Отговори
# 255
Лина - тортата е супер, ама аз бях сигурна, че сестра ти ще сътвори нещо такова....  Sunglasses Галенка е един бонбон и с нетърпение чакам за още снимки....
Larsen - честито християнче, искрено се смях на обясненията ти за това как е протекло кръщенето  Laughing и от тук ще чакам снимки....

# 256
  • София
Честит празник на малките ни рожденици Галена, Димитра, Борис, Ивайло, Даниел и Филип!
Мили майчета, да се ви живи и здрави мъниците!

Лина, с чудесна торта ви е изненадала леля!

Ларсен, bobi_ko , честито ви Кръщение!

eraser, голям номер ви е спретнал Мони Wink Явно домошар ще бъде Wink

catty m, предполагам по разсадниците има и иглолистни. Ако няма да ти е късно преди Цветница ще ходя до любимия ми разсадник на 4-ти км да купя нещо за мама и ще проверя.
Миналата година й взех от там магнолия, засади си я на вилата, отглежда си я, успешно презимува и сега вече е с пъпки  bouquet

# 257
Благодаря за честитките!  Hug Да са живи и здрави и другите ни съ-рожденници!
Ние имаме напредък с отбиването от кърмене! Кърмим се  само през нощта и най-важното детето вече не бърка в деколтето на майка си, което е много успокояващо!  Grinning

# 258
Здравейте, мамчета. Ние с Дани сърдечно благодарим за поздравите макар и с леко закъснение Embarassed Празника ни мина чудесно!

Честито на рождениците тези дни, които сме пропуснали.

# 259
Честит рожден ден на Монко  Hug ,Карина,Микаела и Здравко!!

Неци,чакаме и твоята торта!Видях какви неща си направила-страхотно са! Peace

Честити християнчета и честити тропкащи крачета на всички проходили малчугани! Hug

Ето и снимки от РД  http://littlecuttie.multiply.com/photos/album/15

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 00:03 от GrOzNoTo^_^PaTe

# 260
  • София
ara75 , благодаря, ч еми напомни за този разсадник, бях го забравила. Много ще съм ти благодарна, ако провериш дали имат иглолистни дръвчета, стига да не те затруднявам.  Hug Hug Hug

# 261
Първо,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ НИ АПРИЛЧЕТА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 2 ДЕНА И ДНЕС! мНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДА РАСТЪТ, ДНИТЕ ИМ ДА СА ИЗПЪЛНЕНИ С РАДОСТИ И ЧУДЕСА! НА ЩАСТЛИВИТЕ МАЙКИ МНОГО ПРЕГРЪДКИ !

После, бърза почерпка с кой каквото му е на душата и апетита, с тортата от мен, в понеделник като я измайсторя. Но и на малкият пръст на вашите пройзведения няма да стъпи - Лина, Ара, ПАте, Ивалекс - невероятни торти. Досега майсторих питка, и ние ще сме 2 в 1, РД и прощъпулник, утре след като мама и татко се върнат от  работа, ще се съберем с приятели. а детски РД няма да има тази година. Надявам се догодина да има.

БЛАГОДАРЯ ВИ СЪРДЕЧНО ОТ МОЕ И ИМЕТО НА БЪДЕЩ БАТКО БОРИС  за пожеланията към нас! Трогнахте ме!  Hug

Честито на проходилите мъничета и безавариино!

Честити християнчета!

Линофрина
- таткото и той треньор по плуване, та е на състезание с юношите и девойките. Отдавна вече не се състезава (понякога си мисля, че е забравил и да плува  hahaha)

Снимките ви са невероятни, вчера ги разглеждах, такова щастие струй от всички тях.

Парички за дръвче и ние искаме да се присъединим, ако не дадете сметка, ввсе някак ще го исмисля, може сестра ми да дойде на някоя от софийските срещи в парка Займов, и да ги донесе.

У нас е веселба, мен яко ме другат насторенията, емоционалните ми изблици са на ниво....чак не мога да се позная - покрай РДто на Боболан, и това че не бях с него днес през деня, и спомените от преди 1 година се връщат с пълна сила, и че си имаме баба и дядо в къщи, а не съм свикнала на лудница в къщи, а и все някой да не ми дава и секунда вниамние да дам на детето си, защото искат те да му  е радват.....ама стига съм мрънкала. Явно и на мен ми трябва време да свикна, че няма да сме само аз и баща му около него (не се смейте, ей  Crossing Arms Simple Smile ). Иначе днес са се гледали много добре, Борис явно е свикнал с тях за 10 дена, и аз съм спокойна, че утре пак ще е така Simple Smile

Целувки на всички ви, отивам да спяяяяяяяяяяяяяя.

# 262
О, МОНКО СТАВА НА ГОДИНКА ДНЕС!
ЧЕСТИТО И НА МИКАЕЛА, КАРИНА И ЗДРАВКО!
ДА СТЕ НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МИЛИ, ДЕЦА!
МНОГО РАДОСТ В ДЕТСКИЕ ВИ СЪРЧИЦА!

# 263
  • Beyond the Frontiers

При мен в Павлово също има един разсадник, ама не знам какво точно търсите /около кКоледа елхичките бяха по 130 лв - става въпрос за истински, кичести елхи/.

# 264
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛИТЕ НИ ДНЕШНИ РОЖДЕНИЧЕТА! Heart Eyes Да растат здравички и умни за радост на всички!

За дръвчето. Момичета, аз предложих да не васяме пари по сметка, защото банковите преводи са скъпи /аз лично платих 4 лв за превода на капарото/ а тия 4 лв можеха да идат за дръвчето например. Затова предложих аз да изпратя парите за дръвчетата на Све, която да ги купи, а във всеки град да има по една майка, която да ги събира и после да ми ги дадете на срещата. А за Сф ще ги събирам аз. Все ще се видим по веднъж до края на май. Hug В тая връзка, Дейзи, ще ти звънна следващия път като идвам на Джъмбо-тур, ако си там да се видим и няма нужда да превеждаш пари, направо на ръка.  Wink
Разбира се, ако на някой има интернет банкиране, там май е и по-лесно и по-удобно, и по-евтино. Rolling Eyes Така че нека да оставим и двата варианта... и май за сметка за събиране ще си остане тая на Све, защото нали тя ще ги купи.
Све, какво ще кажеш?

# 265
  • Попово
МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА МАЛКИТЕ МЪНИЧЕТА
Ларсен, честито ви християнче   bouquet
Све_Дим, може ли на лични сметката да пратя парички за дръвчето и аз  Hug

# 266
Честит Рожден Ден на МОНКО, МИКАЕЛА, КАРИНА И ЗДРАВКО! Бъдете много щастливи, мили деца!
Благодаря ви много за подкрепата. Засега нашият приятел Ники е добре, повръща все по-малко и се подобрява, надявам се да му се разминат пункциите, дано се оправи, иначе е много смел и безотговоер и пак се пуска, когато не трябва  Laughing
Сега ди ви разкажа каква кипра е Криси. Вчера бяхме на рожден ден на свекър ми, приготвяме се ние, Криси вече е облечена и ме гледа как си слагам един гердан, и като извади един с перлички....опита се да си го сложи и като ревна.....и аз й го сложих, беше изключително щастлива и цяла вечер Криси беше с перли  hahaha Беше много смешна, но не даваше да й го свалим цяла вечер. Flutter
larsen, честито ви християнче!  Hug

# 267
  • Чехия

ЧРД сладурчета мили, весел празник.Сърдечни прегръдки от нас.

Неци...чакеме за тортата с овчиците и жабките.
 Hug Hug

Раче, честито на Кали..  bouquet Много ви голяма гората ..браво.  Peace

# 268
Здравейте момичета,
Благодаря за пожеланията за рожденния ден-беше наистина страхотно парти,много весело,Теди вечерта заспа точно за три минути и спа непробудно почти 11 часа Simple Smile
Вече се чувствам мама на голямо дете Grinning
Ето и няколко снимки-

# 269
Момичета, вчера се видяхме със Све и решихме варненки направо на нея да даваме  паричките. Майките от други градове да превеждат по нейна сметка, а някои може да събират и по срещите и като отидем в Априлци ще ги дадем на Илит.

Ето банковата сметка на Светослава:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268211.280 /4-ти пост/

Просто моля, който даде или преведе парички на ми пише на лични или тук, за да следим какво сме събрали до момента.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт