E-bay тема 5

• 35 016
  • 923
  •   1
Отговори
# 690
  • sofia
някой скоро плащал ли е голяма сума?
Колко голяма? 200$ около 5ти

# 691
Миналата седмица платих 1121 долара, но на 3 вноски - имаше някакъв проблем с картата и ги разделихме. Едното плащане мина в единия ден, а другите 2 на другия ден през няколко часа.

# 692
  • Русе
Миналата седмица платих 1121 долара, но на 3 вноски - имаше някакъв проблем с картата и ги разделихме. Едното плащане мина в единия ден, а другите 2 на другия ден през няколко часа.

Аз и така не успях.Трябваше да платя количка,която струваше 130 GBP.Опитвах три дни,помолих англичанина да ми прати  отделни фактури за 30,30,30 и 40 паунда.Но и тези малки суми не можах да платя.Продавачът ме изчака 10 дни и отвори диспут.Писа ми,че прави това заради таксите.По взаимно съгласие го затворихме,аз даже му оставих пол.оценка. Laughing

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 19:52 от maiche

# 693
И аз с молба за помощ към по-опитните.Остават 2 дни до изтичане на аукциона ,има само 1 bid.Та,да залагам ли снайпер,или да изненадам конкурента по-късно.Ако спечеля ,цената заложена на снайпера ли плащам  newsm78 Благадаря ви

# 694
Ти можеш и 10 дни по-рано да заложиш снайп, това няма никакво значение. Снайпът ще наддаде вместо теб 5 секунди преди края на търга или толкова секунди, колкото си му указала. Снайпът ще наддаде с най-малката възможна стъпка, т.е ако цената е 5 лири и се наддава през 0.50 лири, снайпът ще сложи 5.50 лири. И ще го прави по същия начин до достигане на максималната цена, която си му указала, но само в случай, че и някой друг залага в същия момент. Ако няма конкурент - печелиш на тази цена, а не на най-високата, която си заложила в снайпа. Освен това, конкурентът ти няма как да разбере, че ти си заложила снайп. Може да види само автоматичните бидове.

# 695
  • Варна
Момичета, на колко секунди настройвате снайпера. Искам да пробвам за едно нещо дето му се чудя цял ден. Остават още 10-на минути, помагайте, моля.

# 696
Събота и неделя на 7-8.
През седмицата на 5.
Успех!

# 697
  • София
Момичета, на колко секунди настройвате снайпера. Искам да пробвам за едно нещо дето му се чудя цял ден. Остават още 10-на минути, помагайте, моля.

Aз винаги на 1-2... само веднъж пропусна и то беше през седмицата  newsm78

# 698
Алекс 1 ,благодаря за изчерпателния отговор Hug

# 699
ПРивет! Mr. Green Спечелих детски фотоапарат от американския EBAY, и се чудя с first class USPS много бавно ли идват нещата, за какво време горе-долу, че не казват  Wink Че с priority e двойно като цена, пък не си заслужава  в случая. Дайте съвет, моля  Praynig

# 700
Момичета може ли да помогнем на едно аверче с проблем, преди време е спечелил на търг калник за 1 евро, писал е писмо кога ще отиде да го вземе, но се забавил с 2-3 дена, и продавача пуска диспут, въпреки това аверчето отива, и продавача го отпратил и му казал, че ако иска калника трябва да плати пощенските разходи и ще му го даде. Продавача е германец, и според моето аверче са се разбрали да си гласуват позитивно. Аверчето е гласувало, но диспута стои отворен. Та иска сега да му пише да го затвори, как може това да звучи на немски?  newsm78

И още нещо, преди малко платих на Редут, сега искам да платя на Ebay ама не се получава, възможно ли е заради Редутското плащане да се получава така?

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 20:49 от mamahrisi

# 701
  • Варна
Благодаря ви момичета.  bouquet
Аз накрая се отказах и си наддадох сама.
Ами нали съм от старата школа око да види, ръка да пипне. Спечелих де.

Друг път, като не съм чак толкова навита ще се пробвам със снайпер. Embarassed

# 702
....Друг път, като не съм чак толкова навита ще се пробвам със снайпер. Embarassed
Според мен по скоро обратното трябва да се каже--> Друг път ако съм много навита ще се пробвам със снайпер  newsm62

# 703
И какво е това, че не мога да зацепя.

# 704
  • Варна
Това е хартия за Scrapbooking. 30х30 см около 200 листа.

Общи условия

Активация на акаунт