Бойна звезда "Галактика" - 4 последен сезон

• 11 327
  • 115
  •   1
Отговори
# 90
Сезон 4 епизод 17

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 13:13 от Ели_

# 91
  • tardis
Да се впиша при феновете на любимият ми сериал. Мъжът ми упорито се опитаваше 2 седмици да ми пробута филма и на третата се съгласих да му правя кмпания за 1-2 серии.
Абсолютно същото и тук, голяма агитация беше .... След всички Старгейтове този сериал ми се стори скучен в началото...
Но какво да правя - слушам, изпълнявам и гледам  Laughing
Пиша се и аз фен вече  Heart Eyes

# 92
Последната серия ми беше невероятно скучна, чак ми идеше да превъртя напред....

# 93
Последната серия ми беше невероятно скучна, чак ми идеше да превъртя напред....

Да и аз тъкмо я изгледах и си помислих същото - че тази серия са я запълнили само с глупости. Но като гледам от следващия път почва екшъна - последните три серии ще са навързани.

# 94
  • Атлантис, Галактика Пегас
пишете и мен в редовете на фенове.
Туко що изгледах 19 серия. Супер е. Края наближава.  Wink

# 95
  • Разпиляна във въображението
Гледах последния спешъл епизод. Зарек се оказа "Аполо" от първата версия на БСГ, а Старбък трябвало да се играе от мъж. Интересното е, че дадоха още един силон, който не знаем и е доста дърт. В един форум се изказа предположението, че Старбък е дъщеря на Даниел newsm78 - тринайстия силон, артестичния Thinking

# 96
Какви са тези "спешъл" епизоди?
Това предположение, че Кара е дъщеря на Даниел и аз го четох, но според мен все още много малко неща се знаят, за да може да се навърже всичко.
И серията от миналия петък ми беше доста скучна. Очаквах последните епизоди да са по наситени със събития.

# 97
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ами 18 и 19 са доста наситени.  Wink

# 98
Какви са тези "спешъл" епизоди?
Това предположение, че Кара е дъщеря на Даниел и аз го четох, но според мен все още много малко неща се знаят, за да може да се навърже всичко.
И серията от миналия петък ми беше доста скучна. Очаквах последните епизоди да са по наситени със събития.

Всъщност "последния" епизод е част от последния епизод. Финалът е дълъг три часа и затова е разделен на две - миналата седмица един час, а сега останалите два. Каналът, който го излъчва, ще повтори епизода преди да пусне последната част и така финала ще е "монтиран".

# 99
Мерси, не бях забелязала, че днес излизат последните две части. Мислех, че ще ни мъчат до другия петък. Ти изгледа ли ги?
Аз ще потърся торент сега. Ако не днес, утре сутринта ще го има и ще ги постна тук. Нямам търпение вече да разбера какво се случва накрая. В смисъл то е ясно, че ще спасят Хера, но ми е любопитно как обясняват цялата история - мелодията, Кара и т.н.

# 100
Не последните две части, а втората част на финала.

Не съм я изтеглила. Дори не мисля, че я дават още. Преди малко си мислих дали ще изчакам субтитрите или ще гледам без превод ooooh!

# 101
Аз сега гледах на официалния им сайт - тази вечер в 8 започва в Америка - значи за нас утре сутринта ще теглим. Аз не само сутритрите няма да изчакам, ами и ще прочета на сайта им преди да се е изтеглила серията Embarassed

# 102
Сезон 4 епизод 20 - последен.
Аз ще гледам днес следобед някъде - казвайте и вие като го изгледате да коментираме.
Приятно гледане на всички.

# 103
  • София
уф, свърши
хем ми хареса, хем беше малко все едно са се изчерпали в един момент и са си казали - абе я да го свършим по правилният начин поне
все пак беше добър сериал де
ще го помним с хубаво

# 104
След този сериал почва Caprica (2009)  http://en.wikipedia.org/wiki/Caprica_(TV_series)
От създателите на Батълстар, действието се развивало 50 години преди събитията в настоящия сериал. Никъде не видях инфо дали е почнал или кога ще започва.

Общи условия

Активация на акаунт