Много слънце , птички и цветя за всички БАБИ и деца. - 15

• 12 873
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Ти си Жабуранка а тя е Жабукряче.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 196
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ти си Жабуранка а тя е Жабукряче.  Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy JoyОтивам да слагам вечерята и по-после съм налиния.

# 197
  • София
Някой да е викал Магарето  Whistling

Девойки събота вечер е и аз ще излизам и отивам да се оправям. Утре заран мога да ви метна едно оче! Айде отивам да си слагам хамута и изчезвам....  Mr. Green

# 198
  • София
Радвам се, че сте изкарали добре. Аз също бях тръгнала за среща, но отидох на НДК малко по-рано. Проведох 1 разговор с дъщеря ми, които ми развали настроението. Реших да не идвам вкисната при вас.Поседях си тъжно на 1 пейка и се прибрах.  Толкова сте весели винаги. За какво да стоя като морков на масата и да преживявам. Но - другия път идвам/ако може де/. Какво да я правя Ани  - в 12 клас, а акъла и на 12 год. пубер.  Приятна вечер на всички.

# 199
  • Пловдив
Жабукряче приетно изкарване.И внимавай с хамута Де ще го сложиш.

Айша ама ти как може така да направиш бе душко.Да стигнеш до меда и да не го опиташ Hug Hug Hug Hug

# 200
  • София
Aisha231, к'во му намираш кусури на детето, моята е на 25, а се държи като че е  на 5 години.Както казва тя, щяла да си е вечния пубер.

# 201
  • София
   Айша момичето е в такава възраст,защо се вкисваш? Скоро ще се промени! А и ти ще свикнеш... ще приемаш по спокойно нещата.Аз съм минала по тоя път.Сега децата не са като нас едно време.

# 202
Айше,
Да те успокоя и аз.
Моята дъщеря май месец прави 21,но е като на обърнато -  12.
Главата й не увира,пали на четвърта,все не разбрана, й все нещо й е кисело.
Обичаме си я,но често ми вдига кръвното и като се развика затварям телефона и съм й казала,като се успокой тогава да се обади.

# 203
  • София
Ха кажете , че не е сладка тази муцунка...
    Край, до тука бях на компа....сина ми си дойде!

# 204
  • Кубрат/ Пишурка

Зиче, аз пък ще кажа който не ни харесва да ни прибере у тях,че да не ни гледат хората!
 Айша,нямам думи! Как можа заради тинейджърски капризи да изтървеш такова събиране!Аз ако съм на тебе направо ще се #2gunfire #2gunfire #2gunfire.кой ти каза,че на такава маса може да се стои "като морков" и да се преживява! Направо си загубила,да знаеш!Това да имаш възможност,дори да си там и да не отидеш....е! не го приемам!Глобена си  N-пъти!Едва ли не го чувствам като ...и аз не знам като какво! Моята /по-малка дъщеря/ пък е точно обратно: бърза да порастне,да бъде като кака си, да има дете като нея и кво - на 22 е с дъщеря на година.Ама то дете да гледа дете...обаче се справя!
По този повод Светле,тя е във Варна и като отида някога /чакам покана от зетя/ може и да се видим - няма само софиянци да си правят срещите,яяяяя!
 Бабо Яжке,много е сладко това  - все едно виждам моето внуче/ напълно може да го направи!/

# 205
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Янче , ми на 22 е щерката , ми моя милост на 17 год. с дете. Те на това се казва ДЕТЕ, ДЕТЕ ГЛЕДА.  Joy Joy Joy То  затова сега на 40 лазарника , внук имам. Hug

# 206
  • Пловдив

Бия с камбаната бия никоййййййййй. Де сте бряяяяя .
Само Янчето на линия.
ХХХХХАААААА И ЖАБЧЕ СЕ ПОЯВИЛА.Ти да не чу камбаната за сбор на дружината

# 207
 newsm44 Ей,много ви се радвам 4е ст си изкарали добре на сре6тата и фото си е  newsm10.Скоро 6те имам идване до София,трябва да спретнем една сре6ти4ка за по кафенце,4е да ви се нарадвам от близо  love001.

# 208
zi4e,4ух я аз камбаната и ей ме на тука съм  jumpuu

# 209
  • Пловдив
Габи и ти чак от морето чу камбаните налииии
И първа пушка на сбора .Браво на теб ще те похвалим пред строя.

Общи условия

Активация на акаунт