АПРИЛ-ските купони на нашите бонбони II

• 22 417
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
  • Добрич
Ох, сега видях, че има пак доста болни дечица Sad. Тая година много гадни бяха тия вируси #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Пожелавам на всички болнички дечица и мами скорошно оздравяване :peace:

# 31
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМА БЮТИ И ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН  НА ДАВИД!
НЕКА БЪДЕ ЗДРАВО И ЛЪЧЕЗАРНО ДЕТЕ И ДА РАДВА БЛИЗКИТЕ СИ.  bouquet

Честити рожденни дни и на отминалите ни рожденници с пожелания за много весело и незебравимо детство.
Ние трета седмица вече сме без Юли и ми е много криво, ама като знам, че е за негово добро.В петък, здраве и живот, отиваме да си го приберем FlutterПлановете ни за РД са  на 27.04 кръщене + РД с роднини и познати в Т-ще и заведение за почерпка.На 28.04. сутринта пътуваме насам и парти в клубче с приятелита на Юл.На 29.04 торта в яслата и така.....3 дни яли, пили и се веселили.Само дано ми е здравичък, че отсега ми е свито сърчицето като се върне на ясла как ще се пребори със сополивите и кашлящи насреща му деца Twisted Evil.Ама сега не съм в позиция да се карам с лелките, че ги измолих да ми го водят на ясла, за да не ни иключат заради поредното двумесечно отсъствие Sad.
Та това е от нас накратко.
Весели празници на всички скорошни рожденници Heart Eyes.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 08:30 от ~ВАНЯ~

# 32
  • София
Бютич,
Честит Празник!
Да ти е живо, здраво и щастливо детето!
Много да те радва и забавлява!

Аз пак казвам "Добро утро" от висините т.е. на метла съм  Mr. Green Танче, помагай  Mr. Green т.е. дай да пратиме и Ст на целоседмична работа, няма ли едно местенце за него бееееее  Mr. Green

Мисче, хубаво си решила за тортата чак заразно ми действаш, затова кажи тук или на лични каква торта ще правиш, на вид въобще няма да и се опитам да прилича на твоите произведения, но поне на вкус да я докарам. План-мечта - пращам Ст нейде из немско, френско или там нейде, а ние с теб във Варна сладкаросваме  Sunglasses Mr. Green

# 33

НА ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ ИНЕС И НИКИ, КАКТО И НА ДНЕШНИЯ РОЖДЕННИК ДАВИД!
ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИЦИ НА ХАЛАПЕЛА, КРАСИ И БЮТИ!
БЪДЕТЕ БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВИ И ГОРДИ МАМИ!

Набързо по темите:

Ванче, в един ден ще ги кръщаваме!  Party Само здрави да сме! Praynig

Страхотни снимки! Peace

У-ще - също съм от 6-годишните ученици, но децата ми ще тръгнат на 7, ако ми оставят правото на избор.  Close Наскоро чух аргумент, че назапад и в Америка тръгвали по-рано, но първите години там всичко било под формата на игра, а при нас се преподавало "академично" от първи клас.

Гърне - да, Априлска мама, в началото точно и насила се слага, т.е. съм слагала, на гърне, но говоря за 7-10 месец - нямам опит с късно слагане на гърне.

Стояне у дома - не повече от необходимото.  Naughty Не си спомням за 15 г. ли беше въпросът - но това направо си означава, да си бъдеш домакиня, освен ако имаш възможност, да се развиваш професионално чрез нет, напр. Thinking

Лека седмица!  bouquet

# 34
  • Sofia
Чести Рожден Дена на Давид! Да е здрав и много да радва мама и тати, а те много да го слушкат!
Ето нещо за мама Бюти да прочете!
7 април
Ако радостта ви споходи днес, ще отгледате с лекота бебето си, спазва ли кърмачката строг режим (без цигари, алкохол, стимуланти или транквиланти) и грижи ли се за спокойствието и доброто си настроение. Не се усмихвайте на последното уточнение – сами ще се убедите, че малкото чаровно създание сякаш разполага с допълнителни перцепции и реагира удивително точно тъкмо на вътрешното състояние на майката – нервна и неспокойна ли е тя, то неудържимо плаче, а радва ли се на доброто си разположение, то спи или си играе кротко. С всеки изминал ден детето ви ще става все по-красиво, а стъпи ли на земята, ще ви „зашемети” с творческата си сила и с невероятните си дарби: ще пее, ще танцува, ще рисува, ще съчинява и разказва фантастични истории, ще свири, ще рецитира и... ще чака аплодисментите ви. Сякаш в дома ви се е „настанила” трайно една светла сила, за да ви накара да изживеете отново най-красивите си мечти. Този път в името на изграждането на това божествено създание. И все пак ще се наложи да се съобразите с особеностите му: със специализираните му интереси и с нуждата да расте в среда, подчинена на взаимното уважение и съгласието. Така ще преодолее скритата си нервност и  срамежливост.

# 35
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАВИД!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ НИКИ И ИНЕС!

По темите:
За започване от 6г съм, защото нашите деца ще бъдат на 6 и половина, а другата година на 7 и половина и ми се струва късно.
С гърнето сме като повечето от вас доникъде, и днес правих опит да го сложа, но не иска и това е. И аз се надявам, че няма останали с памперс деца.

Страхотни снимки и най-вече дечица!

# 36
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАВИД!
ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!
ДА СЛУШКА МАМА И ТАТИ И ДА ГИ РАДВА МНОГО!

БЮТИЧ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ВЕСЕЛ ДЕН ОТ СЪРЦЕ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

Привет!
Почерпете се за здравето на моите родители

Аз едвам гледам, Али се е събудил 3 часа и до 6 сутринта се кокори и не спа, не плака, просто не спа, нито цици, нито нищо не признаваше, в 6 заспа за час...а аз си легнах в 1....едвам гледам, не знам как ще изкарам днес....  Tired Tired

# 37
  • София
Честит рожден ден на Давид!
Да е здраво и жизнерадостно хлапе!
Прекрасен празник, Бюти!

При нас пак продължават болните одисеи. Мойта е ясна, от началото на март само няколко дни съм била почти добре и имунитета ми е толкова сринат, че само някой да кихне на по-малко от 5 метра от мен и съм готова. Лошото е, че тоя път и малкия се разболя и от събота вечерта до тази сутрин Т му е била все м/у 39 и 400, за пръв път вдига висока температура и много трудно го понесох; Къпането с хладка вода не помагаше въобще, само дето му докарахме ненавист към банята и сега не иска да припари там. Единственото, което сваляше Т за по-дълго бяха капки Хексалгин. Лекарката каза, че има бум на този грип и се разпростраанявал страшно бързо. Много пазете дечицата, защото е изключително гадно.

# 38
Честит втори рожден ден на Давид!
Със здраве и усмивка да расте и да лудее, да радва мама и тати и да е винаги щастлив  Hug

Бюти, честит празник   bouquet
С много положителни емоции да е свързан всеки ден с порастналото ти момче и приятно изкарване на празника!

# 39
  • София
Смини   bouquet Мерси за почерпката! Да са ти все такава щастливи заедно!

Рени - ти ми изправи косата! К`в грип, к`ви 5 лв?! Как е Валката сега, свали ли Т? През колко време и по колко капки течен аналгин му даваш? Чета книгата на Мермерски, стигнала съм до чесъна, та кажи как си със стомаха, за да ти пиша нещо за подкрепяне на имун. с-ма. Айд` отивам да четя и после ще ръся акъли.

# 40
  • София
Привет!

Вижте какво получих по скайпа - приели са българския език да не езадължителен за изучаване в у-ще! Незнам вече какво да мисля за тази страна!!!

http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html

Честит празник на днешния рожденик!

# 41
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАВИД!!! bdbaloni
Бюти, Честит празник!
  bouquet

Аз също съм много доволна от Sleep+play на Памперс. Особено от цената им. Повече от другите няма да купувам.
Соня понякога си казва, че й се пишка, но в повечето случаи си действа в гащите.

Имаме лек напредък с биберона - през деня не смуче въобще. Но за спането нощем й го давам и сутрин като стане си го оставя до възглавницата. Като посвикне по цял ден в яслата без биба ще го махнем и вечерта.

Ренка, мъжа ми като тебе от 1 месец все е болен. То не беше гърли, кашкица и т.н. Само му се карам, че ще ни зарази.

Смини, да са ти живи и здрави!

# 42
Относно бълг. език - имаше дебат в събота по БТВ при Светла Петрова, м/у майка Теодора, представител на инициативен комитет против промяната от БГ-Мама, и проф. по бълг. език, а се включи и Божидар Димитров.
Въпросът е по-скоро принципен - имало декларативна норма, задължаваща изучаването на бълг.език, която според проф. нямала практическо действие, т.е. и ако се премахнела, пак ще си се изучава, т.к. според Конституцията официалният ни език е бълг. А и може ли да се следи, кой и как си изпълнява задължението, да изучава бълг.език. Димитров по Соломоновски се произнесе - тогава пък да си остане нормата, щом така или иначе не си действа, за да няма излишни дебати.
СПОКО!
Laughing

# 43
  • София
И аз си мисля, че махне ли се въпросния член ще могат да си правят, каквото си искат!

Ще пробвам и аз тия памперси, за които говорите на Памперс - колко излиза бройката?! Те са пуснали и такива кърпички, които си купих - явно са решили да подбиват пазара на евтините памрерси или да обхванат и друг сегмент от потребители!

# 44
  • София
Данче, ми по-добре е Вальока, от сутринта Т му е м/у 37-380, което вече за нищо не го броя. По 10 капки давам от Хексалгина, но само като вдигне над 39,5, при по-ниска действам с Калпол, пробвах и Нурофен, ама него го повръща.
Казвай, казвай за имунитета, Данич! Ако трябва и чесън ще плющя, само да има някакво подобрение.

Това за бълг. език ми се струва поредния "шум за нищо" Само не мога да разбера кой има полза от такива действия и как въобще е възможно да се популяризират такива малоумни предложения.

А тези памперси Sleep&Play не са ли много тънки, дали ще стават за по-големи пикльовци, че малкия пие страшно много течности и ако е с по-тънки памперси подгизва целия.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 12:16 от Renkata

Общи условия

Активация на акаунт