При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 112
  • 809
  •   1
Отговори
# 60
Вилкони, в Метро не съм виждала трици. Виж в блог-сайта (има линк на 1-ва стр.) - там има раздел за магазините за трици. Ядат се от 1-вия ден на режима до края на живота - всеки ден по 3 с.л.  Peace
Ками02, честито намаление!  Hug

# 61
  • Варна
Момичета, бихте ли ми дали линк към рецепта за някоя пица, моля ?

Ако става въпрос за Дюканска пица ето: 1 яйце, 3с.л. трици, 1 с.л. кис. мляко, 1 ч.л. бакпулвер и малко сол (нещо като рецептата за солен кекс). Може да се изпече и в МВ. След като е изпечено се намазва с дом. пюре и отгоре се нареждат шунка или някакво сварено режимно месце, гъби, домати, пипер и каквото имаш, поръсваш с малко извара (ако си в 3 фаза - кашкавал) и запичаш отгоре допълнително    chef

vilkoni , добре дошла. Имай в предвид, че след 6-7 ден не се сваля в ударната фаза, така че прецени наистина реално има ли нужда от 10 дни. В Метро трици няма, в първия пост на ЗлаВещица са дадени доста полезни неща и линкове към магазини за трици (по градове), нашия блогсайт - с рецепти, разрешени продукти (със снимки), с много полезни съвети за режима, с обяснения на неразположенията, които могат да настъпят в началото на режима. Предполагам, че си погледнала вече нещата задълбочено, но от повторение глава не боли и ще си спестиш "потупване с тигана"  hahaha Успешно сваляне ти желая.

Ей Сънче, много си чевръста с отговорите....

# 62
 k_savova
 Hug

# 63
Креми,  Hug лежа с компютъра и охкам, развличам се с форума. Разкрита е тайната на по-голямото повишение тази седмица - МЦ, от днес, доста болезнено и неприятно. Та затова и вчера сигурно са били толкова тежки кризите с кръвната захар. С тези проблеми, които ни сполетяха, съвсем изключих за този момент.  ooooh!

# 64
  • Варна
Сънче, дано не ме разбереш погрешно, но дано вече си стигнала "дъното" и да тръгнеш нагоре  Praynig искренно се надявам.

# 65
Креми, съвсем правилно те разбирам и ти благодаря от сърце за подкрепата, мила!  Hug Heart Eyes

# 66
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вещичке - благодаря за корекцията  Heart Eyes и че не си ме забравила  Blush (нещо не успявам да се включа напоследък)

момичета (няма да карам поименно, защото се обръщам към всички) - обичам ви - без вас нямаше да е същото   bouquet  bouquet

дружинатааааааааа (вие си знаете)   Hug

# 67
Привет момичета. newsm51
Вещи, страхотна тема, благодарности. Hug
Куки, заглавието ти е убийствено Hug
Варненки, страхотни сте, чаровни усмихнати.   bouquet
Катетоджин, само с червено да ходиш, много ти отива . Честити 100 гр.Hug
Перле, не видях снимки, няма да спя, пусни ми ги, моля тееееее. Hug
Мариаид,  Лейди А,Ками честити намаления!  Embarassed
Сънрайз, не се притеснявай, скоро ще тръгнеш надолу, важното е да не се отчайваш . Peace
Вилкони , добре дошла и от мен. Защо 10 дни, колко много имаш за сваляне?   bouquet
Хубав ден  и добро настроение на всички  bouquet

# 68
  • Варна
Здравейте и от мен.
Кате Джин - както казват тук - 100 гр. са си 100 гр. Утре дано са повече  Peace
Сноу Ана, честит рожден ден на детенце   bouquet
Сън  Hug
Джини  Hug

Варненки, задавам задачка да мислите за подходящо заведение за другата срещичка. Писна ми от намусени сервитьори.

# 69
Здравейте и от  мен! чак сега се излюпих... Shocked може би затова е страшното главоболие... Simple Smile Снощи бях на рожден ден ( на дискотека)- не бях ходила от 100 години и ми беше мн приятно. Лошото е,че бях без принца, ама той нали болничък душата и... Sad
Първо да кажа на Здравето, че изглежда чудесно и разликата е очеизвадна! Стискам палци бързо и лесно да паднат и другите килца. Hug
Варненките са страхотни Heart Eyes Големи сте сладурки!
Сънче, айде вече да се нормализират нещата при теб, че ми е мн мъчно така...горе главата! Hug
Имам забележка към Маленна- с риск да опороча темата, ама как ще не са вкусни тия бонбони бе... нечовешки вкусни са и е мн лесно да се пристрасти човек към тях... ето ме мен - конкретният пример Grinning Hug
Mariaid, напоследък, когато и да мина през магазинчето на Патриарха( близо до Витошка, там на спирката на тролейте) - винаги има трици- при това доста видове. Може, ако имаш път натам, да провериш Peace
Лейди А, браво за килцето Peace
Кате, честито минусче, било то и малко   bouquet  И м/удругото такава си хубавица, че не мога да ги видя тия 83 кила на снимките... може би лъжеш newsm78 , за да дюканстваш с нас Laughing Laughing Не, сериозно- изглеждаш чудесно!
прегръдки за Мими Георгиева и  Присилка- свършили сте се Simple Smile Hug
Мамс, абе ти си била мн слабаааааааа  Shocked   bouquet  
всички, всички сте мн красиви...браво,момичета!   bouquet 
И като за накрая- отчет- МИНУСЧЕ Party
Целувки за всички!

# 70
  • my own world....
Сготвих си соленото кексче със пилешка шунка. Седя пред компа и си го папкам - не стана много добро на външен вид, ама си е вкусно Simple Smile Та хапвам си и разглеждам снимките ви Преди/Сега - Е СТРАХОТНИ СТЕ! Simple Smile Само така! Сега зарибявам и майка ми да започне да Дюканства  Twisted Evil

Как да се включа в таблицата с килограмите? На Вещи ли да пиша...? Знам, че някъде пише какво и как се прави....ама пък колко обичам наготовооо Simple Smile

P.S. Пристрастявам се към изварата - плаша се чак....

# 71
ГуудиHug Heart Eyes
Приси,  Hug Heart Eyes
Росченка, благодаря ти, миличка!  Hug Честито минусче! И бързо да се оправя твоят принц!  Hug
Лейди А, Вещи нанася данните в табличката.  Peace

# 72
  • София
МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ И ПОЖЕЛАНИЯТА, МИЛИ МОМИЧЕТА Hug Hug Hug
Пуснах снимките, защото знам на мен колко мотивиращо ми действаха вашите, когато ги гледах в албума Grinning
Сега на дневен ред е гардеробът ми, вече всичко ми е голямо, но ми се иска още няколко килца да паднат, за да започна да го пълня. Голям кеф е и наистина се постига лесно, не много бързо, поне при мен, но не натежава режима!
Много искам да благодаря на всички, които измислят  рецепти и дават съвети за диетата, аз съм много скарана с готвенето, но благодарение на вас имам много разнообразно меню. Blush Heart Eyes
Хубав ден на всички! Hug

# 73
Е добре и този път ако нета изчезне докато пиша............

ЗДРАВЕЙЙЙЙЙЙЙЙТЕ  smile3525

Е добре и аз снощи се трудих на едно кулинарно изкушение - ПИЦА
ама си замълчах - ми защото не я бях опитала
Тестото ми е същото като на Савова но аз я намазах 1 к.л.доматено пюре, поръсих обилно с пуешка шунка,1 стрък зелен лук,извара и чубрица и я опекох. МИ СТАНА ВЪЛШЕБНА. Току що я излапах. АтракциЯ - НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАШ    cook

# 74
Абе хора, чета че ядете почти всички трици, задължително ли е, че аз не ги близвам даже, а имам 4 пакета. За почвам и аз да ги ям

Общи условия

Активация на акаунт