КикиНики, браво, че си се навряла в стари дънки. За моите кг - вече съм 53 кг, свалила съм 2 кг след изписването - без усилия от моя страна, все пак кърмя. Остават ми още 10, за да съм както преди да забременея, но не ми се иска пък да отслабвам чак толкова. Сега всеки ми казва, че вече приличам на човек.
Дивна, как се прави този масаж на окото, защото на Али не й се оправят очичките. Секрет има когато плаче, а капките не й помагат.
Щях да питам нещо важно за мен, обаче забравих какво
, а наистина ми беше важно. Като се сетя пак ще пиша.Лека вечер!
П. П. Сетих се!!! Вие пиете ли прясно мляко? Някъде четох, че не трябва да се пие от кърмачки, защото образуват колики на бебетата, а пък другаде, че трябва да се пие, защото в него има калций. На мен много ми се пие, но от 2 дни съм го спряла.

. 9 месеца се мазах като луда, а сега покрай бебка започнах да пропускам и ето на веднага се появиха.

Като говорите за самочуствие - вчера ходихме тримата на пазар и си накупих нови дрешки, 9 месеца не си бях купувала почти нищо освен дрехи за бременни
. Доста добре се отразява на самочуствието да си подновиш гардероба 
Ние примерно си почерпихме всички и погача с баби, лели и т.н. не смятаме да правим.