на рождениците!

# 249
  • Варна
Здравейте момичета,

Благодаря за поздравленията. Ето една почерпка от нас - тортата на леля Джемма

1 тур мина добре.Малко се поразсърдихме по едно време, че не сме свикнали с толкова много народ в къщи, но бързо ни мина.

Честит рожден ден и на БОРИС, ИВАЙЛО, ДАНИЕЛ, ФИЛИП И ДИМИТРА!!!

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 20:31 от lina6.3

# 250
Честит първи рожден ден на ГАЛЕНА, БОРИС, ИВАЙЛО, ДАНИЕЛ, ФИЛИП И ДИМИТРА!!!
Да растат здрави, усмихнати и палави!

Лина, тортата на леля Джемма е разкошна! Hug

# 251

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ ДЕЧИЦА!  

Супер е тортата, Лина! А Галена как я гледа само, все едно ще я нападне всеки момент...

# 252
Честит рожден ден на сладката Галена,бъдещият батко Борис,Ивайло,Даниел,Филип и Дими!!!

Лина,много е красива тортат! Hug

# 253
Честит рожден ден на сладкишка Галена,бъдещият батко Борис,Ивайло,Даниел,Филип и Дими!!!
На всички рожденици пожелаваме здраве,весели игри и всеки ден да топлят сърцата ви с прекрасните си усмивки!

Страхотна торта,Лина! Peace
За дръвчето - и ние се включваме.
Сиси,дано,дано,дано момченцето се оправи и няма последствия падането! Praynig Praynig Praynig
gabin,добре дошла сред нас! Hug
Ние днес правихме кръщене на Кики,имаме си вече християнче!Кики се държа прекрасно по време на ритуала-показва на попа ,че е на 1 годинка,пя му песничка,а накрая го наръси и него  китката,която и даде попа . JoyЩе кача и снимки,но сега съм като смазана и ще отложа за утре .
Прекрасна вечер  и много целувки! Heart Eyes

# 254
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛЕНА, БОРИС, ИВАЙЛО, ДАНИЕЛ, ФИЛИП И ДИМИ! newsm38 nbirthday Да растат здрави, весели и послушни!

Лина, тортата е супер!

Larsen, честито ви християнче!

Общи условия

Активация на акаунт