При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 052
  • 809
  •   1
Отговори
# 480
Оххххххххххх  smile3511 Седя с тефтерчето и химикала и търся да запиша магазинчетата ,в които някой днес каа,че има трици - едното беше нещо до парка Заимов,а другото на Шишман ,но не ги намирам в тематааааааааа! Помощ!  smile3515 newsm61

# 481
Благодаря на всички за отговорите, да купиш заек е на късмет -трябва да хванеш момента когато има.
Мамица, кой месарски магазин в Мусагеница? Да не е един самостоятелен такъв оот едно време в една диагонална улица на кръстовището дето води към раковата? Като живях в студентски град съм ходила там, но не си го спомням точно. А пресни или замразени имаше?

Това е улицата да. Павирана. Там сега копаят за метрото. Заека беше замразен. Обаче е пресен, защото често свършват. Така, че не е застояла стока.

# 482
  • UK
  Данито, чакам те с отворени обятия в Банишора. Че повечето са някакви кокалести ученички, които гледат на мен като на лелка, а пък още нямам и 30г. Мале, ми то за 16 годишните наистина съм си лелка ooooh! Егати Cry
Зеленко, мерси, че се сети и за ветеринарите, ама ние не сме днес. Имаме си отделен ден на 14.12 Grinning

# 483
Оххххххххххх  smile3511 Седя с тефтерчето и химикала и търся да запиша магазинчетата ,в които някой днес каа,че има трици - едното беше нещо до парка Заимов,а другото на Шишман ,но не ги намирам в тематааааааааа! Помощ!  smile3515 newsm61
ул."Васил Априлов"5 - диетичен м-н, 200гр. / 1.40лв
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=f34dfdab75abeac5072cf283f4dfdc … p;strcomplid=1394
На бул.Мадрид 9 ( срещу фантастико), в диетичния чакаха зареждане http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=3d8c77ef2d5bfad4065de375903ac1 … amp;strcomplid=46

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 23:50 от amerie

# 484
  • my own world....
Tолкова се радвах, че миха ударната фаза....но днес след 1ви ден ПЗ се чуствам подута....Хем изядох 2 варени тиквички с извара и кис.мляко (една на обяд и една на вечеря) и половин краставица.....
Обаче седя и се облизвам за бухтички и пица и каквито там неща творите....но си нямам трици...днес звъня на любимия образ и казвам: Моля те, проверявай по пътя за вкъщи в магазините дали няма овесени трици, ще ти предложат ядки, ти откажи и пак питай за трици. Той каза: Добре, де разбрах, трици, не ми повтаряй 100 пъти.... Върна се и каза: Какво ме караш да търся несъществуващи неща...Той питал за овесени ФИБРИ!  ooooh! (Малко офтопик: Веднъж го помолих да вземе гъби - изрично казах че ще ГОТВЯ гъби....той донесе пакет гъби за миене на чинии, децата изпопадаха от смях....)
Някой да има желание да отвори Дюкански ресторант - ще съм пръв клиент Simple Smile
И още нещо сладоледът на Делта, дето е без захар и само 43 калории, кога е позволен  Embarassed

# 485
amerie много си мила!БЛАГОДАРЯ!  newsm51 Утре съм там!
Lady_A   rotfImao rotfImbo разби ме! поне не ти е скучно!   bouquet
Момичета лека ви нощ!ИИИИ утре всички с минусчета!  newsm68
smile3524 newsm46

# 486
И още нещо сладоледът на Делта, дето е без захар и само 43 калории, кога е позволен  Embarassed

newsm78 Какво друго пише, че съдържа този сладолед. Едва ли е с обезмаслено мляко?!? Сигурно има и мазнинност някаква! Предполагам е позволен в 3та фаза на гала-Апването! И защо ти е на Делта, като си имаме на Нели http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/03/29/%d0%9c%d0%bb%d0% … 0%bb%d0%b5%d0%b4/
Ох, що ми трябваше да го чета! Окапах се! И то върху пижамата!  hahaha

П.С. Ауууууууууу, сега видях дИвойките на балкона. Е айде слезте де-за сладоледа поне! хи-хи

# 487
  • my own world....
Ще прочета пак етикета, мисля че мазнини нямаше, но за сметка на това му се намираха някакви въглехидрати.....

# 488
Среднощен привет!
Драсвам само два реда, нещо ми е свински ден(не в яденето!), не успях да изчета всичко, децата не слушат, малкият ми е с алергичен пристъп, затънала съм в работа и не мърдам в кг... повече от седмица - яко инвестиране, в МЦ  #2gunfire
 Hug Hug Hug Оплаках се, от утре на боева нога!  bouquet

# 489
  • my own world....
То_ни   bouquet и лека нощ

# 490
Лека и отслабваща, сладурки  newsm46
Аз май се разболявам, нещо гърло ме мъчи  Mr. Green
Цунки и гушки, на всички  Grinning и нека утре, е един по-добър ден   Hug

# 491
Зеленко, ти може да се червиш, ама аз не мога да те подмина: Страхотна разлика, браво на теб! Peace Наистина ми се струва, че на живо си още по-слаба!
Амери, вземай мерки навреме, и аз вчера се чувствах така, но днес съм кукуряк! bowuu
Спасдиди, важното е да не му изпуснеш края откъм режима Party
ТоНи, дано утре е по-добро от днес! Hug

# 492
Е аз за кво да се записвам в тая, като вие сте я преполовили Joy

# 493
А ти къде беше досега?Що не влизаш? Whistling Naughty
Лека и спокойна нощ!
Hug Hug

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 02:19 от perlata

# 494
  • Варна
Момичета, открих трици в магазин 'Дрога' на ул.Жолио Кюри 51/2, третият блок на гаражите преди колхозния пазар. Laughing Това във Варна, да поясня Sunglasses

Триците са внос от Германия, а там скоро се бяха насъбрали 4-5  Великденски почивни дни и се забавил вноса. Скоро ще заредят големи количества (информация от магазинер-ударник в продажбите дюкански Laughing)

Спокойна нощ на всички ви -моят сън ще е прекрасен с 5 пакета трици под възглавницата!:-)

Поздравления за всички минусчета и задържащи!
Послеспам Embarassed
Зеленко- зашеметяваща разлика! Чудесна си!
Сънче дано всичко е минало добре - мислено бях с теб днес.
Лейди Ей  Joy Joy Joy у вас е весело! И ние сме подобие.. Wink
амери - да се оправяш, пий витаминчета двойна доза-атакаа!
Катя Джин днес е пълнолуДие , бре - всички сме криви, ще ни мине утре!
Бачи, Вещи, Кри, Орелия,спасдиди,тоНи,mariaid,зазу,лениHug

Общи условия

Активация на акаунт