Деца с муковисцидоза! Родители, подкрепете се! - тема 2

• 27 146
  • 343
  •   1
Отговори
# 270
Софи, радвам се, че се регистрира!   newsm10

Значи ви предстои рожден ден. Супер! На колко е другото ти детенце.
да на 24 юли Дани,а на 30 юли Еми тя ще навърши10години

Здравей Софи, поздрави и от мен за бъдещите ти рожденници. Много любов и здраве им желая. Ще го получат, а на теб сила и кураж  Wink

# 271
Благодаря ти Violka
Видях творенията ти много са красиви дъщерями много ги хареса, тя също много обича да рисува. Flowers Rose

# 272
Софи здравей! Супер! Значи са зодия лъв, така ли?
Саша на 07.08. ще направи 12 години.
Да са ни живи и здрави децата!

# 273
Да са ни живи и здрави
Да и двечките и аз сме зодия лъв

# 274
Здравейте!Пак притеснения,пак температура.....Вчера през деня нищо му нямаше,а вечерта вече - 38.3.....Сърцето ми се свива,като знам какво преживяхме миналата година по това време.Дано да се оправи бързо.....чак не ми се мисли.... cry Желая здраве на всички,дано не изпитвате моите чувства!!!

# 275
Деси, дано Коко бързо оздравее!  newsm17 И отново да сте радостни и щастливи. 1swing dancing

# 276
Деси ,какво казаха доктоорите-има ли хрипове,зачервено ли му е гърлото.Какво пие Коко?
  Не се тревожи той е силно момче ще се оправи! newsm10

# 277
Деси, стискам палци бързо да оздравее Коко  Peace
Ще се моля  Praynig

# 278
Изписаха ни Цефзил и Нурофен.Лекарката каза, че Коко е с ангина. Все още има над 38 градуса.Няма хрипове, но няма и апетит. Поне поема течности!Дано се оправи бързо! Praynig Иначе е порастнал с 2 см. за 1 месец!

# 279
Ангината е "гадно животно" ,особенно лятото! Хубаво е да му се пусне система да се уводни,че е опасна Т. през лятото ,да не се обезводни. Цефзила е добър антибиотик ,то напоследък май само него изписват през устата(ама ,това е друга тема). Кураж миличка ...

# 280
О ,забравих да благодяря на тези ,които възнамеряват да съдят УС на АМ!
ДЕРЗАЙТЕ!
Лично аз никога не съм делила пациентите на големи и малки ,за мен всички имат право на лечение и живот.
Говорих днес с Ръсина,каза ми че документите за Тоби са подписани от министъра.Да има забавяне публикуването в държавен вестник,до края на другата седмица ще излезе.Изчаквали са наредбата да се отвори наведнъж и за други лекарства,за други заболявания.
Най -лошото което се е чуло в министерството обаче е че Тоби не добър медикамент и че ние го превъзнасяме,
Лошо е една шепа хора да излизат извън себе си за да постигнат нещо добро за всички ,а други ,които нямат ама ни най-малка полза от това да им подливат вода.
 А и другото- Лекарска комисия определяше как да се разпределят дозите на починалите дечица и във Варна и в София,това че във Варна са дали дозата на едно дете ,а в София са приценили да го раздадат на 12 възрастни пациента - това е веднъж решение на независимата лекарска комисия и втори път волята най-вече на дарителите ,те са подпили документацията!
Много ни се иска да изкараме някого виновен ,ама ...
Не се ли сещате ,че ако постигнем нещо ще е за всички  . Преглътнете Егото си има и по-важни неща в живота от това да се "самообичаш"!

# 281
Деси, как е Коко? Разкажи повече,  как върви лечението?  Пооправя ли се?
 Успех - newsm10    Целувки!!!

# 282
здравеите на всички аз се завърнах как се всички какво става с вас има ли нещо ново

# 283
Здрасти, Лоша! Mr. Green Добре дошла при нас. Как е караш?

# 284
Диде ,от къде се завръщаш ,да не си била и ти в чужбина?
Как са момчетата?

Общи условия

Активация на акаунт