Великден наближава, БУРГАС с яйца се запасява - 52

• 13 486
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
 Добро утро Simple Smile  оле вие сън не спите  Rolling Eyes  мен малката току що ме събуди със страхотен шут в бъбреците  ooooh! ...
wish за водката компания не мой да ти правя, но за по биричка на капани - с удоволствие

кой , кога свари да приключи с пролетното почистване , може се пренасочи към къщи ??? Мен тепърва , ме очаква ремонт , че юни наближава - не остана  Hug

# 91
  • Бургас
запис

# 92
Добро утро и от мен. Simple Smile

# 93
  • Бургас
запис

# 94
Много бързо ги изписвате тез' теми бе момичета! Не мога да сваря да ги изчета!  Wink
Гледам и среща се заформя, ама аз пак в последния момент ще разбера дали ще мога да дойда!

И пак изтървах споровете....Няма да изказвам мнение сега, че ще стане "след дъжд, качулка..."

# 95
  • Бургас
Докато сваря да се запиша и аз, то станало обед.
Wish, толкоз домакински неща до 10 часа, браво на теб. smile3508

За Хавай говорите, сори ама и аз съм от въздържателките. Но за кафенце, става. Ама някой друг път, че съм закотвена вкъщи с кашлящи деца.  Weary  Айде временцето да се оправя, да сме здрави и да хукнем по разходки и кафененца. /днес съм нещо умалително настроена/ Mr. Green

# 96
Бон апети на тези, които хапват. Аз се мъча тук с един сандвич. Simple Smile

# 97

И пак изтървах споровете....Няма да изказвам мнение сега, че ще стане "след дъжд, качулка..."

Само кажи и пак пускам мухата! Simple Smile
Трети ден се вихрят заради мен! Simple Smile

Спор и се приискало...
По 280 теми мога да те провокирам, че да поспорим!

# 98
Ау мн сте бързи. Не мога да смогна да ви прочета.

# 99
........ айде почвам да се оплаквам - който иска може да ме прескочи

След ежедневната сутришна лудница, царяща около мен, днес отидох на в работа в обичайното време 9 без 5, без 10.
Пускам си кафето, и си подготвям цигарката, че време е денят за започва - и оп - търсят ме от яслата  Sad
Малката с 37.5.... Мятам кафета, гася компютри, въртя 5 телефона, предавам на колегите набързо квото има и се качвам на такси.....
Какъв шофьор ми се пада- на възраста на дядо ми - миризливо ужасссс, ама докато влязах - пак ми звънят от яслата.......
За няма и 20 мин - 38.6  Shocked викам в таксито съм идвамммм. Да ама с автобус да бях тръгнала или пеша сигурно по-бързо щях да пристигна... Нямам думи да опиша шофирането, кьоренето и рефлексите му  #Cussing out
Взех си детето - ужас  Sad  не съм я виждала досега такава... Оттам при лекарката, прегледа я и докато си пишеше жената рецептата и на мен да ми оправат болничния, Юлето заспа седнала в мен... Гушкам я аз и тръгвам със спящо 12кг дете, чанта, раница и торба с цялото съдържание на гардеробчето й. Пристига ми таксито, заявено по телефона след доста време, избеснях - аз вън права със детето и багажа. Някакъв бръснат тюфлек не се помръдна дори и отвътре врата не ми задържи  #2gunfire . Едвам съм влязла   #Cussing out Колата му иначе чиста и окичена като циганските лади, светлинки туй онуй, той е*аси самочувстието - млад мъж, е как не му дойде на акъла поне като слизах да помогне - седи и чака и сеир гледа
Пререва ми се... Едвам съм се прибрала... Как може да има такива хора, не знам. На един шофьор поне да бях случила  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Бива ли такова нещо, че и за фирма работят - как ги избират в Стил Такси незнам, ама едва ли ще им звънна скоро пак  #Cussing out  
А малката така и не събуди, сложих я в кошарата и още спи  Cry  

# 100
  • Burgas, Bulgaria
оле милата много гадно-а какво и е на детенце

# 101
  • тъгата в мен
Ками,следи за температурата!!!!!Не я завивай много !

# 102
  • у нас
Ками, много неприятно, дано да се оправите бързо. А този глупав шофьор сигурно няма детенце, че затова не знае как да се отнася в такива случаи. Изобщо да не дойде да ти помогне #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Сега аз на свой ред да се оплача, в реда на мисли на Амелия, за Стил такси. Преди малко на светофара на Калоян и Сливница, светофара светва зелено за пешеходци. Обаче аз виждам едно засилено такси и викам ще изчакам, да не взема да мина, та да ни се качи отгоре. Аз съм с малкия. И аз му правя знак, къде отива, като вече 5-6 секунди светофара свети зелено за нас. Такива спирачки се набиха,че отзад щяха да се ударят две коли. Абе, тези хора слепи ли са #2gunfire Нали виждат, че за тях е червено. И с цялата си наглост таксиметровия шофьор сваля прозореца и почва да ми държи тон. Оле, така се ядосах, че може и в М.Рудник да са ме чули. Запомних му номера, видях, че колата е на Стил такси. Не стига, че виновен, а ми и нагъл.  #Cussing out #2gunfire Е, както винаги имаше сеирджии, ама то си е българска работа, никой да не обади. Не че ми трябва, де.

# 103
То няма никаква култура, камо ли на шофиране или паркиране...
Ако ви кажа, че всеки ден едва ли не с бой си влизам вкъщи - то не са магазинчета с турски парцали да зареждат или някой решил да пие кафе с колата в бара изобщо. А до сега само един човек ми е помогнал - в смисъл да здържи вратата за да вляза с количката. Е**ти темерутите!

# 104
 Аз пък да се похваля, че днес моите лъвчета си идват.Вече ми домъчня за тях, утре съм решила да им посветя целия ден, ще ги водя насам натам, ако има желаещи за компания, моля! Laughing
 Снощи сънувах лоши сънища, а днес намерих в чантата си забравена сума пари и то такава, която не подлежи на забравяне ама на, как се случило. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт