Великден наближава, БУРГАС с яйца се запасява - 52

• 13 488
  • 287
  •   1
Отговори
# 195

До подлеза става въпрос?  newsm78 

Тц, явно бъркам блока.

# 196
утре сигурно ще идвам в големия град -сИренО това се отнася за теб а и за всички дето ходят по разходки.
Ми хАдИ де,от кога тЪ чакЪм шЪ знайш. Hug
Ха сега добра ви вечер,оф то вече друг ден!Аз днес бях на работа,верно по офисите е студено!
Но утре съм първа за разходката,Мамо21 като си свършиш работата със зъбарчетата да свиркаш чУЙш ли мА??? Hug

# 197
       Вери  Hug вие в Монреал ли сте? Запознахте ли се с много българи?
В Монреал сме, да. А българи колкото щеш. В началото в блока бяхаме само 4 семейства с нас и си казах кеф. Никога не ни е било за цел да живеем в квартал концентриран с българи, за жалост. Имам горчив опит с нашенци в чужбина. Е, да ама ела сега да видиш, вече сме 16 семейства. Скоро ще се наложи аз да се изнасям. Добре, че вратата се затваря хубаво от вътрешната страна. Измежду семействата има и много готини хора, да ти е драго да общуваш с тях. Но има и такива дето се чудя как изобщо са ги пуснали на интервюто. Отделно според мен трябва да се въведе и психо тест на медицинските.

# 198
  • Бургас
Добро утро!!!Успешен и наситен с позитивни изживявания ден!!!Да си ни здрави дечицата или да си възстановят бързо болничките че времето е вече прекрасно за игри навън!!!

# 199
  • Бургас
дано поне млякото изпие, че е на фотосинтеза милото
Ками не се притеснявай и Ивчо така я караше на фотосинтеза, беше станал перушинка, но сега вече ми натежа в ръцете, чак и баща му се оплаква  hahaha Добре че сучеше милото.

Рени, споко бе душата, не сме проходили още ама е много близо деня Х ми се струва. Стои сам прав дЗвера и то доста стабилно, остава да се престраши да прекрачи ама му е лесно да пълзи (то кво ли му тежи я, 7 кила напикан  ooooh!) като линейка е на четири крака, мята дупето няма стигане и първа кипра на телевизора отгоре или на фурната набиранки.  Joy

Ауууууу кърлежииииииии, гадост  ooooh!

# 200
Добрутро мутри! Simple Smile

Абе, какви са тия облаци?

# 201
Честит рожден ден на Иво на Маги!
Много да е здрав малкия юнак,да радва мама и тати и да е все така усмихнат и чаровен!

# 202
# 203

Вери и моята приятелка ми е казвала същите неща, молеше се да няма много българи около тях, значи вярно било  Rolling Eyes

и ние си имаме една комшийка, дето събира всички котки пред 21 блок, но в Изгрев  Mr. Green

Оооо за "нашите" котки не ми се говори, защото мога цял роман да изпиша  #Cussing out Миналия ден се карах пак с тая, след като им метна една шепа сурова риба през прозореца и рибата падна в краката на сина ми  #2gunfire

# 204
  • у дома
Ах не и Ивето, благодарско  Hug

# 205
Благодаря! Hug Hug HugЕто малка почерпка!

# 206
  • Burgas, Bulgaria
Мила Маги да ти е живо е здраво момченцето .Щастливо детсво му желая и да е най-усмихнатото дете.

# 207
  • Бургас
Здравейте, бургаски мами newsm51!!! Не съм участвала до сега в темите ви  Embarassed и може би не е много честно да ви моля за помощ,  Tired но все пак ще го направя:  Twisted Evil Предполагам, че много от вас вече са направили кръщене на дечицата си и ви моля  Praynigако можете да ми дадете някакви координати на църкви или манастири в Бургаска област, от които сте останали доволни, евентуално да мога да си направя някакво проучване и най-накрая да ни кръстят мен и малката!!! ooooh! Ако не за друго - поне за здраве!!! Много ще бъда благодарна на всеки отзовал се!!!  bouquet

# 208
  • Бургас
Кръщенето на голямата го правихме в църквата "Иван Рилски" и сме доволни от ритуала и от всичко като цяло. Аз съм кръстена в същата църква, там се венчахме, така че не сме мислили за друга църква. Зависи обаче от това как искате да организирате кръщенето, ако ще имате повече гости, е по-удобно в града, ако искате в манастир, може само с кръстниците да го направите.

Момичета, помагайте. Трябва ми аксесоар-бижу за официален тоалет. Направо не се сещам къде има подобни магазини. Това питане май е за "Къде в Бс", ще питам и там.

# 209
И на мен ми трябва помощ. Praynig В събота съм на кръщене на едногодишно бебе. Всъщност на кръщене и на рожден ден. Откъде мога да купя някакви сладурски детски дрешки. В друга тема ми казаха за магазин "unique", но никой не ми написа къде се намира. Sad

Общи условия

Активация на акаунт