Много слънце , птички и цветя за всички БАБИ и деца. - 15

• 12 863
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Не не гладя!Нали ви го пратих!
Почивам си!

# 106
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ха така , заших си шортите и сЪга мога да метна едно очо у форумО.  Joy Joy Joy
Поздрави и целИФки от Шпунц.
Шъ Ви метам по едно , че трЕбе се докарвам за срещата.  hahaha

# 107
  • Кубрат/ Пишурка
 Жабче,заканвам се да не стана от компа поне до 16 ч.Все пак нали требе и да поошетам,че като си дойде дядо Тошо...въх!
 И хич не ме включвайте с тези масажисти и гладачи,че ако ги свари...само на гладачи ще станат! Naughty #2gunfire
Деси,давай с вицовете,че мен нещо музата ме е напуснала.То затъ другите докато си правят срещичката на нас това ни остава!плюс тортичките!И нещо около тях!
 За хайманите - весел и слънчев ден!    

# 108
Жабче ти такали ще ходиш на срещата
Или така

# 109
Янче масажиста ще го скриеш в гардероба или в градината
 да пекира доматите. Дядо Тошо ще се зарадва че има помощник. Joy Joy Joy

# 110
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Може и така , само дето е хладничко , ма шЪ го преживеем.  Joy Joy Joy

# 111
Ето:
----------------------------------------------------------------------------
 Пена била много дебела и Вуте непрекъснато я обиждал, и заглеждал чуждите жени.
 Веднъж й казал:
- Погледни се, приличаш на комбайн!
 Тя много се засегнала.
 Вечерта, като си легнали, той си поискал, а тя възмутено отвърнала:
- Да пускам цял комбайн за една сламка?! Никога!
--------------------------------------------------------------------------------------
Пиян мъж се прибира и жена му от вратата.
- Къде са парите?
- Похарчих ги.
- За какво?
- Купих слон.
Вади левия джоб:
- Ето ти едното ухо.
Вади десния:
- Ето ти другото ухо, а хобота знаеш къде е!
--------------------------------------------------------------------------------

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 13:19 от desi_minkova

# 112
  • Пловдив
 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Янче ние с мъжете си сме си по- добре тези нашите дружки да се оправят с масажистите и гладачите  smile3534 smile3534 smile3533 smile3533
Жабче така ще се озъбиш гола бе душка. newsm61 newsm62 newsm62 newsm62

# 113
  • Кубрат/ Пишурка
 Мони,това е идея! Не бях се сетила!Щото щом е за работа приема всякаква помощ! Пък гледам все млади,силни...тъкмо за 5ти № мотика. Joy Joy JoyА аз ще издебвам! То и там трябва силен кръст!

Вуте ходел в публичен дом и харчел от семейния бюджет! Веднъж Пена го попитала по калко дава,а той:
  - 50лв.
  -Вуте,ами я че ти вземам само по 5лв.за същото!
  - Е,Пено, то йовтиното си е йовтино!

Зиче,ама то все боб,нека и малко леща!

# 114
Мони,
не може да се крият тук - таме.Виж какво става при такива случаи.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Жена се забавлява с войник.
Пристига съпругът.
Войникът се скрива на балкона.
Стои там час-два, става му студено, и както е по униформа, влиза обратно в стаята.
 Съпругът крясва:
- Какво правите тук?!
- Моля запазете спокойствие. Имаше учение, и аз скочих с парашут, но понеже нямам опит, паднах на вашия балкон.
Жената се преструва на изненадана:
- Но как така?!
- Успокой се, мила! - казва съпругът - вчера у Петрови трима геолози търсеха нефт в банята…
-------------------------------------------------------------------------------------
Ето още за криещи се
------------------------------------------------------------------------------------------
Опашка пред портите на Рая. Свети Петър привиква трима мъже и им казва, че ще ги пусне, само ако са преживели много тежки премеждия.
Първият почва:
- Все ми подмятаха, че жена ми кръшка. Преместихме се в нов блок, на 25-ия етаж. Не я пусках никъде и все пак... Веднъж се прибирам един ден по-рано от командировка и виждам в антрето мъжки обувки. Претърсих цялата къща и най-накрая го намерих на балкона, мръсника! Висеше на ръце от парапета. Започнах да го удрям, но не падаше, а само викаше "Помощ"! Удрях го по пръстите с чук, докато падна, но и тогава не умря, а уцели храстите. Затова вдигнах хладилника, и го метнах по него. Улучих го, той умря и аз от толкова вълнения получих инфаркт.
Свети Петър му казал:
- Много страдания си преживял, влез в Рая.
Вторият разказва:
- Аз съм спортист, живея на 26-тия етаж и всяка сутрин правя гимнастика на балкона. Прилоша ми и паднах през парапета, но слава Богу, хванах се за долния етаж. Тогава излезе един луд и почна да ме бие, после започна да ме удря с чук и аз паднах. Съвзех се в храстите, оцелял по чудо и тогава отгоре ми падна един хладилник и ме уби.
Свети Петър казал:
- Много си се намъчил, синко, влизай в Рая.
Третият мъж казал:
- А, аз, свети Петре, си седя в един хладилник...

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 12:23 от desi_minkova

# 115
  • София

Пристига мъж от задгранична командировка.Жена му го посрещнала,направила обяд.Тойго изял и казал:
   - Там, като ядох в ресторанта не същата такава чинийка имаше златно звънче.Дреболийка, но ти е приятно.
   После отива да си измие ръцете
   - А при тях на всички пешкири имат бродирана гола жена.Дреболийка, но ти е приятно.
  Жената не се стърпяла:
   - А пък на съседа Пешо оная работа му е с един сантиметър по-голяма от твойта.Дреболийка, но ти е приятно...

# 116
Ето Ви 2 вица и от мен:
Двама пияни вървят по улиците и си приказват:
- В навечерието сме на големи събития,драги!
- Какви събития?
-Жените ни са очаквали да се върнем снощи,а ние се прибрахме едва днес!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Говорят си 2 приятелки:
- Ходи ли на онзи фризьор,който ти препоръчах?
- Да.
- Каза ли му,че аз съм те посъветвала да отидеш при него?
- Да
- И какво ти каза?
- Поиска да платя предварително.

# 117
Ето ви още един от мен.
---------------------------------------
  Овчар взел за жена красива блондинка. Дошъл сезонът за паша на овцете и преди да тръгне овчарят дал на жена си следните наставления.
- Слушай скъпа, аз отивам на пасището. Понеже ти оставаш вкъщи искам да знаеш, че ако ми се прави секс, ще гръмна с пушката веднъж и те очаквам на пасището.
    Заминал овчарят да пасе овцете. Когато му се приискало секс, гръмвал с пушката един път и жена му пристигала.
    Един ден, обаче, като гръмнал тя не дошла. На следващия ден пак гръмнал - пак я няма. Това продължило един месец и овчарят се притеснил. Зарязал овцете и се прибрал в селото.     
    Отишъл си вкъщи - от жена му няма следа. Тръгнал да пита съседа:
- Съседе, да си виждал жена ми?
- Абе, да ти кажа тука си беше жената. Чат пат се чуваше по един изстрел и тя изчезваше за малко, ама после се прибираше. Обаче откакто почна ловния сезон, хич не съм я мяркал...

# 118
  • София

Сърби,младоженци непосредствено след сватбата.Мъжът казва:
     - Жена, я сакам да ти кажувам нешто.Сакам да знаеш,че кога играе Цървена звезда ме нема по три дана, кога пее Лепа Брена ме нема по един дан, кога пием с приятели ме нема по цела седмица...
     Жената казва на свой ред:
     - Мъжо,срце мое и я имам да ти кажувам нешто.Всеки дан в 10.30 ч. я се йебем Има те, нема те - я се йебем...

# 119
ooooh! ooooh! ooooh! Докато се добера до компютъра и докато ви изчета станало пак за

ДОБЪР ДЕН МОМИЧЕТА   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

Тайна ама тези от старият Интернет доставчик много гадни били бе Twisted Evil
не им ли подадохте една молбичка, че не искате вече при тях да сте ?  Naughty Naughty Naughty

Момичета виждам че пак сте се разгонили и се опитвате да замазвате положението със смешни мръсни вицове 
smile3501 smile3501 smile3501Поздравления получава ви се замазването .

А сега ще си се похиля на спокойствие

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

ЕЙ срещичката чакаме фото  smile3534 smile3506

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 13:23 от mi6y

Общи условия

Активация на акаунт