E-bay тема 5

• 34 949
  • 923
  •   1
Отговори
# 600
Мерси за успокоението  bouquet
Аз колетите си ги получавам от пощата,а не от митница.Ако са над 2кг. тогава ли е от митница(като на Редута)?

# 601
  • в баира
Мерси за успокоението  bouquet
Аз колетите си ги получавам от пощата,а не от митница.Ако са над 2кг. тогава ли е от митница(като на Редута)?
И аз от пощата ги взимам и винаги ми искат 1 лв за преопаковане, защото в митницата са ми ги отваряли и опаковали наново.

# 602
Мацка,няма значение колко струват тук,ако във фактурата пише 40долара е ОК
Аз днес получих сд за последен модел Хонда,оригинално,ново,тук струва над 500лв,но нищо не съм платила,споко
Пък и казах,че  е втора ръка
я го  покажи  Praynig

# 603
  • На черешата

[/quote]
И аз от пощата ги взимам и винаги ми искат 1 лв за преопаковане, защото в митницата са ми ги отваряли и опаковали наново.
[/quote]

Никога досега не са ми искали пари за нищо,когато си вземам пакет от пощата. Rolling Eyes

# 604
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260229396723,
днес получих тези,но са ни много големи ще ги продавам,някой ако се интересува да каже.В понеделник в продавалника.

# 605
  • на пистата
днес получих тези,но са ни много големи ще ги продавам,някой ако се интересува да каже.В понеделник в продавалника.
на кой номер отговарят,че това нищо не ми говори newsm78

# 606
на кой номер отговарят,че това нищо не ми говори newsm78
е то си пише -№23  bouquet

# 607
Връщам се от митница, бързо минах.
Според мен беше спряна заради това   Tired
И аз бях на митницата преди 3часа,получих подобен на твоя колет(на външен вид),трябваше да присъствам на отварянето му,погледнаха го и това беше. 50$беше отбелязаната цена и 37$ транспорт
А приорити ли беше  newsm78
Опитвам се да им схвана оставянето в митница  Rolling Eyes

# 608
Момичета дайте съвет Praynig
На 24 март платих на един продавач 2 търга *комбиниран шипинг* ,и до сега не съм получила нещата.В сряда го питах дали е пратил нещата,но огговор не получавам.Да пускам ли диспут или да изчакам още малко?

# 609
  • На черешата
Момичета дайте съвет Praynig
На 24 март платих на един продавач 2 търга *комбиниран шипинг* ,и до сега не съм получила нещата.В сряда го питах дали е пратил нещата,но огговор не получавам.Да пускам ли диспут или да изчакам още малко?

Раничко е май,въпреки че според мен трябваше да си получиш нещата досега.

# 610
  • София
Mомичета, предупреждавам ще се боря за тоз сладурски сукман, да не стане грешка  Mr. Green

# 611
Момичета харесала съм едни маратонки. Попитх на 2 пъти продавача дали ще ми ги прати до Бя  , но отговор нямам ... Какво би станало ако ги спечеля , без да знам колко ще ми е доставката. Спекулират ли така и например да ми иска 20 паунда за доставката ?

Mомичета, предупреждавам ще се боря за тоз сладурски сукман, да не стане грешка  Mr. Green

стискаме палци  Peace уникален е

# 612
  • На черешата
Момичета харесала съм едни маратонки. Попитх на 2 пъти продавача дали ще ми ги прати до Бя  , но отговор нямам ... Какво би станало ако ги спечеля , без да знам колко ще ми е доставката. Спекулират ли така и например да ми иска 20 паунда за доставакат ?

Като нищо ще ти ги поиска. Mr. Green

# 613
Да трябваше да са пристигнали,идват за около 10-15 дни.
След колко време е нормално да се пусне диспут?

# 614
Момичета харесала съм едни маратонки. Попитх на 2 пъти продавача дали ще ми ги прати до Бя  , но отговор нямам ... Какво би станало ако ги спечеля , без да знам колко ще ми е доставката. Спекулират ли така и например да ми иска 20 паунда за доставакат ?

Като нищо ще ти ги поиска. Mr. Green

Хи хи така си и помислих . #Cussing out Е после като нищо ще си изтрия залога  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт