При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 33 991
  • 809
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета. Да се запиша и в тази тема Simple Smile Simple Smile Тъй като много искам да отслабна с 6-7 кг. (след спонтанен аборт съм) и реших да спра да ям след 18 ч. Речено сторено - от 17 март не ям вечер - резултата е 1 кг. отгоре !!!!!!!!!!!!!!! Направо се видях в чудо, разочаровах се от себе си и от всичко, направо се депресирах, имам само два панталона които ми стават от около 30 налични ....... Вчера моя приятелка ми беше на гости и докато се разхождахме в СкайСити тя си купи книгата на Дюкан. Заинтригувах се......купих я и аз........сега ви чета и не мога да повярвам....... Имам само един въпрос????? аз съм вегетарианка но ям риба, мислите ли че би била успешна тази диета само на риба + всичко друго? Много ви благодаря предварително за вниманието и дано се похваля и аз след 2 седмици. Simple Smile

# 631
  • София/Осло
valeto, привет...с риба най-много се сваля, поне това е моя опит  Peace

# 632
Привет и от мен Hug
Днес няма да се отчитам Mr. GreenЩото не съм се мерила.  smile3521
Добре дошли на всички новички дюканки Hug
Франци  love001
Сънче HugВещи HugОрелия Hug
Перле HugМамица HugКри Hug

# 633
Здравейте момичета!

Много поздравление на всички отслабнали и Добре дошли на всички нови.

Много се извинявам за острия тон на поста ми вчера. Моля ако някой се е обидил да бъда извинена. Но взе да ми писва - аз съм от хората , които всичко изчитам и по- рядко пиша. Но то последните дни не бяха въпроси за болести , рак , анорексии, болници и т.н. Ами не ми се четат такива неща и да си призная май и затова писах, без да се замисля много, че може да засегна някого. Още веднъж се извинявам.

Най - накрая открих ника на моята отдавнашна позната, която като видях по снимките и реших, че и аз съм за тук. Просто при нея резултата е наистина невероятен. Джини, изглеждаш направо супер! Лошото е, че около месец бяха заключени снимките и не можех да видя снимките от сбирката миналата есен...

Сънче, по повод на новите и стари дрехи - е аз взех кардинално решение - сменям гардероба.

Мишле стискаме палци, но мисля ,че ти вече знаеш правилния отговор на въпроса, който те мъчи. Късмет! Всички сме с теб!
 Hug Hug Hug за всички дами! Благодаря Ви , че сте тук и ни помагате, за да можем ние да си разхождаме новите дупета и да се наслаждаваме на комплиментите, които валят!

# 634
Сънче,като намериш и аз шЪ додЪ. bowuu bowuu Joy
Ривела, Hug Hug

# 635
Deata мерси за бързия отговор. Да те питам нещо извън темата , моля да ме извините. Видях в подписа ти рекламното бебе на Тео. Твоето ли е? Това ми е любимото бебе Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Направо се разплаквам като я видя тази реклама. Сори за спама момичета. Simple Smile

# 636
mi6a97, благодаря ти!   bouquet Моля само да ми подшушнеш от къде се познаваме.  Hug Може и на лични!  Peace

# 637
Валето, добре дошла и успех!   bouquet
РивелаHug
............
Сънче, по повод на новите и стари дрехи - е аз взех кардинално решение - сменям гардероба.
...........
Миша97, това е единственото решение май.  Thinking Hug
Перличка, така май няма да се видим скоро.  Tired Laughing

# 638
Валето,нейното е .Деата есто пъти по-хубава от рекламната мама.Бебето на нея прилича.Сериозно е това Hug Hug
Добре дошла!  bouquet

# 639
Валето, добре дошла и успех!   bouquet
РивелаHug
............
...........
Миша97, това е единственото решение май.  Thinking Hug
Перличка, така май няма да се видим скоро.  Tired Laughing
Лошото е , че то такова разнообразие от мебели има, че направо не знам какво да избера. В крайна сметка пак на Русенски май се спрях. Ако някой има отзиви за Фантастико мебел моля да ми пише може и на лични.

# 640
  • София
Чета, чета и не смея да пиша. Ето на престраших се и дано ме приемете при вас.
Аз съм с вас от 03.04 дано да издържа и да не се проваля и да се похваля с резултати дотук са -2кг.

ГалаМа  с първото си влизане при нас се хвалиш с -2. Бъди сигурна, че хвалбите ще продължават. Имай вяра и бъди режимна. Добре дошла и успех.
Деатке обичам твоите глупости.
Абе нещо "онази" група се разпадна. Хубавото е, че отвреме на време Гуди и Орелийка се появяват. А Славето и Аби сУвсем изчезнаха. Кво става с тез красавици  newsm78  Къде сте, бре, разбойничкиии?

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 19:43 от haleeva

# 641
  • Варна
Миша, няма ли да успееш да ни пуснеш една твоя снимка?  Hug Две познати откриваш, пък ние не сме те виждали?  newsm78

# 642
Миша, няма ли да успееш да ни пуснеш една твоя снимка?  Hug Две познати откриваш, пък ние сме те виждали?  newsm78

А-а-а пуснах пуснах  - една събота беше и ако не се лъжа на 29,03,2008 деня на срещата в София
Но довечера пак ще пусна.
Но бройката е само 1.

# 643
  • София/Осло
Валето,нейното е .Деата есто пъти по-хубава от рекламната мама.Бебето на нея прилича.Сериозно е това Hug Hug
Добре дошла!  bouquet
Joy Joy ти си просиш май черпня, перлита  Laughing  Heart Eyes
Валето и на мен ми е  моето любимо бебе  Laughing  Hug
халеева -  Heart Eyes..за кой група говориш, за оназ, в която е и фоли ли  Flutter
дорич - как си, нещо ново в кухнята да си измисляла наскоро  Wink

# 644
  • Варна
Дааа, торта-мозайка и нов вид сладкиш. Но ми е много тъпо да пускам рецепти без снимки. Като цъкна следващите опити, ще дам рецептите. Още не съм пробвала козунак, предстои.

Общи условия

Активация на акаунт