При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 110
  • 809
  •   1
Отговори
# 75
Варненки, задавам задачка да мислите за подходящо заведение за другата срещичка. Писна ми от намусени сервитьори.

Тоя беше уникален  Mr. Green

# 76
Абе хора, чета че ядете почти всички трици, задължително ли е, че аз не ги близвам даже, а имам 4 пакета. За почвам и аз да ги ям

Задължително, че чак наказателно при неспазване Naughty

# 77
Доби81, триците са изключително важни! Започвай ги от утре, добре е да се ядат до обяд.  Peace

# 78
Малеееее, ама съм и аз една, не ям най-важното. Благодаря ви момичета, от утре ги почвам  bouquet

# 79
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Пак съм тук!  Laughing
благодаря на Вещи, КукУки  , totunia за приноът им темата ни да е кипра и различна от предния път!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на двамата ни рожденика - Кико и Жорко!

Честито и на щастливите им позаслабнали Майки!! bouquet  bouquet
Зеленко, аз вчера правих бухтичките, както споменах, не ми залепваха, само 2 от тях съвсем в крайчето. Слагах само в триъгълничетата смес, ставаше бавно, защото отгоре не се изпичаха, та се налагаше да ги обръщам!
Ето как се получиха  при мен
Фоли -слушам шефе, ама аз само така ходя  Flutter Hug Сън  Hug
Росченка, как ще лъжа бе мила??!! #Crazy И аз искам да съм 74, ама съм 83, аз и на 99 не вярвах , че съм толкова, както и не си ги давах де.. то затова до там стигнах  Sick Много съм нетърпелива вече да сядам на пейката на 7-ците!!!!! Даже вчера споделих на срещата - мисля да мина на режим 5/4, за по-бързо сваляне, че много бавни станаха нещата!! newsm78 Embarassed
Амси, Насти - ЛИПСВАТЕ!!!
Заяц - чудно ти беше кафето, радвам се да те видя!

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 17:38 от katyadjin

# 80
Здравейте ,момичета Hug
Варненки и подкрепление-Страхотни сте на снимките,а не се и съмнявам ,че сте си изкарали чудесно. Heart Eyes
ВЕЩИ-А ние кога ще се видим? newsm53Обикаляш по "градове и паланки" ,а нас ни забрави. Sad
Лорче-Поздрави за намалението newsm51Напоследък много рядко влизаш във форума NaughtyКато прочетеш предната тема ще ти се изясни положението с "лудата крава" и "кудкудякането"  newsm62
Sun- wavey
Мишле-Много унила ми се виждаш тези дни-да не е от дъждовното време?Я се усмихни! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Snow-Anna-Честито ти рожденниче smile3510
Добре дошли на Милена Михайлова ,vilkoni и тоби- newsm51но 10 дни ударен са много и без това след 5-я ден не се сваля.Триците са от първия ден на режима. Успех newsm10
Здравето-Видях ти снимките.Поздрави за постигнатото.smile3501
Перлеее -И теб те видях. newsm03
Roisin,amsimom-Честити ви 2 месеца с Дюкан newsm51
Кратуна зеленаwaveyАз съм от 01.04 в трета фаза и свалям,но тази седмица включих само по 1 плод,2 филийки пълнозърнест хляб и 40гр кашкавал.Следващата седмица мисля да включа нишестените и гала вечерите .
Кри-Благодаря за отговора smile3525И пак да питам Mr. GreenКупих си пълнозърнест хляб с пшеничени трици.Ако ям по 2 филийки от него дали не трябва да намаля сутрешната доза трици от 3 с.л. на 2 с.л.?
Бачи- Hug
Приятен и отслабващ ден  love001 

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 15:00 от Piglet__

# 81
Момичета,извинете ме но,къде са на варненки снимките newsm78

# 82
Аз пак ще питам за триците, щом се консумират само сутрин, няма да може сега да си направя пица нали.

# 83
Аз пак ще питам за триците, щом се консумират само сутрин, няма да може сега да си направя пица нали.

Така се препоръчва.. Аз ям чат-пат и преди лягане  Mr. Green

# 84
  • Universe
За всички дюкеси /ветераники, нови, в нелегалност/ - малко настроение в този rainy day с музиката на Мишел Льогран  Peace . "Шербургските чадъри" за всички Вас - http://www.youtube.com/watch?v=3JS4JMY0JWM&feature=related
На Жорко и Кики - - с пожелания за весело и безгрижно детство!!!
Аз съм режимна - установих, че в ПЗ имам леко покачване Sad, ... но от изчетеното тук и в книгата, мисля че е съвсем нормално /клетките ми се пълнят с вода от зеленчуците/
Вещи,КукУки ,totunia  -      - http://www.youtube.com/watch?v=rmCpOKtN8ME

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 15:23 от lenny_pld

# 85
Здравейте в този мрачен следобед!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ПОВОДИ!
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМА НА КИКИ И СНОУ-АНА И ТУК! Hug
Добре дошли, нови кандидатки за перфектна визия! Успех!  bouquet
Вещи, КукУки, Тотуния - страхотна тема!  bouquet
Аз да си кажа, че след вчерашната скромна гала, днес няма никакви поражения...даже съм по-малко от вчера сутринта. Вероятно, защото галата ми се изразяваше само в малко кетчуп /доста сладък ми се стори/ и стотина грама сладолед, ама от най-сладкия.
Сега отивам да почета снощи какво е ставало, слад като се оттеглих...
Хубав и мързелив ден! Heart Eyes

# 86
Здравейте момичета! wavey
Вещи smile3525
Днес ми е последен ПЗ ден, на кантар - утре, въпреки, че отсега не ми се ще.
Да ви призная - вчера си направих експеримент. Ядох много. Все режимно, разбира се, но много. Нарочно преядох, за да видя какво е чувството.
Ами - отвратително е. Днес се мразя, 30 минути след като си изядох кекса бях гладна, сравнително свития ми стомах, така шокиращо разтеглен вчера не ми прости и сигнализира, че иска да го натъпкам пак! Rage Отвратих се от себе си, прасето в мен не е мъртво, ужасяващо е просто.
Не мога да се гледам сега, пфу. Естествено, не се подадох, пих много вода, хванах се да чистя, да се разсейвам и да не мисля за ядене.
В тази връзка - не ги обичам така чаканите ПЗ дни - тъпча като невидяла, опитвам разни глупави неща, подавам се на лакомията, ужас, ужас! Crazy  hahaha Сложих пак юздата с ясното съзнание, че може и никога да не умъртвя прасето.
Затова - калявайте си волята, но не и с неразумни опити като мен! Усещането, че си прегрешил е неописуемо. Хем не съм! Сякаш хвърлих старанието си на боклука и плюх със замах на всичко.
Никога повече. Stop

Сънче hug
Честити два месеца на Роасин!  bouquet
Росченка, Катяджин, Аби, Фоли, Бачи, Кри,  Присила, Ривела, Кукуки, Халеева, Славе, Гуди, Росчо, Тоби, Джини, Лео, Диаметър, Дорчестър, Креми, Геци, Перле, Пилито, Мамс, Маша, Фенси, Атракция, Комикс, Мишл'е,. Марини, Мариаид, Пиглет,Snow-Anna, Лени,   Виши, Лейди А Hug lovekiss Peace  bouquet
Пропуснатите и всички с минусчета  thumbsup yes

Доби81, ако не си яла до този момент трици, можеш да си направиш пицата. Просто оттук насетне знай, че е по-добре да ги ядеш сутрин. Peace

# 87
  • София
Привет и от мен, момичета    bouquet
Чак сега разгледах снимките, ми какво да ви кажа - толкова сте готини, усмихнати, сияещи  Hug
Аз да се отчета - за 5 дена П - свалени 3 кг, за 5 дена ПЗ - само половин кило, обаче от всичко прочетено мисля, че е нормално  Thinking
Сега минах пак на П, надявам се да има по-голям резултат  Praynig
Това е от мен, отивам пак да се пъхна в кревата, от където се излюпих с големи усилия  Grinning
На всички приятен почиващ и отслабващ ден    bouquet

# 88
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
срам, срам  Blush спамя  Blush мокро и студено е, та затова  Blush

http://www.zazz.bg/play:2341eb9e

Настииииии, Славееее, Еленааааааа, Аалеееваааа, Мамс, Слънчооооо, Дюкесиииииии (това нов термин за Дюканки ли е?) -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
  • София
Най-после сътворих колажа преди и след-това постигнах за сега за два месеца с Дюкан http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234790 Надявам се на по-големи резултати  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт