При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 028
  • 809
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, милички! То докато се включа и станало добър ден.
Горгона, съжалявам за това което ти се е случило. Но...можело е и по-лошо да е. Дано ги хванат и ви върнат откраднатото.  Hug
Лек и успешен ден на всички от мен. Чака ме много работа и едва ли ще мога да ви изчета. Hug

# 526
  • София
Не си спомням кой беше дал този линк http://www.bb-team.org/articles/1051/
Добре е описано как и къде да си вземем мерки.
Цоцоланке, Тендер, ще стане, ще стане  smile3521 воля, постоянство и стриктност и ще успеете!   bouquet

# 527
Добро утро Heart Eyes Hug

Цомба е надолу с кило Mr. Green bowuu

# 528
  • Пловдив
Горгона, много неприятна случка, настръхнах като четох  Confused Но, както е писала Боби, малкия дявол е  Hug Heart Eyes
Играчка-плачка, не мога да разбера как мериш мерките, но не си представям ханш от 120 да падне на 110 за 2 дни  Shocked Ханша се мери на най-изпъкналата част на дупето, поправете ме ако греша  Rolling Eyes А, Кри е дала линк как се мерят различните части  Hug
Хубав и слънчев ден пожелавам на всички  Hug

# 529
Здравейте! wavey
Играчка-плачка, частта под гърдите и над пъпа аз наричам талия, а това през пъпа и под него - корем. Оттам недоразумението. Талията би трябвало да е най-тънката част, затова на някои има казват, че имат талия като оса Joy
Отделен е въпроса, че не може за два дни да паднат 10 санта - нещо си объркала меренето, на мен редовно ми се случва. Peace
Цоци, Перле, Рокипагане, Лео, Боби1973, Бейбидол, Даанито, Амери, Славе, Гуди, Присила, Ривела, Катяджин, Бубето, tenderseducer Hug lovekiss
Бомбе, ха честито, да черпиш! Hug
Кри  bouquet, после ще ти пиша бележка.
Сега тичам към тъпия магазин, че го сънувам тоя панталон и ще лудна, ако не си го купя Crazy

# 530
  • my own world....
Aко не купиш панталона и аз ще го засънувам  Joy Успех!  Чакаме снимка с панталон!

# 531
Привет, видях че са отговорили за меренето на обиколките и линк има, ама аз ще пусна този за по-нагледен

http://www.kontesawedding.eu/bul/bul_form_6065.php

# 532
krikri     изпълнителна съм като първокласник през първата учебна седмица . newsm03...40 дни нямам една хапка прегрешение ....аз под прегрешение разбирам "неразрешени храни ...иначе с "разрешените " понякога прекалявам и се "натъпквам " ...
в неделя като ходих на тъпото обучение се видях с колежки с които от малко повече от месец не се бяхме виждали на живо ...аз си мислех че на моята "строина " фигура трябва да сваля поне 10-15 кг за д аима осезаемо видим ефект ...но те като ме видяха и веднага възкликнаха "какво си направила ,,,КОЛКО КИЛОГРАМА СИ СВАЛИЛА"....едната ми колежка почва тази диета ..но ми "сподели " че на нея не и влияела ...и затова я спряла ..като я разпитах се оказа - женат яде само разрешени храни, но си пийва вечери по 1-2 чаши вино ) според нея било полезно и диетично ) ..... спестих и какво си мисля

# 533
# 534
Утро, аз не съм с кило надолу, не съм и на горе. Искам вече да видя 78 ааааааааааа, ще крещя. Стриктна съм като слон. Никакви отклонения. Не ям много не ям малко.
Ето примерното ми меню вчера:
закуска:
Чака топла вода с лим сок
1/2 кис.мляко култура с 2 л. трици
кафе

обяд;
салата - маруля, 2 малки пилешки пържоли на скара . В салата метнах парафиново масло и 1л. трици

Следобедна закуска: малка купичка салата

вечеря: салата и 1 пържола пилешка и варено яйце в салатата

Всичко това с 2л. вода за деня

# 535
  • София
Мамице, меню като по учебник  Hug
Цоцоланке, и като ти е станало приятно на обучението, сега ти се иска да литнеш, нали  smile3535 Да не ми се разсърдиш за емотиконката, ама е в тон с аватара и настроението ти.  Laughing
А за виното - спира разграждането на мазнините.  Peace

# 536
  • София
Здрасти, банда! Hug
Не пиша редовно, опитвам се да ви попрочитам, но честно казано не смогвам Tired
Режимна съм, доколкото мога, макар и не съвсем, защото само при вида на храна и  Sick
Нищо не ми се яде, само като погледна храна и се отвращавам Sick Sad Но това да му е проблема!  Mr. Green
Браво на всички свалили и поздравления за упоритостта и постоянството! Само така! Peace
Добре дошли на новичките! Късмет и воля! Hug
Сега ще поработя, по-късничко може пак да се вкюча Flutter
Хубав и слънчев ден на всички ви! Hug  bouquet

# 537
До колкото знам (а може да съм в грешка  Embarassed), мерки за корем се вземат от частта под гърдите и над пъпа (така са ми казвали шивачки).

Корем - измерва се от стоеж, ръцете са леко отведени встрани. Метъра минава на нивото на пъпа. Мери се при дихателна пауза в отпуснато полижение.

Какви гърди като мериш корем  Rolling Eyes Това, което си измерила, е талия.. или подгръдна обиколка.. Няма нищо общо с корема..
И наистина е НЕВЪЗМОЖНО да си свалила 10 см дупе за 2 дни Simple Smile И да се на***ш не може  Joy По-скоро грешно си разчела метъра първия път  Peace

Уф, аз пак си задържам Simple Smile Ясна ми е вече схемата - свалям 2 и 3 ден от П Simple Smile И пак кантара се фръцна на 78,100 .. Преди беше 79,100 .. Как го праи тоя номер не знам - винаги е на и 100 ! Всяка сутринннннннн  Crazy Абе откачена работа  hahaha

# 538
Krikri ...........ТОЧНО УЦЕЛИ как се чувствах ....  newsm10 newsm10..... хей така  smile3535 smile3535   и така  ....  261uu  261uu

# 539
  • my own world....
Някой да ми сготви бухти! Има ли доброволци или да посочвам.....  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт