Много слънце , птички и цветя за всички БАБИ и деца. - 15

• 12 844
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ех, че хубаво сте си изкарали! Мен ме нямаше хем защото бях с малкия навън, хем защото ме беше срам,че нямам търговски вид.(не ставам за гледане) Embarassed Embarassed Embarassed

Тайничкееее , идеята е да се видим , нЕма на пазара за продан да ходим.  hahaha Неможе да сме еднакви всички , всеки с косурите си , ма сме си всякак готини. Hug Не ни харесва тоз , който няма вкус.  hahaha

# 181
  • София
  Жабче,добри са си децата- и щерки и зетюве и синове и снахи, ама най са добри внучетата..

# 182
Жапке,ща Ва чакам.
Айде, чао от мене днеска.Отивам  на семейна среща у комшиите на 1-вия етаж.Ша фрастна по 1 на  ракийка.Комшията си купил  чисто нова кола ,че ще чееерпииииии.
Ха-Наздравеееее. 1dating

# 183
  Жабче,добри са си децата- и щерки и зетюве и синове и снахи, ама най са добри внучетата..

Peace Peace Peace
Внучетата и бабките сме си по-по-най....  Joy

Светле , Фнимавай как ше ги обръщаш чашките.  hahaha
Да нЕма после - ПИЯНА ЖЕНА , ВЕСЕЛ КРЕВАТ.  Joy Joy Joy
А за гостуването , шЪ тЪ бие градушка от такива хали кат нас.  Joy Joy Joy

# 184
  • Пловдив
Светле удари и за нас по една .Защото тука повечето сме трезвенички та на теб ти даваме нашата дажба

# 185
О.К.момичета.Па и аз тооолкоз пия ам ----поне казвам наздраве. Grinning

# 186
  • Пловдив
Момичета това не е истина просто
Вчера в 23.26 е пусната темета и сме на 10стр.Срамота засрамете се  smile3534 smile3534 smile3533 smile3533 smile3532 smile3532 smile3532

# 187
  • София
Зиче и бабка жабка, нали огледало имам, аз самата като не съ аресвам, как да чакам друг да ме ареше? newsm78

# 188
  • Пловдив
Тайна ела се виж с моите очи и тогава ще говорим.

# 189
  • София
АБЕ НЕ  NaughtyТИ СИ СТОЯЛА .ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Ние блондитата си излизаме винаги Убавки това исках да кажа

smile3533

# 190
  • София
     Тайничке, не си слагай тъга на душата! Като ме видиш мен и ще ти олекне...Следващият път с тебе двете ще им вземеме акъла, само да съм здрава!

# 191
Зиче и бабка жабка, нали огледало имам, аз самата като не съ аресвам, как да чакам друг да ме ареше? newsm78

И аз не съм очарована от ствойта осанка, ма кво да направя. Вече си имам самочуствие и ич не ми пука , дебела , грозна , аз съм си.  Hug

# 192
  • Пловдив
Жабукрячеееее smile3534 smile3534 smile3534 smile3514

# 193
  • Пловдив
Аз пък ще ви кажа който не ни Аресва да не ни гледа .Ние сме си ние ТОВА Е. Hug Hug

# 194

Дъртото или младото. Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт