Къде мога да догледам Сезон 5 на Игри на Волята?

• 999
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте. Предварително се извинявам, ако не публикувам където или както трябва. Не съм ползвал сайта преди, само съм чел коментари в него. Ако не публикувам правилно, ще се радвам ако някой може да ми даде насока.

Въпроса ми си е същия като заглавието. Има ли къде да догледам Сезон 5 на Игри на Волята? Вече от няколко дена търся, но без успех. Днес най-сетне си помислих че съм намерил, но уви останах разочарован.

В Playtube са качени само до 71 епизод. В Nu6i няма нищо. Във Vbox вече епизодите са лични. А в Nova Play епизодите ми дават "404 Error" когато се опитам да ги отворя. Ако някой може да помогне, ще съм безкрайно благодарен!

И във връзка с епизодите като цяло, да не би от Нова да са затегнали мерките и да не позволяват епизодите да се качват вече? Защото забелязвам, че и за някои стари сезони също липсват епизодите. Например Сезон 2 или Сезон 4.

# 1
# 2

На първия линк ме препраща към началната страница. На втория няма, там търсих вече. Мъка.... T__T

# 3
Обаче има действаща тема за "Игри на волята" и е против правилата на форума да публикувате дублираща се тема. Ясно е, че някои хора го правят, заради точките от Лоялната програма, но всеки преди да публикува тема, първо трябва да провери дали вече има тема за същото нещо и да няма дублиране.
Тема "Игри на волята" е: https://www.bg-mamma.com/?topic=1720299
Напишете въпроса си там.

# 4
Обаче има действаща тема за "Игри на волята" и е против правилата на форума да публикувате дублираща се тема. Ясно е, че някои хора го правят, заради точките от Лоялната програма, но всеки преди да публикува тема, първо трябва да провери дали вече има тема за същото нещо и да няма дублиране.
Тема "Игри на волята" е: https://www.bg-mamma.com/?topic=1720299
Напишете въпроса си там.

Напълно разбирам. Извинявам се. Наистина не е за точки или нещо такова. Така че се извинявам. Но няма да има нужда да пиша в темата. За щастие най-сетне успях да намеря къде да догледам сезона. 👍

Общи условия

Активация на акаунт