При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 037
  • 809
  •   1
Отговори
# 675
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Благодаря момичета!  Hug

# 676

Ей, нетърпеливкеее, много си се разбързала. Joy Joy Hug
Фани, какви са тези самонагради,прегрешила си , ми.  bouquet
Деатка, ми кво, имам си, що да не я показвам, току виж някой ме изненада hahaha

# 677
Fani, какъв шоколад, какви пуканки  Shocked newsm09 Не съм най-големия познавач на "правилата" на режима, но не си спомням нито едно от тези неща да е разрешено. Ако бъркам нещо предварително се извинявам! А за фатално, едва ли ще бъде, но ако гониш максимално най-добрия и краткия път до успеха, май че е по-добре да се придържаш към разрешените неща. Само мнение Simple Smile

# 678
Няма големи и малки прегрешения според мен, а само прегрешения, които могат да забавят метаболизма. Всеки сам си решава. Като чета "вчера прегреших, но днес съм минус 200г", все си мисля , а можеше да са 500, например.
Зеленкото - завиден резултат   bouquet
Кате - честити 3 месеца и скорошно постигане на целта
Мише с теб съм и  Hug Praynig
Горгона - еее, много са нагли. Ужасно съжалявам, че си преживяла такова нещо.
Добре дошли на всички нови и успех.
На всички ви желая лека и спокойна вечер.

# 679
  • София/Осло
току виж някой ме изненада hahaha
Знаех си, че ще го кажеш.....изотзад си се подготвила  Joy Joy Joy

# 680
Здравейте и от мен!
Честито на всички с намаления! Добре дошли на новичките!
Фани,прегрешила си и още как. стягай се и от утре без шоколад и пуканки Simple Smile Peace
Горгона, четох за твоите неприятности и ми стана мн тъпо- как може такава наглост бе...нечовеци  #Cussing out

# 681
  • Пловдив
Фани, режима не предвижда награди. Има други диети и режими, при които такова нещо има, но при нас не съществува. Има правила - и те се спазват - ако искаш да имаш резултати разбира се. Ако ти е все едно може да продължаваш с наградите.
Зеленко, все забравям да кажа и аз, че имаш очевидна разлика   bouquet

# 682
току виж някой ме изненада hahaha
Знаех си, че ще го кажеш.....изотзад си се подготвила  Joy Joy Joy
ooooh! ooooh! ooooh! Embarassed Embarassed Embarassed hahaha Joy Joy

# 683
Здравейте здравейте!  sun
Приветствам всички новодошли,  welcome но не поименно че току виж съм забравила някой и ....  Embarassed Момичета ще успеете!
Горгона много кофти за това,което се е случило!Ако много си се уплашила отиди да ти леят куршум докато е време! А иначе ти пожелавам това да ти е последният път,в който ти се случва подобно нещо!
Кате честит юбилей!  baloni
Поздравявам всички момичета с минуси  newsm68 Аз днес няма да се хваля,щото вече вчера го сторих  newsm51 Само леко да кажа ,че се снабдих с подобаващо количество трици! Най-накрая!Вече беше останала само една лъжичка и утре щях да увисна!  newsm53 В магазинчето на ул.Васил Априлов имаше цяла кошница , така че който няма  да побъра! motor
От утре съм на П! Ама айде пък,да не ми е сефте!  Rolling Eyes Защо ми се струва,че свалям само в крака и дупе (където не ми трябва особено) , а в корем НЕ??????????  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Fani^ ако почнем всички да се самонаграждаваме,нали знаеш ! Браво за минусчетата , ноооо за другото ще има тигани !  nono

# 684

Къде в Младост 1 има диетичен ??? Rolling Eyes Силно ме вълнува. Живея до Окръжна болница и единственият диетичен ЩАНД е в магазин Ена срещу болницата. И там няма почти нищо от това, което ми трябва.  smile3516

Ми с/у пазара в младост 1. Там където копаят сега за метрото. Ако идваш от булеварда Андрей Сахаров посока дървеница по моста. Пада се от тази страна. Първия метален павилион. Няма как да не го видиш. Точно с/у пешеходната пътека се пада.

Магазинерката каза, че и от другата страна имало, но аз никога не съм ходила.

# 685
  • Пловдив
Фоли, ти нали си беше полегнала, що скочи?

# 686
Ама наистина сте гадни.
Искам да кажа, че първия път напуснах темата заради това, че като споделиш з апрегрешение, не стига, че с ечувствах като убиец, ами и коментарите баха.....
Ми кажете на момичето, че шоколада и пуканките псоле, ще забавят отслабването и не си струва. Някои хора като мен пък обичат да се учат от своите грешки.
Ето, аз си взех поука и вече не прегрешавам често а веднъж на 15-20 дена. Разбира с ене ям шоколад, а си пзоволявам шопска салата със сирене или салата с някакъв дресинг. Не варвам да кача 5 кила от това.

# 687
Абе, видях те , че наминаваш и викам, чакай да постана. Аз онова ....чаках, ама метнах престилката ииии, ей ма на..... Joy Joy Joy

Перле, ти кво се изчервяваш, в петък си първа на купона Joy

Мамица, гадни сме,  я, ти се сърди , ама и не повтори нали. Е това е идеята, сега си ни благодарна newsm78

# 688
  • София
Здравейте, Дюканки.
Днес изпробвах крилца, изпечени на скара- тип парти грил- за разнообразие. Получиха се много добре, а и доста бързо станаха. Даже вмомента пека втора доза  Crazy .

Мамица, на мен лично с фините овесени трици по-добре ми става палачинката. С едрите понякога се късат. При кексчето няма значение. За дюканския хляб- с едрите понякога ми се премятят из устата някакви недомлени люспи май-май  newsm78 .

В аптеката в 58 бл. в Студентски град все още не са получили трици- да не се разкарвате напразно.

Я да ви налея по една водица, ако сте забравили да пийвате:

# 689
Зазу,ти добре знаеш ,че крилцата не са позволени. NaughtyПо тях има много кожа.Защо си ги опече ,а?  argue
Фоли,мЪ то днес не било петък newsm78За това се червя. hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт