При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 033
  • 809
  •   1
Отговори
# 510
добро утро момичета Hug Hug Hug Hug Hug
след вчерашния П ден-днес нямам никакво минусче  Sad

Чудя се ,дали и днес да не изкарам пак П newsm78

Зеленкото--страхотна разлика  bouquet

Горгона Sad Hug Hug

Сънче Praynig Heart Eyes

момичета
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

весел,слънчев и отслабващ ден на всички желая  bouquet  bouquet  bouquet

# 511
ДобрИ Ютро!
Каква е тая гадна седмица, бе!Въпреки всичко да не забравяте, че живота е хубав - пак е малкия дявол!В неделя като се връщахме от Рилския манастир видяхме катастрофата, в която загинали 4 младежи - дето се ударили в тир.Всичките ми проблеми ми се видяха смешни.
Сега да се настроим положително.Да се похваля, че имам намаление от 1.200кг и ще сменям линийката.
Хубав ден на всички!

# 512
 Данито, чакам те с отворени обятия в Банишора. Че повечето са някакви кокалести ученички, които гледат на мен като на лелка, а пък още нямам и 30г. Мале, ми то за 16 годишните наистина съм си лелка ooooh! Егати Cry
Аз съм на 23 - за 16 годишните и аз ще съм им лелка, какво си мислиш.  hahaha Joy
Горгона, сажалявам за неприятната случка.
Приятен слънчев и усмихнат ден на всички   bouquet

# 513
Горгона, ужасна случка  Shocked

Благодаря на всички, които ме поздравиха вчера  Hug
Аз имам някакъв минус водещ към 15-тия свален килограм, но все още е неясна работата, поради аналоговия кантар с който разполагам  Crazy
Като се закръгли ще се похваля  Laughing

# 514
Добро утро момичета Hug!
Горгона, неприятни емоции. Нас преди 2 лета ни обраха-слава богу, само дрехите и телефона на татко и то докато спят нашите. Майка ми беше заспала в хола и влезли през терасата-тя не усетила нищо. Абе, гадна работа.
Отивам да ви чета Hug

P.S. Еда хубава новина   http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=241050

# 515

Добро утро момичета  Hug Heart Eyes

Най накрая и аз да се похваля - 1 килце днес показа  newsm35

Горгона, кофти случка  ooooh! наши познати ги
приспаха с газ и са тършували докато спят  ooooh! ooooh! ooooh!
Дано не се връщат повече  Praynig

СЪН, МИШЛЕ
продължаваме да мислим за вас  fingerscrossed fingerscrossed

Добре дошли на всички нови  Hug

И честито на свалилите  Hug

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 09:14 от L е о

# 516
  • София
Добро утро, момичета!
Едва ви изчетох  Embarassed за сметка на това днес съм по-свободна, дано успея да съм в час! Laughing
Добре дошли на новичките и успех!  bouquet
Комикс Hug, и аз като Боби мисля, че нищо още не трябва да променяш. Продължавай се все така стриктно, с макс чисти продукти, мляко до 800 гр и т.н. Може би да мушнеш едно междинно похапване  newsm78 Мисля си, че ти е нужно търпение и постоянство. 2 седмици не са чак такъв голям период.  Peace
Клер, и за теб си мисля така! Продължавай режимно, а резултат рано или късно ще има.   bouquet
Катя Джин, не унивай, не ти отива!  Joy Толкова си готина и весела винаги!   bouquet
Червенокоска, лененото брашно можеш да ползваш вместо ленено семе, аз си слагам понякога в палачинката сутрин по 1 с. л. Конопеното брашно може да е с подобен състав, не мога да кажа.  Thinking Но другите са твърдо нережимни. След като не ядем лешници, сусам, кокос и орехи, следователно не можем да ядем и брашната от тях. Имат протеини, вярно е, но и лещата и соята имат много протеини, но Дюкан не ги позволява заради високото съдържание на въглехидрати.
Мамица Hug, Горгона  Hug много съжалявам за случилото се  с вас.
Боби Hug, ами защо вместо 2 фаза не правиш като мен 2 и половина или 2+? На мен лично ми е трудно да се върна във 2, но и така посвалвам по мъничко. Правя 2 П дни, през останалото време ПЗ + плод + хляб + сирене и от време на време + зехтин. Т. е. карам без нишестени и гала вечери, които ме връщат с по две седмици назад, защото на тях ядях сладко. Crazy
Танчето83 и всички останали - за блога може да помагате, като пишете коментари за изпитани продукти или рецепти, отговаряте на въпроси и преглеждате за грешки. Ако започнат повече хора да вкарват, ще настане какафония. Снимки също са много потребни на манджичките, за илюстрация.
Лейди А, сладоледа на Делта е за 3 фаза пИрфектен  Laughing
Слънчев и усмихнат ден!  Hug  bouquet
Боби Hug, честито!
Лео Hug, радвам се, честито!
Леле, 10 мин не мога да публикувам  #Crazy

# 517
Добро утро момичета ...днес ще съм "залепена " на компютъра да пиша дивотии и само при мисълта ми става нервно, ноооо трябва да я свърша спешно тази работа ...
в разгара съм на МЦ ...за моя радост кантара не е мръднал "нагоре " премерих се защото от днес съм на ПЗ ...да видя как почвам ...
katyadjin ...мила защо мислиш че съм си лепнала този авар ...щото като се погледна в огледалото и хей така се виждам, хеле пък сега в МЦ ( радвам се че ти харесва да онагледяваш чувствата си )  Peace
Елена 82 - както вече казах и аз съм в МЦ ... и в слонски период ... значи сме си групичка
Daanitoo ...аз с готвенето от както се помня съм истински крах ( въпреки 20 годишен брак ), защо мислиш съпруга ми се научи да готви, щото му писна да яде пресолени или недосолени манджи  smile3514
Катя .... разбира се че не съм се засегнала, даже напротив радвам се , че съм успяла да те разсмея  newsm44
Горгона Медуза ....миличка съчувствам ти за снощния екшън .... леле като се сетя освен загубата на лаптопа и колко информация е загубена ...    smile3511
Sun ..искренно се надявам днес от сутринна да ти е усмихнат, успешен  и слънчев ден
krikri, бачи орелия, мими Hug
играчка - плачка    Heart Eyes

Лео baby_doll БРАВО  Боби1973  suzana63 dochka1  поздравления момичета за свалените килца  newsm44 newsm10:hug:
marinnela82 добре дошла
на ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МОМИЧЕТА (няма да изброявам че сигурно ще пропусна някоя ) ....
 smile3525УСЕМИХНАТ СЛЪНЧЕВ И ЛЕК КАТО ПЕРЦЕ ДЕН !!!!!!!  smile3525 newsm51 smile3525

# 518
Добро утро:) днес кантарчето ме зарадва и отчете още -1,но за 4 ударни дни 2 кг надолу не са ли малко?Днес ми е последния ударен и се надявам утре да има поне минус още 1,иначе и него ще го пиша ударен май,за да станат 6.Отивам да си изям триците с мляко,след което се налага да пазаря...единственото лошо на режима е,че ще фалирам Mr. Green
Лек и отслабващ ден ви желая

# 519
Прочетох, че сте задали въпрос за мерките ми-корем и талия. До колкото знам (а може да съм в грешка  Embarassed), мерки за корем се вземат от частта под гърдите и над пъпа (така са ми казвали шивачки). А че талията ми е голяма-голяма се -няма да си кривя душата. Имам си паласки и дупе. Майка ми е широк ханш и талия. Талията за мен е частта на тазобедрената кост. Вижте, ако се бъркам-поправете ме  Embarassed Embarassed Embarassed
Мерките ми се смъкнаха в Ударния, а сега не мърдат  Cry Тези дни ще ходя да си купя кантар и ако той ме разочарова, незнам какво да правя  Cry Cry Cry

# 520
tenderseducer ...мила добре вървиш ...познато ми е това чувство да искаш час по час да се катериш на кантара и всеки път той да отчита резултати надолу ....аз стартирах с 1 кг над твоите стартови ...започнах от 101кг .. през ударния период 10 дни свалих 4,5 кг ... така че добре се движиш ..просто научи се да се качваш по рядко на кантара ..и много търпение ...

# 521
баба Цоцолана  Hug,благодаря ти за подкрепата

# 522
 newsm44 tenderseducer ...влизай в групата ....въоръжи се с търпение ...и следващите 5-6...... ииииии повече месеци ще сме си другарчета ...целите ни с теб са еднакви ( сваляне на 26кг ) ...ииии ти ме гониш с 40 дни

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 09:35 от баба Цоцолана

# 523
Кри,и аз като теб карам минимум по 2Пдни.След като имах повишени от почти 4кг Embarassedза 3дни сега съм много внимателна.На мен също ми е трудно да се върна във втора Embarassed
Горгона,съжалявам за случилото се .Това е адски неприятно.Дано намерите откраднатото и вече никога да не ви се случват такива неприятни неща. Peace
Цоци,то почти всички ,като започнахме бяхме слончета.Така ,че смело напред докато станеш лебедче! Hug Hug
tenderseducer,една моя комшийка ,която е 125кг.вчера ми каза,че не била толкова богата да си позволи такава скъпа диета. hahaha Joy Joy

# 524
perlata  .....много искам да сменя авара .... и се радвам на тази групичка ..защото като гледам постижения като твоите ми дават стимул да продължавам

Общи условия

Активация на акаунт