Бойна звезда "Галактика" - 4 последен сезон

• 11 343
  • 115
  •   1
Отговори
# 75
  • Разпиляна във въображението
Елън я показаха на Земята все пак. Тя каза, че ще се преродят и ще бъдат отново заедно Thinking

Според мен власта трябва да е у военните. Политиците се влияят много от собствените си интереси или от желанието да останат в историята.

На мен друго не ми се връзва. От самото начало на сериала историята беше следната - "Силоните бяха създадени от човека. Разбонтуваха се, еволюираха и .....". Сега какво излиза. 13 племена, 12 човешки и едно силонско са се разделили преди толкова много години. Как тогава нашите съвремени племена създават силоните отново Thinking

# 76
  • София
е, нали знаеш за терията, че историята се повтаря през определени периоди

а Елън беше преродена и мъжът и си я уби
сега пак ли ще се преражда
ако всичко е предначертано, няма логика тя да е петият
защото тогава се губи смисъла да са пет
или просто са запецнали сценаристите и затова така стана

и ми се изгуби нишката с детето на ъъъъъъъъ, еее как и забравих името начи
абе затриха някъде сюжетната линия на първото човешко/сайлонско дете
щяха да я отвличат, намесваше се във всякакви видения и после оп - нищо

# 77
Елън няма да се преражда. Не съм чува някъде да се споменава, че могат да възкръсват отново и отново. Според мен е станало само веднъж - след Земята.

# 78

и ми се изгуби нишката с детето на ъъъъъъъъ, еее как и забравих името начи
абе затриха някъде сюжетната линия на първото човешко/сайлонско дете
щяха да я отвличат, намесваше се във всякакви видения и после оп - нищо

Не са я затрили, оставили са я за по-нататък. Затова и в предишната серия стана ясно, че детето на Тирол не е от него. Хера трябваше да остане единственото дете хибрид.
Четох някъде интервю с Роналд Мур, в което казваше, че за тя винаги е играла съществена роля в сценария. Било е от съществено значение тя да остане изключителна, да се изтъкне нейната значимост. Вероятно за края, който ще е силно обвързан с нея. 

А Елън ще присъства в доста от оставащите епизоди, макар да не е ясно как. Ще видим. 

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 22:44 от CR

# 79
14 серия. Аз я дърпам в момента и нямам търпение да я гледам.

# 80
Аз я изтеглих сутринта, но не смея да я гледам. Попаднах на промото и серията обещава да е напрегната. Чакам субовете.

# 81
  • София
гледах
верно е напрегната
и за да не издавам ще кажа само, че накрая ме накараха даже малко да съчуствам на гадните

късметлийка съм, че никога е тегля букви, че като ви гледам как ги чакате
и си представям да имам серията и да не мога да я гледам
ужаст

# 82
Miriel, ако ти вършат работа английски субтитри можеш да си дръпнеш от http://www.podnapisi.net/battlestar-galactica-2004-subtitles-p389545
Аз не мога да изтрая да чакам бг субтитри и гледам с английските. Тази вечер ще гледам и аз и после ще коментитраме като я гледат всички.

# 83
  • София
Да се впиша при феновете на любимият ми сериал. Мъжът ми упорито се опитаваше 2 седмици да ми пробута филма и на третата се съгласих да му правя кмпания за 1-2 серии. А то като се запалих няколко дни не можжех да се отлепя от филма Blush Отдавна не бях се заплесвала толкова по филми. Свикнах да гледам по 15-20 епизода на ден и сега това чакане по седмица за епизод ми идва много нервозно. Добре, че попаднах (пак така случайно) на Старгейт: Атлантида, че има с какво да си уплатянвам денонощията  Mr. Green.

# 84
Еми Адама си е Адама. Хич не ми стана жал за Гейта. Страхотен епизод, Розлин се върна и май ще поеме командването Wink

# 85
Аз даже мисля, че Розлин  ако не беше изпаднала в онази криза, нямаше да се стигне то тези преврати. Иначе от епизода най - много ми стана жал за правителството - беше си доста жестоко. Забелязахте ли, докато бягаха кой носеше Хера - беше както във видението. Според мен от там можем да очакваме нещо интересно. Също така не разбрах какво видя Шефа в машинното отделение - май имаше нещо по обшивката на кораба  Thinking. Но ще чакаме следващия епизод, за да се разбере.

# 86
Също така не разбрах какво видя Шефа в машинното отделение - май имаше нещо по обшивката на кораба  Thinking. Но ще чакаме следващия епизод, за да се разбере.

Изглежда Галактика се разпада. Но, предполагам, ще издържи до финала.  Mr. Green

# 87
Сезон 4 епизод 15 - много хубава серия, почнаха да се изясняват неякои неща. Приятно гледане!   bouquet

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 19:05 от Ели_

# 88
Този епизод изясни почти всичко. Остава само въпросителната около Старбък и какво ще правят нашите хора в Космоса.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт